- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.790
- 158
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bende bugün farkini okudum. Yerlesme kanamasi az oluyor ve kisa (1-2 gün) sürüyormus. Hayirlis olsun :)Kızlar yardım istiyorum
Yerleşme kanaması ve regl kanaması arasındaki fark nedir ?
Yumurtlama günümden tam 14 gün geçti hasta mıyım yoksa yerleşme kanaması mı bilmiyorum .
Tatildeyim test alabileceğim eczane Yok burda yardım eder misiniz :)
Utanarak yazıyorum . Kiminde açık pembe kiminde kahverengi oluyomuş şimdi okuyorum ben de . İkisi de var sabaha belli olacak ama çatlıyorum ağrım falan da Yok . Beklemek insanı öyle yıpratıyor kiCnm bende bugün farkini okudum. Yerlesme kanamasi az oluyor ve kisa (1-2 gün) sürüyormus. Hayirlis olsun :)
Hayırlısı olsun canım yarın Benim de ak koyun kara koyun belli olacakArkadaslar benim kasik agrilarim gittisanirim bu ay tutturamadik. Allahtan hayirlisi bakalim
Utanarak yazıyorum . Kiminde açık pembe kiminde kahverengi oluyomuş şimdi okuyorum ben de . İkisi de var sabaha belli olacak ama çatlıyorum ağrım falan da Yok . Beklemek insanı öyle yıpratıyor ki
Tutmustur canim bebisHayırlısı olsun canım yarın Benim de ak koyun kara koyun belli olacak
Hepimizin derdi aynı rabbim aratmasın inşallah hepimize nasip eder inşallah ovulasyon testi yaptım iki cizgide aynı koyulukta degildi biri daha silikti yakalayamadım glba günümüTutmustur canim bebis
Sende en azindan belirti varbende o sa yok.
Keşkeee keşke tutsa Allah nasip etseTutmustur canim bebis
Sende en azindan belirti varbende o sa yok.
Nasil oluyor o canim?Kızlar hayıt tohumu kullanmayı deneyin eger hiç bi sıkıntınız yoksa hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş
Canım tam nasıl kullanılıypr bilmyrm ama aktarlardan hayıt cayı alıp sabah akşam 1 fincan demleyip içiyormuşsnNasil oluyor o canim?
Benim daha ilk deneme ayim![]()
Ooo caysa icerimCanım tam nasıl kullanılıypr bilmyrm ama aktarlardan hayıt cayı alıp sabah akşam 1 fincan demleyip içiyormuşsn
Aynen tohum şeklinde oluyor cektir onu dövülmüş olarak yani sonra demliyorsun ama içine şeker bal gibi bişi karıştırma biraz tadı acımsı ama içilmiycek gibi degl bebege giden yolda cekilen cileler kutsaldır :)Ooo caysa icerim![]()
Benim de sizin gibiTsh 2.688
Prolaktin 21.31
E2 45
Fsh 7.16
Fh 8.45
Adetimin 3. Gün hormon testleri bunlar degerlendirebilen varmı lütfen aranızda anlayan bilen
Peki doktorunuz bişi dedimiBenim de sizin gibi![]()
Pko var dediPeki doktorunuz bişi dedimi
Kuzum bu cay ne icin iyi geliyor?Canım tam nasıl kullanılıypr bilmyrm ama aktarlardan hayıt cayı alıp sabah akşam 1 fincan demleyip içiyormuşsn
Canım yumurtalıkların güclenmesi için işe yarıyor özelliklede pcolarda cok etkilişmiş fsh lh degerlerini dengeliyormuşKuzum bu cay ne icin iyi geliyor?
Yumurtaliklara mi? Spermin tutunmasi icin mi? Bi bilgin var mi?