Kızlar hamileyimmmm
Evet tebrikler hamilesin canımBen geçen gün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama hamile miyim değil miyim bilmiyorum bugün kan testi verdim bakmaya gidecem ama korkuyorum lütfen resme bakıp cevap verir misiniz?Eki Görüntüle 2557687 Eki Görüntüle 2557688 ⁸
Doktor söyledi şok oldukEvet tebrikler hamilesin canım ❣
Sağlıkla al kucağına canımDoktor söyledi şok olduk
Amin inşallah canım benimmaşallah allah bağışlasın canım,darısı bizim başımızada
böyle bekleyip de hamile olduğunu öğrenenleri okudukça aşşırı seviniyorum. Allah bana ve bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Tebrik ederim inşallah sorunsuz sıkıntısız evladınızı kucağınıza alırsınızKızlar hamileyimmmm
Gözün aydın cnm sağlıkla büyüt bebişiniAmin inşallah canım benim
tebrık ederımDoktor söyledi şok olduk
Rabbim hepinize nasıp etsin çok başka duyguböyle bekleyip de hamile olduğunu öğrenenleri okudukça aşşırı seviniyorum. Allah bana ve bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Tebrik ederim inşallah sorunsuz sıkıntısız evladınızı kucağınıza alırsınız
Ayy siz bitanesinizBelliydisag saglim gelsin❤
Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın ama rabbim gerçekten annelik edecek olanlara nasip etsintebrık ederıminşallah hayırlı ve saglıklı bı sekılde kucagına alırısın bebısını
Çok güzel bir söz kesinlikle Rabbim isteyen bakabilecek ,geleceğini kurabilecek insanlara nasip etsin günün sözü bu bence hayırlı evlatlar hayırlı anne babalar olmayı nasip etsin herkeseRabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın ama rabbim gerçekten annelik edecek olanlara nasip etsin
Inan ki şimdi yolda gördüm ben daha bugün öğrendim kadının çocuğunun ayağında ayakkabı yok bu soğukta nasıl kıyıyor hani yoksa anlarım ama kadin çok lüks giyinmiştiÇok güzel bir söz kesinlikle Rabbim isteyen bakabilecek ,geleceğini kurabilecek insanlara nasip etsin günün sözü bu bence hayırlı evlatlar hayırlı anne babalar olmayı nasip etsin herkese❣
Hamilesin canım gözün aydın hemen kan verHamile miyim kızlar bi bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?