• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acaba

Bi test al yap canım benim güzel haberlerini bekliyorum allahım Nasip etsin inşallah çok güzel bir anne olacaksındır benimde adetime 15 gün falan vardı 1.2 damla geldi içime kurt düştü adetime 4.5 gün vardı test yaptım o kadar silikti gözükmüyordu acaba ben mi deliriyorum dedim ben mi görüyorum sadece dedim hergün test yaptım resmen git gide koyulaştı şuan hamileyim 😊😍
Gerçekten sizin adınıza çok sevindim yaaa 💕💕 ama benim bugünde kanama geldi 🤷🏻‍♀️ Bu ay da gelmedi evlat ama nasip Rabbim zamanını biliyordur tabiki sabırla bekleyeceğiz 🥺🙏🏻

Adetime 12 gün var ama göğsüm ağrıyor acaba hamile miyim geçen ay son suyu yaptım bunun etkisi ile hamile miyim merak ediyorum böyle olan varmı acaba
Merhabaaa;
bende geceb ay farkli 2 kadin dogum doktoruna gittim kontrol icin herhangi bir sorun yoktu ufacik bir kist vardı ama hamilelilige engel olmadigini soylediler...
simdi reglim 8 gun gecti sag kasigimda arada agri oluo sizi seklinde sanki bastirdigm zaman cogalio heran regl olucak gibiyim ama halaa olmadim kasiklarimda agrio bu surecte doktorada gidemiyorum o kadar şişim ki catlicam sanirim:) acaba hamile olabilir miyim yoksa kist mi bilemedm

Merhabaaa;
bende geceb ay farkli 2 kadin dogum doktoruna gittim kontrol icin herhangi bir sorun yoktu ufacik bir kist vardı ama hamilelilige engel olmadigini soylediler...
simdi reglim 8 gun gecti sag kasigimda arada agri oluo sizi seklinde sanki bastirdigm zaman cogalio heran regl olucak gibiyim ama halaa olmadim kasiklarimda agrio bu surecte doktorada gidemiyorum o kadar şişim ki catlicam sanirim:) acaba hamile olabilir miyim yoksa kist mi bilemedm
Maşallah 8 günse iki gün daha bekleyin spnra test yapın derim ben 3 gün gecikti ama çok garip bir şekilde sancı çektim üçüncü gün kanama ve daha önce hiç gelmeyen bir parça düşürdüm 😢 buda kimyasal gebelikmiş yani daha canlanmadan düşüyormuş 😢 daha neler duyacağız bakalım siz yine de 10 gün geçince test yapın pozitifse gidin doktora önlem alarak tabi Allahın izniyle girişler farklı oluyormuş sanırım 🙏🏻

Maşallah 8 günse iki gün daha bekleyin spnra test yapın derim ben 3 gün gecikti ama çok garip bir şekilde sancı çektim üçüncü gün kanama ve daha önce hiç gelmeyen bir parça düşürdüm 😢 buda kimyasal gebelikmiş yani daha canlanmadan düşüyormuş 😢 daha neler duyacağız bakalım siz yine de 10 gün geçince test yapın pozitifse gidin doktora önlem alarak tabi Allahın izniyle girişler farklı oluyormuş sanırım 🙏🏻
canimmm cok cok gecmis olsun arkasi cabuk gelir derdi annem ben boyle seyler duydugu zaman 🙏🏻 bekliyorum bende test yaptirip umut etmek istemiyorum belki kisttir karnimin sag tarafinda arada sanci oluo sanki regl olucakmisim gibi ama kistle hamilelik belirtileri ayniymis simdi bekliyorum bakalim kısmet nasipse olur insallah❤️

canimmm cok cok gecmis olsun arkasi cabuk gelir derdi annem ben boyle seyler duydugu zaman 🙏🏻 bekliyorum bende test yaptirip umut etmek istemiyorum belki kisttir karnimin sag tarafinda arada sanci oluo sanki regl olucakmisim gibi ama kistle hamilelik belirtileri ayniymis simdi bekliyorum bakalim kısmet nasipse olur insallah❤
Evet bana iyi ki test yapmamışssın dediler ve herkes yakında gelecek demekki dediler bende bu ay ovuşasyon testi aldım belki ona vesiledir 🥰 10 gün geçince daha rahat oluyormuş kontrolü direk kan testi yaptır bence çünkü 10 gün geçince 5. Haftaya girmiş oluyor sanırım 🤗 Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere bu Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine 🙏🏻🙏🏻

Evet bana iyi ki test yapmamışssın dediler ve herkes yakında gelecek demekki dediler bende bu ay ovuşasyon testi aldım belki ona vesiledir 🥰 10 gün geçince daha rahat oluyormuş kontrolü direk kan testi yaptır bence çünkü 10 gün geçince 5. Haftaya girmiş oluyor sanırım 🤗 Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere bu Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine 🙏🏻🙏🏻
tabii kii insallah❤️ ben pek bebis var gbi hissetmiyorum bu sag tarafimdaki agri buna inandiriyo beni kimsede boyle bi belirti duymadim kesin kissttir şansima:)

tabii kii insallah❤ ben pek bebis var gbi hissetmiyorum bu sag tarafimdaki agri buna inandiriyo beni kimsede boyle bi belirti duymadim kesin kissttir şansima:)
Benimde sağım ağrıyordu sağa yatamıyordum hatta daha ilginçtir ablamın sağ tarafında yumurta oluşmuyordu ama o ay oluşmuş ve yeğenim oldu 🥰 kisti vardı hem kisti hem bebeği oldu 😃 ameliyatta kistinide aldılar dediklerim ne umut vermek için nede üzmek için.. sadece Rabbim yazdıysa bizlere anne olmayı hepsi birer vesile 🥰 sıkma canını 2 güne yap testini için rahat etsin bende kendimce trip atıyordum varsan belli edersin yoksan da ümit verme hiç bana diye içime kızıyordum 🙈😃 yokmuş ki erken belli etti 🥰hayırlı haberlerinle gel inşallah 🙏🏻

Benimde sağım ağrıyordu sağa yatamıyordum hatta daha ilginçtir ablamın sağ tarafında yumurta oluşmuyordu ama o ay oluşmuş ve yeğenim oldu 🥰 kisti vardı hem kisti hem bebeği oldu 😃 ameliyatta kistinide aldılar dediklerim ne umut vermek için nede üzmek için.. sadece Rabbim yazdıysa bizlere anne olmayı hepsi birer vesile 🥰 sıkma canını 2 güne yap testini için rahat etsin bende kendimce trip atıyordum varsan belli edersin yoksan da ümit verme hiç bana diye içime kızıyordum 🙈😃 yokmuş ki erken belli etti 🥰hayırlı haberlerinle gel inşallah 🙏🏻
yaa cok tatlisin:) insallah hayirlisii sagliklaa olsun insallahhh guzel haberlerde bulusalimmm💃🏻❤️

Bende cyclo kullanıyorum siz kaç ayın sonunda hamile kaldınız
bende yumrtalık yetmezliği var 15 yıldr cylo kullanıyorum adetlerım saat gıbıdr 3 gun ama budefa 8 gun oldu cylo bıtelı olmadım doktrumla konustum sabah gel acıl dedı göğüslerım kocamn oldu adet gbı sancım var 4 gundr belim kopuyor oldum olucam gıdyorum kontol edıyorum akıntı dışında bırsey yok sabahları sucuk gbı kalkıyorum çok endişelıyım eşime erken gebelik testı aldrdım sabah yapıcam

bende yumrtalık yetmezliği var 15 yıldr cylo kullanıyorum adetlerım saat gıbıdr 3 gun ama budefa 8 gun oldu cylo bıtelı olmadım doktrumla konustum sabah gel acıl dedı göğüslerım kocamn oldu adet gbı sancım var 4 gundr belim kopuyor oldum olucam gıdyorum kontol edıyorum akıntı dışında bırsey yok sabahları sucuk gbı kalkıyorum çok endişelıyım eşime erken gebelik testı aldrdım sabah yapıcam
ins hamissinizdir 🙏🌼

hayatım bekleyemedım yaptım testi ama once pempe sonra kahverengıye donen akıntım oldu erken gebelık testi negatif çıktı umudum kalmadı muhtemelen o kahve rengı lekelenme kırmızıya dönecekserınyercim :110:
evet gercekten insanın hic umudu kalmıyor hep negatifi görmekten ben ilk gebe kaldığımda çift çizgi gördüğümde havalara ucmustum ama sonrasında düşük yaptım ondan sonra da zaten hep negatf oldu ...

evet gercekten insanın hic umudu kalmıyor hep negatifi görmekten ben ilk gebe kaldığımda çift çizgi gördüğümde havalara ucmustum ama sonrasında düşük yaptım ondan sonra da zaten hep negatf oldu ...
Rabbm tez zamanda Nasib etsın ıns uzşdum canım Jersey vaktini bekler zamanı helmemostr belki senı anlarımda ben gebe kalma ıhtmalm pek yok neye heyecan yaptım bukadr anlamadmkı okadr ahmak bir kadnmkı vucıdmu bile tanımıyorum goğüs ucu yanlarından bırusur kabarcık var ama öncesinde varmıydı hatırlamıyorum artı geçen ay rahim duvarını ölçtrdm kendisinden gebelik için 8 olması gerekıyorken benm 3 idi tek sorun da bu değil bana Kıbrısa git yumurtalık nakli yaptr denmişti sadece geçen ay rahim duvarım için hormon aldm hep kanama girmek ıcn kullandığım ama çift aldm saat gbıydı ilk kez 9 gun gecikince dün gecede bulantı kusma aşırı gunlerde bel ağrısı çekince hamileyim sandım doktorum yinede gelmemi istedi salı gideyim bakalım

Adetime 12 gün var ama göğsüm ağrıyor acaba hamile miyim geçen ay son suyu yaptım bunun etkisi ile hamile miyim merak ediyorum böyle olan varmı acaba
Kızlar, bu ay 2 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım, sadece o gün çok afedersiniz peçeteyle basıtırınca 1-2 lekelenmem oldu. Ama kaç gündür adet ağrısı çekiyorum. Hiçte bişi gelmiyor Yüzümde sivilcelenmem oldu ki kuru cildim olduğu için pek sivilcem olmaz.Göğüs hassasiyetim de var. Adet tarihim geçen ay 5 nisandı. 2 senedir bebek haberi bekliyoruz. Maalesef bir de düşüğüm oldu, 3 kez aşılama yaptık. Şimdi hem korkuyorum hem de telaşlıyım. Yardım edin bana :( var mı böyle şeyler yaşayan

Back