- 20 Nisan 2024
- 90
- 9
- 31
- Konu Sahibi gizliklsin
Daha gecikme olmadı 7 gün var reglimeKac gun gecti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha gecikme olmadı 7 gün var reglimeKac gun gecti?
İstemiyorsaniz korunsaydiniz testin markasına göre yalancı pozitif çıkarabilir !Şuan çok net görünmeye başladı offf istemiyordum hamile olmak napicam
Ben de cift cizgiyi gordum ama beklettiniz mi, o da etkili. Bekletmediyseniz de acele etmeyin. Reglinizde 1 kac gun sonra test yapin.Daha gecikme olmadı 7 gün var reglime
İlk başta çizgiyi görmedim ama 10 dk geçince çizgiyi gördümBen de cift cizgiyi gordum ama beklettiniz mi, o da etkili. Bekletmediyseniz de acele etmeyin. Reglinizde 1 kac gun sonra test yapin.
Yani ben kafami oyle dagittim ki ikinci hamileligimde , regli tarihimi bile unuttum,hangi tarihteyiz diye bile bakmazdimMide bulantisi sonrasi test yapmistim.
Boyle zamanlarda stres farkli etkiliyor çünkü.
O zamana acele etmeyin. Regli tarihiniz gecsin , uzerinden de birkac gun gecsin oyle yapinİlk başta çizgiyi görmedim ama 10 dk geçince çizgiyi gördüm
merhaba ben görüyorum hayırlı olsun inşALLAH sabırla adet gününüzü bekleyinAyy kızlar çizgi tek mi yoksa cift mi ben mi yanılıyorum hayal mi goruyorum
Eki Görüntüle 3525569
Bence üst üste başlık açacağınıza bir kan verin derim. Çok kez böyle silik çizgi çıktı ama hamile değilmişim testler hatalıymış kanda negatif çıktı. Ama hamile kaldığım ay böyle silik çizgiyle öğrenmiştim. O yüzden her iki ihtimal de mümkün. Kan verin en iyisi.
Gecikme olmadan gitmek istemiyorum gecikme olursa gideceğimBence üst üste başlık açacağınıza bir kan verin derim. Çok kez böyle silik çizgi çıktı ama hamile değilmişim testler hatalıymış kanda negatif çıktı. Ama hamile kaldığım ay böyle silik çizgiyle öğrenmiştim. O yüzden her iki ihtimal de mümkün. Kan verin en iyisi.
Üzgünüm o zaman test gerçeği gösteremez maalesef ben gecikme olmadan kan verdim. Adetime 3 gün kala. Poliklinik randevusuna gerek yok. Özel bi hastanenin acilden veya diğer veznesine gidip gebelik testi yaptırcam derseniz sadece kan parasını ödeyip laboratuvara gidiyorsunuz o kadar.Gecikme olmadan gitmek istemiyorum gecikme olursa gideceğim
Şuan kan testi için de erken değil mi Şuan gitsem net bilgi çıkar mı boşuna kan vermek isyemiyorumÜzgünüm o zaman test gerçeği gösteremez maalesef ben gecikme olmadan kan verdim. Adetime 3 gün kala. Poliklinik randevusuna gerek yok. Özel bi hastanenin acilden veya diğer veznesine gidip gebelik testi yaptırcam derseniz sadece kan parasını ödeyip laboratuvara gidiyorsunuz o kadar.
Kanınızda varsa idrarda çıkar zaten. Önce kanda yükseliyor beta hcg.Şuan kan testi için de erken değil mi Şuan gitsem net bilgi çıkar mı boşuna kan vermek isyemiyorum
Bugün yaptığım testte ilk başta çıkmadı 10 dk geçince belirgin oldu cizgiKanınızda varsa idrarda çıkar zaten. Önce kanda yükseliyor beta hcg.
Başka markanın da testini yapın kan vermek istemiyorsanız. Ama idrarınız 6-7 saat beklesin çok sık yapılan idrarda çıkmıyor ilk zamanlar: