- 28 Ağustos 2012
- 670
- 40
- 73
- 46
Hamileler kaçırmayın çok yeniler son kizimda aldım daha onceki bebeklerimde aldiklarimda var ekleyecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm beden ve fiyatlarınıda yazar mısın ?
kot bedeni nedir. kaç kiloya kadar giydiniz boyunuz nedir
Kotlarin bedenleri 38 ve40 a uygun boyum 1.63 boyları bana uzun geliyordu birini hic giymedim yaz hamileligi olduğu için biraz kalındio yüzden kisaltmadim.sol taraftaki kumaşı ince kotlardan hep onu giydim, paça kısmını içten Katlamalı diktirdim istege göre actırılır.kapri olanı ise muhtesem bişi doğuma gidene kadar giydim hatta sonrasinda bile cok memnun kaldigim bi pantolon du.kilomu hatirlamiyorum cnm ama son 2 ayimda uzunlar olmuyordu.
Sol taraftaki dedigim diğerine göre biraz daha kisa gibi ve pacalari dar olandır.
canım gecelik duruyormu kaç bdn ne kadar. hangi ildesiniz. bi leke filan varmı
resimleri goremiyom cnm yaHamileliği yaza denk gelenler buyrun cok güzeller
Iki adet daha var askili cok şık utuledikten sonra ekleyeyim yıkayıp kaldirmistim
resimleri goremiyom cnm ya
evet telefondan giriyorum bilgisayar bozukGuzel hamilelere güzel ciciler, yokmu beğenen hamişler....:)
evet telefondan giriyorum bilgisayar bozuk
canm boyun 1.75 simdilk 73 kiloyum boy farkimiz cok olmaz bide kilo aldimi dusunursek:)))Nasıl olacak şimdi tarif edeyimmi :) kac aylık hamilesin kac beden giyiniyosun yardımcı olurum, fotoları görmedende olmazki ama
canm boyun 1.75 simdilk 73 kiloyum boy farkimiz cok olmaz bide kilo aldimi dusunursek:)))
3 aylikKac aylık hamilesin canım resimleri görseydin iyi olurdu