Hamile kalmayi engeller mi ?

Bizde 5 ay oldu deniyoruz olmuyor dedıgınız gıbıDr gittim 3.5 santım de bır kıst var ama engel degıl dedıler denemeye devam edin. Demek daha nasıp olmamıs

8 mm mi ? Cm mi ?
Mm ise basit yumurta kistidir hiiic kafaya takma. 1 sonraki adetle kaybolur. Cm ise gerekli tetkikler yapılır ona göre tedavi sekli belirlenir canim.
8 mm diye hatirliyorum. Ona dikkat etmemişim. Ama normalden cok büyük oldugunu gerekirse ameliyat bile olabileceğimi söyledi

canım şu bitkiselballı karışımlar var kistleri küçültüyor diyorlar bi araştır istersen clife naturallen gibi markaların ürünleri kist ameliyatı olacakken kisti tamamen küçülüp ameliyattan dönen falan olmuş istersen bi araştır

Internetten bir bakayim araştırayım . Tesekkr ederim cnm

Sadece folık asıt verdiler zaten gebelık engel bır durum yok dedı
Bende de folik asit var evde. Acaba bende kullansam mi. 6 ay önce doktora gittiğimde cocuk dusunuyorsan bunu kullan demişti..ama ilac içerken midem bulandogindan icemedim bıraktım.

8 mm diye hatirliyorum. Ona dikkat etmemişim. Ama normalden cok büyük oldugunu gerekirse ameliyat bile olabileceğimi söyledi
O zaman 8 cm dir . 6 cm üzerine ameliyat öneriliyor genelde. Umarım basit kisttir. Kendiliğinden gider.

O zaman 8 cm dir . 6 cm üzerine ameliyat öneriliyor genelde. Umarım basit kisttir. Kendiliğinden gider.
Insallh cnm. Korkuyorum ameliyyata sıkıntı olursa yumurtalıklara zarar veriyormus. Bu kez hic sansim kalmaz bebek icin diye korkuyorum

Insallh cnm. Korkuyorum ameliyyata sıkıntı olursa yumurtalıklara zarar veriyormus. Bu kez hic sansim kalmaz bebek icin diye korkuyorum
Binlerce yumurta ile doğuyoruz merak etmeyin. Ameliyattan önce amh ve fsh degerlerinize baktirin. Rezerv konusunda bilginiz olsun ameliyatı ona göre karar verirsiniz. Her ameliyatta rezerve zarar vermez bu arada. Bebek konusunda endişe etmeyin derim. Doktorunuz en dogrusuna karar verir

dün bi canlı yayın dinledim kist ameliyatlarından bahsediyordu çok önermediklerini ne kadar iyi yapılırsa yapılsın rezervin düştüğünü söyledi doktor istersen bi dinle o yayını embriyologidilbozkurt instagram hesabında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…