Hamile mi kaldim ben simdi

Merhaba var gibi gözüküyor ancak henüz çok erken gecikmeniz geldiğinde kan verirseniz kesin sonuç alırsınız

Olabilir bende dün predictor yaptım silik çıktı bu sabah da comfort yaptım oda dünkine göre bi tık daha belirgin silik çıktı az önce kan vermeye gittim

Hamile miyim ?

IMG-20241224-WA0005.jpg

Daha gecikme olmadı 7 gün var reglime
Ben de cift cizgiyi gordum ama beklettiniz mi, o da etkili. Bekletmediyseniz de acele etmeyin. Reglinizde 1 kac gun sonra test yapin.
Yani ben kafami oyle dagittim ki ikinci hamileligimde , regli tarihimi bile unuttum,hangi tarihteyiz diye bile bakmazdim😊Mide bulantisi sonrasi test yapmistim.
Boyle zamanlarda stres farkli etkiliyor çünkü.

Ben de cift cizgiyi gordum ama beklettiniz mi, o da etkili. Bekletmediyseniz de acele etmeyin. Reglinizde 1 kac gun sonra test yapin.
Yani ben kafami oyle dagittim ki ikinci hamileligimde , regli tarihimi bile unuttum,hangi tarihteyiz diye bile bakmazdim😊Mide bulantisi sonrasi test yapmistim.
Boyle zamanlarda stres farkli etkiliyor çünkü.
İlk başta çizgiyi görmedim ama 10 dk geçince çizgiyi gördüm

İlk başta çizgiyi görmedim ama 10 dk geçince çizgiyi gördüm
O zamana acele etmeyin. Regli tarihiniz gecsin , uzerinden de birkac gun gecsin oyle yapin😊
Cok tanidigimdan duydum , hep kafalarindan sildiginde , hamile kaldilar.
Tup bebek sonrasi, zaten hamile kalmiyorum deyip, rahat takilanlar bile hamile kaldi.
Stres o yuzden cok onemli.
Ne seni rahatlatiyorsa ona odaklan, gerisini oluruna birak

Bence üst üste başlık açacağınıza bir kan verin derim. Çok kez böyle silik çizgi çıktı ama hamile değilmişim testler hatalıymış kanda negatif çıktı. Ama hamile kaldığım ay böyle silik çizgiyle öğrenmiştim. O yüzden her iki ihtimal de mümkün. Kan verin en iyisi.
Gecikme olmadan gitmek istemiyorum gecikme olursa gideceğim

Gecikme olmadan gitmek istemiyorum gecikme olursa gideceğim
Üzgünüm o zaman test gerçeği gösteremez maalesef 🤷🏻‍♀️ ben gecikme olmadan kan verdim. Adetime 3 gün kala. Poliklinik randevusuna gerek yok. Özel bi hastanenin acilden veya diğer veznesine gidip gebelik testi yaptırcam derseniz sadece kan parasını ödeyip laboratuvara gidiyorsunuz o kadar.

Üzgünüm o zaman test gerçeği gösteremez maalesef 🤷🏻‍♀️ ben gecikme olmadan kan verdim. Adetime 3 gün kala. Poliklinik randevusuna gerek yok. Özel bi hastanenin acilden veya diğer veznesine gidip gebelik testi yaptırcam derseniz sadece kan parasını ödeyip laboratuvara gidiyorsunuz o kadar.
Şuan kan testi için de erken değil mi Şuan gitsem net bilgi çıkar mı boşuna kan vermek isyemiyorum

Şuan kan testi için de erken değil mi Şuan gitsem net bilgi çıkar mı boşuna kan vermek isyemiyorum
Kanınızda varsa idrarda çıkar zaten. Önce kanda yükseliyor beta hcg.
Başka markanın da testini yapın kan vermek istemiyorsanız. Ama idrarınız 6-7 saat beklesin çok sık yapılan idrarda çıkmıyor ilk zamanlar:

Kanınızda varsa idrarda çıkar zaten. Önce kanda yükseliyor beta hcg.
Başka markanın da testini yapın kan vermek istemiyorsanız. Ama idrarınız 6-7 saat beklesin çok sık yapılan idrarda çıkmıyor ilk zamanlar:
Bugün yaptığım testte ilk başta çıkmadı 10 dk geçince belirgin oldu cizgi

Canım bu testler yalanci pozitif çıkarıyor o yüzden başka marka ile tekrar dene tavsiyem

X