Ayy ciddi misin canım ben çok heyecanliyimBence hamilesin
Mutluluktan uçacam şimdi ama çizgi silikHamilesin cnm Allah bağışlasın sana ☺
Benşm iki gebeliğimde de test öyleydi çizgi çok çok silik olsa zorla görünse bile hamileliktir. Yeterki çizhi olsunMutluluktan uçacak şimdi ama çizgi silik
Ayy ciddi misin canım ben çok heyecanliyim
Hayırlı olsun hamilesinizBen geçen gün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama hamile miyim değil miyim bilmiyorum bugün kan testi verdim bakmaya gidecem ama korkuyorum lütfen resme bakıp cevap verir misiniz?Eki Görüntüle 2557687 Eki Görüntüle 2557688 ⁸
O zaman korkmama gerek yok demiBenşm iki gebeliğimde de test öyleydi çizgi çok çok silik olsa zorla görünse bile hamileliktir. Yeterki çizhi olsun
HamilesinnnnnnnBen geçen gün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama hamile miyim değil miyim bilmiyorum bugün kan testi verdim bakmaya gidecem ama korkuyorum lütfen resme bakıp cevap verir misiniz?Eki Görüntüle 2557687 Eki Görüntüle 2557688 ⁸
Allahın izniyle yok bebişin seninleO zaman korkmama gerek yok demi
Icim rahatladı gerçketen kan testi çıkmış ama gidemiyoruz eşimle çok korkuyoruz negatifi görmektenGozle gorulur sekilde var kan testini icin rahat sekilde al
Hamilesin canım hayırlı olsunBen geçen gün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama hamile miyim değil miyim bilmiyorum bugün kan testi verdim bakmaya gidecem ama korkuyorum lütfen resme bakıp cevap verir misiniz?Eki Görüntüle 2557687 Eki Görüntüle 2557688 ⁸
Koşarak gitIcim rahatladı gerçketen kan testi çıkmış ama gidemiyoruz eşimle çok korkuyoruz negatifi görmekten
ne kAllahın izniyle yok bebişin seninle
Çok sağolun allah razı olsun inşallah vardırHayırlı olsun hamilesiniz
Siz böyle dediniz ya şimdi çıkacaz ultrasonda görülmedi amaKoşarak git ☺
Gittin mi ultrasona ne zmn gittinSiz böyle dediniz ya şimdi çıkacaz ultrasonda görülmedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?