• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KARNI?

meilinggg1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
129
6
98
25
Sevgilimle en son mayıs sonu birlikte olduk. Birlikte olduk dediğim tam anlamıyla olmadı, sürtünme oldu sadece. Ve ben o zamandan beri düzenli adet görüyorum her ay. Adet sancılarım oluyor her ay ama kanamam 2-3 gün sürüyor en fazla sonra azalıyor lekelenme oluyor yani gittikçe yeşile dönüyor. Fakat bazen adet olsa da gebelik olabiliyormuş. Benim göbeğim çıktı ya anlamıyorum kilo mu aldım hamilelik mi bilmiyorum. Oturunca katlanıyor, içine de göçüyor, yumuşak da zaten😂 Ama korkuyorum göbeğim çıktığı için çünkü sürtünme ile de hamile kalınabiliyormuş? Sizce böyle bir şey mümkün mü? Kendimi şiş hissediyorum ve korkuyorum😔

Sevgilimle en son mayıs sonu birlikte olduk. Birlikte olduk dediğim tam anlamıyla olmadı, sürtünme oldu sadece. Ve ben o zamandan beri düzenli adet görüyorum her ay. Adet sancılarım oluyor her ay ama kanamam 2-3 gün sürüyor en fazla sonra azalıyor lekelenme oluyor yani gittikçe yeşile dönüyor. Fakat bazen adet olsa da gebelik olabiliyormuş. Benim göbeğim çıktı ya anlamıyorum kilo mu aldım hamilelik mi bilmiyorum. Oturunca katlanıyor, içine de göçüyor, yumuşak da zaten😂 Ama korkuyorum göbeğim çıktığı için çünkü sürtünme ile de hamile kalınabiliyormuş? Sizce böyle bir şey mümkün mü? Kendimi şiş hissediyorum ve korkuyorum😔
Hamile gobegi oyle olmaz. Sert olur icine gocmez bebek var sonucta 😂

çok haklısınız pişmanım bu konularda bilgim yok ve sizlere soruyorum o yüzden. eminsiniz değil mi? göbeğimi sıktığımda yumuşacık içine de gömüyor ama benziyor da

çok haklısınız pişmanım bu konularda bilgim yok ve sizlere soruyorum o yüzden. eminsiniz değil mi? göbeğimi sıktığımda yumuşacık içine de gömüyor ama benziyor da
33 haftalik hamile bir kadinim. Daha fazla emin olamam sanirim 😂 ki bunun disindada imkansiz bir durum hamile olmaniz.

ama adetim kanamam 2 en fazla 3 gün sürüyor sonra lekelenmeye başlıyor yeşilimsi gibi, bu normal mi sizce?

Hayır yani bu normal adet kanaması gibi değil mi? Yerleşme kanaması değildir yani? Her ay aynı şekilde.

Hayır yani bu normal adet kanaması gibi değil mi? Yerleşme kanaması değildir yani? Her ay aynı şekilde.
Tibben mumkun degil. Adetiniz farkli oluyorsa doktora gidin. Yumurtalik kosti olabilir hpv olabilir vb. Doktor bilir. Hamile degilsiniz.

Bir daha da yiyemeyeceginiz muzu soymayin.

ama adetim kanamam 2 en fazla 3 gün sürüyor sonra lekelenmeye başlıyor yeşilimsi gibi, bu normal mi sizce?
Genelde de öyle olur zaten canım 2 3 gün kanama olur sonra azalır
Bi bayan olarak bunu bilmeniz gerekir yani
Ayrıca süpeniz varsa test yapın varsa çıkar yoksa çıkmaz bukadar basit

okullarda açıldı ama tembel herhalde bu kızcağız, git ders çalış artık kızım yeter

dalga geçmiyorum, bilmediğim için soruyorum. adet olup hamile kalanlar oluyormuş çünkü. lütfen dalga geçmeyin

sürtünmeyle hamile kalmak + 3 ay adet görmek ihtimali azaltıyor farkındayım ama danışmak istiyorum gene de. adet görüp hamile kalan çok insan oluyormuş. ben de korkuyorum. vücudumu inceliyorum göbeğimi inceliyorum, akıl verecek bi büyüğüm yok mu burada😔

Back