• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim acaba bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün gittim ama görülmedi dedi adetin üstünden 10 gün geçmesi lazım dedi benim adete 2 gün var ama ben normalde 6 gün önceden olurum olmadım
Daha erken kız benşm 5. Haftada göründü kan testi kesin sonucu verir

Ama kan testinde çıkar değil mi yani yok demez doktor

Suan kan degerinde gebeligin cikmistir tabiki canim. Hic korkma😊 tabi seni anliyorum benim T cizgisi kopkoyu cikinca ya kanda cikmadiysa diye Panikleyip hastaneye gitmekte tereddut etmistim😊

Suan kan degerinde gebeligin cikmistir tabiki canim. Hic korkma😊 tabi seni anliyorum benim T cizgisi kopkoyu cikinca ya kanda cikmadiysa diye Panikleyip hastaneye gitmekte tereddut etmistim😊
Hayir ben yine dayanırım ama eşim öyle değil çok üzülüyor o sorunun kendinde olduğunu düşünüyordu olmadığı zamanlarda ben korkma desem de anlamıyordu o benden heycanli

Hayir ben yine dayanırım ama eşim öyle değil çok üzülüyor o sorunun kendinde olduğunu düşünüyordu olmadığı zamanlarda ben korkma desem de anlamıyordu o benden heycanli

Sonucta kan verdiniz illaki sonucu ogreneceksiniz bak burda en azindan aana umut olcak o 2 cizgi var. Daha once boyle bi test yaptiginda bu oldumu?

Back