Hamile mi kaldim ben simdi

gizliklsin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2024
90
9
31
Kızlar regl.bittikten sonraki 2 gün eşimle birlikte oldum ard arda.ve o 2 günde de eşim içime boşalmışti. Şuan 11.gundeyim ve erken gebelik testi yapsam olur mu? Reglime 8 gün kaldı.24 günde 1 adet oluyorum.Bugun çok akıntı geldi beyaz seffaf jel gibi yapiskan.Bide belim ağrıdı sanki bobregim ağrıyor gibi.

Yumurtlama günündeyseniz ihtimal var tabiki. Adet sonrası gün aşırı ilişki öneriliyor zaten gebelik planlayan kişilerde. İstiyorsanız umarım denk gelmiştir 😁💕

Yumurtlama günündeyseniz ihtimal var tabiki. Adet sonrası gün aşırı ilişki öneriliyor zaten gebelik planlayan kişilerde. İstiyorsanız umarım denk gelmiştir 😁💕
Bilmiyorum ki yumurtlama olup olmadığını benim reglim 3 veya 4 gün sürüyor 8 Aralık geç saatlerde hafif kan gelmişti sonra 12 aralıkta nerdeyse yok denecek kadar geldi leke seklinde sonra 13 ve 14 Aralık da birlikte oldu o 2 günde de içime bosaldi

Sanki cok cok az goruncek şekilde altında silik bi çizgi var gibi ya da bana mı öyle geliyor ? Adetime 7 gün var daha ilişki olalı 10 gün oldu cok erken mi test yaptım
IMG-20241224-WA0000.jpg

X