- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 26
- Konu Sahibi Serinyer44
Adetime 12 gün var ama göğsüm ağrıyor acaba hamile miyim geçen ay son suyu yaptım bunun etkisi ile hamile miyim merak ediyorum böyle olan varmı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama zamanım.gecti normalde adetime bı kac gün kala.oyle olurdum.ama şuan 10 gün kala böyle ağrıyor bel agrisida vvarYumurtlama zamanı da olabilir .Bu kadar Erken gebelik belirtisi olacağını sanmıyorum canım .
Evet yoğun akıntım da var normalde olmazdı böyleYuksek ihtimal yumurtlama dönemindesiniz.Yumurtlama döneminde de regl döneminde olduğu gibi göğüs ağrısı,kasık ağrısı hatta bazen hafif bir kanama ve yoğun akıntı olur.
Gebelik düşünüyorsanız mutlaka değerlendirin bu dönemiEvet yoğun akıntım da var normalde olmazdı böyle
Benim de 10 gün var adetime göğüs ağrısı bende de başladı ama adet de yaklaştı ondan göğüs ağrısını çok önemsemedim ama kasıklarım da ağrıyor . Sarı koyu kıvamlı akıntım oldu yerleşme belirtisi mı acaba diye düşündüm. Sende başka belirti var mı canımAdetime 12 gün var ama göğsüm ağrıyor acaba hamile miyim geçen ay son suyu yaptım bunun etkisi ile hamile miyim merak ediyorum böyle olan varmı acaba
Genelde yumurtlarken oluyor ama tabi bilemiyorum her fizyoloji farklı seyrediyor bu konuda . Umarım düşündüğünüz gibidirAdetime 12 gün var ama göğsüm ağrıyor acaba hamile miyim geçen ay son suyu yaptım bunun etkisi ile hamile miyim merak ediyorum böyle olan varmı acaba
Bende de sürekli akıntım oldu bu ay bel ağrısı da çok fazla var inşallah hamileyizdirBenim de 10 gün var adetime göğüs ağrısı bende de başladı ama adet de yaklaştı ondan göğüs ağrısını çok önemsemedim ama kasıklarım da ağrıyor . Sarı koyu kıvamlı akıntım oldu yerleşme belirtisi mı acaba diye düşündüm. Sende başka belirti var mı canım
Evet haklısınız inşallahGenelde yumurtlarken oluyor ama tabi bilemiyorum her fizyoloji farklı seyrediyor bu konuda . Umarım düşündüğünüz gibidir
12 gün Cook erken canım.
[/QUOevet oyle ama.hic erkenden göğüs ağrısı yaşamazdm o yüzden. Aklima takılıyor siz hamilesiniz heralde
İnşallah adete ne kadar var :)Bende de sürekli akıntım oldu bu ay bel ağrısı da çok fazla var inşallah hamileyizdir ☺![]()
Benim de 10 gün kala sarı akıntım geldi yani dün bugün de var. Bel agrisi disindaki ayni belirtiler bende de var. İnsallah hayirlisiyla hamileyizdir. Yumurtlama dönemin ne zamandı canım. Galiba ayniyiz senleKızlar bende adetime 10 gün kala bel ağrısı kasıklara yanlara iğne batma hissi yaşadım ve gohusler zateen hassas şuan bile ağrılarım gecti fakat sarımsı bi akıntı geliyo cok az az her wc ye gittiğimde görüyorum
Regl 18de bitti 23 24 ovulosyon olmasi lazım ama dediğim gibi bel ağrım devam etmiyor cok hafiften sadece bi hassaslık var o kadarBenim de 10 gün kala sarı akıntım geldi yani dün bugün de var. Bel agrisi disindaki ayni belirtiler bende de var. İnsallah hayirlisiyla hamileyizdir. Yumurtlama dönemin ne zamandı canım. Galiba ayniyiz senle
Düzeltiyorum 17sinde bitti 26 ovulosyonRegl 18de bitti 23 24 ovulosyon olmasi lazım ama dediğim gibi bel ağrım devam etmiyor cok hafiften sadece bi hassaslık var o kadar( inşallah hamileyizdr