Gebeliğe Hazırlık hamile kalmaya çalışanlar burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu akşam tekrar yapcam canım bakayım nasıl cıkcak merak ediyorum
Duyduguma gore ovutestleri en iyi sonuc okumak/alabilmek icin 11 ile 17 saatleri arasinda yapilanlardir. Hatta 2 saat onceden fazla bisey icilmemesi gerekirmis mis mis. Yani ben boyle duydum boyle yapiyorum. Dun ovutest yaptim belirgin bi cizgi vardi, bugun tekrar yaptim baya silik bi cizgi cikti. Yarin tekrar ogle vakitlerinde yapcam bakalim o nasil cikcak..

Günaydin kizlar
Adetime 4 gün var
Gece aniden kasik agrisi ve mide bulantisi geldi. Uyandim ve bulantim az da olsa var
Söz konusu hanilelik olabilir mi?

Duyduguma gore ovutestleri en iyi sonuc okumak/alabilmek icin 11 ile 17 saatleri arasinda yapilanlardir. Hatta 2 saat onceden fazla bisey icilmemesi gerekirmis mis mis. Yani ben boyle duydum boyle yapiyorum. Dun ovutest yaptim belirgin bi cizgi vardi, bugun tekrar yaptim baya silik bi cizgi cikti. Yarin tekrar ogle vakitlerinde yapcam bakalim o nasil cikcak..

Benim yaptıklarım sürekli iki çizgi cıkıyor ama biri digerine göre daha az brlirgin oluyor hiç bişi anlamıyorum yumurtlamıyormuyum bilmiyorum yani

Benim yaptıklarım sürekli iki çizgi cıkıyor ama biri digerine göre daha az brlirgin oluyor hiç bişi anlamıyorum yumurtlamıyormuyum bilmiyorum yani
Zaten yumurtlama hormonu genelde bayanlarda var o yuzden bazi bayanlar yumurtlamadiklari zaman bile silik bi cizgi yada az bi cizgi cikiyor. Seninkide oylemi degilmi bilmiyorum. Foto varmi ?

Dongun normalde kac gunluk ? Ve hangi gunleri test yapiyorsun ? Bunlarda onemli :dondurma: dedektif gibi didikliyelimde bi bakalim dogru zamandami yapiyorsun ovutestlerini felan filan :halay:

Bayanlar benim adet biteli 10 gun oluyor. 3 gun once iki cizgide kopkoyu cikti ama bugun tekrar test yaptigimda yine koyu cizgi basina boyle birsey gelen varmi acaba

Eklentiler

• 20180831_224548.jpg
    20180831_224548.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 36
Zaten yumurtlama hormonu genelde bayanlarda var o yuzden bazi bayanlar yumurtlamadiklari zaman bile silik bi cizgi yada az bi cizgi cikiyor. Seninkide oylemi degilmi bilmiyorum. Foto varmi ?
Fotograf var amaa yollamayı bi türlü beceremedm :( adet döndüm 30 günde bir

Eklentiler

• 563C0672-C2A1-465B-B65A-07B932439E31.jpeg
    563C0672-C2A1-465B-B65A-07B932439E31.jpeg
    21 KB · Görüntüleme: 40
Bayanlar benim adet biteli 10 gun oluyor. 3 gun once iki cizgide kopkoyu cikti ama bugun tekrar test yaptigimda yine koyu cizgi basina boyle birsey gelen varmi acaba[/QUOT
Yani başıma gelmedi ama okuduklarım arasında görmüştüm bendede hep iki cizgi ama ya sil

Anlamadim daha once 2 3 gun boyunca testin pik oldugu durumlarimi okudunuz. Neden oluyomus acaba

Anlamadim daha once 2 3 gun boyunca testin pik oldugu durumlarimi okudunuz. Neden oluyomus acaba
Ewet pik oldugu durumları okudum pcos warsa lh degerleri genelde yüksek cıktıgından ovulasypn testlerinde bunu görebiliyrnuşuz yadaaaaaa hamilesin inşallah ikinci secenektir

Ewet pik oldugu durumları okudum pcos warsa lh degerleri genelde yüksek cıktıgından ovulasypn testlerinde bunu görebiliyrnuşuz yadaaaaaa hamilesin inşallah ikinci secenektir
Hamilelik icin cok erkendir cunku piki goreli daha uc gun oluyor hic dusuk cikmadiki. Ayrica adete yakinda ovulasyon testi pozitif cikiyor benim daha 11 gun var. Pco ise doktora gittim tahlil yaptim hersey normal dedi cikmazmiydi acaba yoksa doktorlarmi yaniliyor.

Hamilelik icin cok erkendir cunku piki goreli daha uc gun oluyor hic dusuk cikmadiki. Ayrica adete yakinda ovulasyon testi pozitif cikiyor benim daha 11 gun var. Pco ise doktora gittim tahlil yaptim hersey normal dedi cikmazmiydi acaba yoksa doktorlarmi yaniliyor.
Başka. Bi doktora daha istersen danış benmde aynısı oluyor ama bende pco war o yüzden hep iki cizgi cıkıyor bi koyu cıkıyor bi silik cıkıyor bilgisi olan birileri daha yazsa keşke aydınlansak

Bat 6 Eylül en son 8 gün kala ultra hassas gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.. yarın tekrar denicem ama yine negatif çıkarsa artık bu ay da boşşş

Bat 6 Eylül en son 8 gün kala ultra hassas gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.. yarın tekrar denicem ama yine negatif çıkarsa artık bu ay da boşşş
Canım baştan hata yapmışsın daha adetine 8 gün kala gebelik testi yapmisn kafanda sırf bu olursa olmaz bi bekleseydin adet dönemin gecene kadar her hangi si rahatsızlıgın war mı

Çok şükür Yok rahatsızlığım
Geçen sene kürtajım oldu.. o zaman da adete 5 gün kala öğrenmiştim☹️
Yine öyle sanıyorum galiba ...

Back