Görünürde bir sorun cikmadi. Hormonlar normal. Alttan muayene solda kist çıktı. Normalden büyük dedi doktor. Emar ve yumurtalık rezervlerine bakilacak dedi. Ikisine de diger aya gün verdi. Suan kafam hic rahat değil. Allaha sığınıyorum. Kurban olduğum hayirlisiyla bana da bu guzel duyguyu yasatsin insallh.
1.5 senelik evliyimBende 1.5 senelik bizde hic korunmadk ve istiyorz Rabbim hepimize nasip eder hayirlisiyls ins bu kist adetle atilir belki bndede vardi adetle atilmisti kendiliginden
İnşallah canım hiç kafaya takma üzülme erkeğin sorunlu olması zor eşinde yoksa hiç üzülme kalırsın hamile folik asit başla interneten araştır kisti yok eden bir sürü bitkisel yöntemler var içim rahat olsun yani inşallah hiç gerek kalmadan hamile olursunAllah isteyen herkese nasip etsin. Inslalh ikinci de en kisa zamanda olur insallh. Bakalim umarim benimde olur. Emar sonucunda iyi huylu cikar insallh. Kafam cok karişik. Cok değişik duygular icindeyim. Korkuyorum
Suan adetliyim. Adetliyken alttan muayene ettiler. Ve normalden cok büyük dedi. Umarim dediğiniz gibidir. Doktorum bna adetle atılır gibi bi laf etmedi. Yuksek ihtimal ameliyat dedi. Insallh sizin dediginiz gibi olurda bu adetle atilir gider1.5 senelik evliyim
Insallh cnm insallh. Kist icin 4 ay once sogan suyu kürü yaptim. Tabi ozamnlae var mi yok mu bilmiyordum. Burada sogan kürüyle hamile kalanlari okumustum. Diger adette tekrar doktorla muayenem var. Eger hala varsa tekrar sogan kurune başlayacağımİnşallah canım hiç kafaya takma üzülme erkeğin sorunlu olması zor eşinde yoksa hiç üzülme kalırsın hamile folik asit başla interneten araştır kisti yok eden bir sürü bitkisel yöntemler var içim rahat olsun yani inşallah hiç gerek kalmadan hamile olursun
Aay insallh cnm insallh hamile kalmissindir. Dualarimdasin. Umarım guzel habeelerini alirizBende 3 senelik evliyim bende hamile kalamıyorum eşimin problemi vardı bı ay aşılama yaptım bugün 8. Günü kasıklarım ağırıyo sık sık idrara çıktım gündüz bide göğsüm deilde sanki Göğüskafesim ağrıyo bilmiyorum ya inşallah bu ay olmuştur dua edin
Aynenn bak bildiğim kadarıyla maydanoz suyunda iyi bide havuçla inciri ayrı ayrı kaynat sularını karıştırıp iç oda işe yarıyo baya yumurtlatıyo rabbim şifanı versin inşallahInsallh cnm insallh. Kist icin 4 ay once sogan suyu kürü yaptim. Tabi ozamnlae var mi yok mu bilmiyordum. Burada sogan kürüyle hamile kalanlari okumustum. Diger adette tekrar doktorla muayenem var. Eger hala varsa tekrar sogan kurune başlayacağım
İnşalllah bilmiyorum ki ya bi tarafım var diyo bi tarafım yok diyoAay insallh cnm insallh hamile kalmissindir. Dualarimdasin. Umarım guzel habeelerini aliriz
Icini ferah tut bol dua et inslalh allahim nasip etmistir sana cnmİnşalllah bilmiyorum ki ya bi tarafım var diyo bi tarafım yok diyo
Amin Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin banadaIcini ferah tut bol dua et inslalh allahim nasip etmistir sana cnm
Insallah canm buyuk oldugu icin dememistirki belki Rabbim sifa versin gebelige engelmi diye sormadnmiSuan adetliyim. Adetliyken alttan muayene ettiler. Ve normalden cok büyük dedi. Umarim dediğiniz gibidir. Doktorum bna adetle atılır gibi bi laf etmedi. Yuksek ihtimal ameliyat dedi. Insallh sizin dediginiz gibi olurda bu adetle atilir gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?