Hamile kalmayi engeller mi ?

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
862
360
53
1 bucuk senelik evliyim. Biliyorum daha yeniyiz. Ama ilk gunden beri cocuk istedik. 7 senelik birlikteligin ardindan evlendik. Ve hep cocuk hayali kurardik ilk gunden bugüne kadar hic korunmadik duzenli birliktelik yaşadık. Artık eşimle karar verdik ve bugün doktora gittik. Esim sperm testi verdi cok şükür hersey normal cikti. Benim hem hormanlarima hemde alttan muayene oldum. Ve sol yumurtalikta 8 mm kitleye rastlandi. Iyi huylu olup olmadığını emar sonucundan sonra bakacaklar ona da gun verdiler 1 ay sonraya. Kafama takildi. Yumurtalıkda kist cikan var mi. Tedavi süreçleri nasil. Hamile kaldiniz mi. Ne yapmam gerekiyor bilgilendirseniz sevinirim

canım benimde sol taraftaki tüpüm tıkalıydı yani sol , tarafım iptaldi sadece sağ tarafım çalışıyodu çok şükür 2.bebeğime hamileyim engel teskil, etmez heralde

Insallh canim. Benimde sağ tarafimdaki yumurtalar iyi dedi. Içim rahatladı cnm. Insallh biran önce bende bu guzel duyguyu tadarim. Allah imda sanada saglikli bir sekilde kucagina almayo nasip etsn insallh

Görünürde bir sorun cikmadi. Hormonlar normal. Alttan muayene solda kist çıktı. Normalden büyük dedi doktor. Emar ve yumurtalık rezervlerine bakilacak dedi. Ikisine de diger aya gün verdi. Suan kafam hic rahat değil. Allaha sığınıyorum. Kurban olduğum hayirlisiyla bana da bu guzel duyguyu yasatsin insallh.

Insallah bende hemen istiyordum evlenince olmadi doktor bisey yok dedi sonra iki sene dolunca kendiliginden oldu. Kizim 5 yasinda kizm dogunca yine korunmadim ya olmazsa diye hala olmadi bekliyorum kizim cok buyumeden bi kardesi olsun istiyorum troid ve insulin direnci kilo fazlaligindan dolayi cocuk olusumu zor bekliyoruz.

Allah isteyen herkese nasip etsin. Inslalh ikinci de en kisa zamanda olur insallh. Bakalim umarim benimde olur. Emar sonucunda iyi huylu cikar insallh. Kafam cok karişik. Cok değişik duygular icindeyim. Korkuyorum

Bende 1.5 senelik bizde hic korunmadk ve istiyorz Rabbim hepimize nasip eder hayirlisiyls ins bu kist adetle atilir belki bndede vardi adetle atilmisti kendiliginden

Allah isteyen herkese nasip etsin. Inslalh ikinci de en kisa zamanda olur insallh. Bakalim umarim benimde olur. Emar sonucunda iyi huylu cikar insallh. Kafam cok karişik. Cok değişik duygular icindeyim. Korkuyorum
İnşallah canım hiç kafaya takma üzülme erkeğin sorunlu olması zor eşinde yoksa hiç üzülme kalırsın hamile folik asit başla interneten araştır kisti yok eden bir sürü bitkisel yöntemler var içim rahat olsun yani inşallah hiç gerek kalmadan hamile olursun

1.5 senelik evliyim
Suan adetliyim. Adetliyken alttan muayene ettiler. Ve normalden cok büyük dedi. Umarim dediğiniz gibidir. Doktorum bna adetle atılır gibi bi laf etmedi. Yuksek ihtimal ameliyat dedi. Insallh sizin dediginiz gibi olurda bu adetle atilir gider

Bende 3 senelik evliyim bende hamile kalamıyorum eşimin problemi vardı bı ay aşılama yaptım bugün 8. Günü kasıklarım ağırıyo sık sık idrara çıktım gündüz bide göğsüm deilde sanki Göğüskafesim ağrıyo bilmiyorum ya inşallah bu ay olmuştur dua edin

Insallh cnm insallh. Kist icin 4 ay once sogan suyu kürü yaptim. Tabi ozamnlae var mi yok mu bilmiyordum. Burada sogan kürüyle hamile kalanlari okumustum. Diger adette tekrar doktorla muayenem var. Eger hala varsa tekrar sogan kurune başlayacağım

Aay insallh cnm insallh hamile kalmissindir. Dualarimdasin. Umarım guzel habeelerini aliriz

Aynenn bak bildiğim kadarıyla maydanoz suyunda iyi bide havuçla inciri ayrı ayrı kaynat sularını karıştırıp iç oda işe yarıyo baya yumurtlatıyo rabbim şifanı versin inşallah

8 mm mi ? Cm mi ?
Mm ise basit yumurta kistidir hiiic kafaya takma. 1 sonraki adetle kaybolur. Cm ise gerekli tetkikler yapılır ona göre tedavi sekli belirlenir canim.

Insallah canm buyuk oldugu icin dememistirki belki Rabbim sifa versin gebelige engelmi diye sormadnmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…