Bendede pco war doktora gitti. Mi tahlil yaptırdın mı fsh lh degerlerine bakıldımıPko var dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede pco war doktora gitti. Mi tahlil yaptırdın mı fsh lh degerlerine bakıldımıPko var dedi
Bende öyle bi sorun var mi bilmiyorum :) yarin doktorumu ariyim da bi baksin :)) tsk ederimmCanım yumurtalıkların güclenmesi için işe yarıyor özelliklede pcolarda cok etkilişmiş fsh lh degerlerini dengeliyormuş
Hosgeldin aramiza cnm. Bende bu ay hapi biraktim :)bende ilk defa bu ay istiyorim.doktora hic gitmedim kontrol icin iki gun sonra gidecem. :)
Adet olunca gelmemi söyledi doktor canımBendede pco war doktora gitti. Mi tahlil yaptırdın mı fsh lh degerlerine bakıldımı
Hadi inşallah güzeldir hormon testleriAdet olunca gelmemi söyledi doktor canım
İnşaAllah canım senin deHadi inşallah güzeldir hormon testleri
İnşallah vardırMrhb arkadaşlar yaklasik 1.5 yildir 2.gebeliği istiyorum.her ay bi husran.6 ay once asilama yaptik.asilamadan 10 gun sonra idrar testi yaptim sifir cizgiydi.ilaclarin bile etkisyle ckmadi.bu ay bat 2 gun gecti.sabh test yaptm.basta 2.cizgi yok gibiydi.sonra yarim saat sonra baktm biraz silikti bi kac saat sonra belirhin bi 3.cizgi vardi.sizce..kan testi yaptrmaya korkuyrm.esimide umitlendircem.
Tam canim benim sagolasin doktora gitmem daha mantıklıHadi yaaa tühh olsun sen sıkma canını ama yinede doktoruna bi sor danış derim eger düşüksede belki bi kac tahlil test falan ister vitamin verir
O twst bozuktur bence bi test daha al yeniden yap hatta 3 tane test al ayrı ayrı saatlerde yap inşallah hamilesindir ne güzel 1 tane cocugun var en azından 2. Neden kaynaklı olmuyormuş peki doktorlar bişi dedimiMrhb arkadaşlar yaklasik 1.5 yildir 2.gebeliği istiyorum.her ay bi husran.6 ay once asilama yaptik.asilamadan 10 gun sonra idrar testi yaptim sifir cizgiydi.ilaclarin bile etkisyle ckmadi.bu ay bat 2 gun gecti.sabh test yaptm.basta 2.cizgi yok gibiydi.sonra yarim saat sonra baktm biraz silikti bi kac saat sonra belirhin bi 3.cizgi vardi.sizce..kan testi yaptrmaya korkuyrm.esimide umitlendircem.
Canim hic bir sebep yokmus doktr tamamen psikolojok diyor.ama ben cok yiprandim.Allah herkese nasip etsin.cok şükür bi tane var.ama kardes istiyor.ben de istiyorum beraber buyusunler diyeO twst bozuktur bence bi test daha al yeniden yap hatta 3 tane test al ayrı ayrı saatlerde yap inşallah hamilesindir ne güzel 1 tane cocugun var en azından 2. Neden kaynaklı olmuyormuş peki doktorlar bişi dedimi
Pik olmus olabilir. Pik olduktan 24 sonra ve 48 saat icinde yumurtan catlicak. Degerlendir derimKIzlar selam dün ovulasyon testi yapmıştım ikinci cizgi koyu cıktı bugün tekrar denemek için yaptm ikinci cizgi cok hafif cıktı varla yok arasıbu konuyla işgili bilgisi olan war mı
Ay cnaim ne guzek ruya, bende bazen cok kafama taktigim zaman ruyamda cok guzel bebeklerimin oldugunu goruyorumGünaydin kizlar. Gece bi rüya gördüm.
Test yapmisim. 8günlük hamile yaziyordu testin üzerinde :) sabah uyandim hayal kirikligina ugradim gercek gibiydi.
Dün esim dedi bebek icin birsz daha beklesek mi diye. Suan icin borcumuz var onu hafifletelim diyor. Kararsiz kaldim... 29 yasindayiz bekleyip bebisimiz olmazsa diye düsünüyorum..
Tsk ederim canimm :) korunmicam bebek istedigi zaman gelsin.Ay cnaim ne guzek ruya, bende bazen cok kafama taktigim zaman ruyamda cok guzel bebeklerimin oldugunu goruyorum
Borc meselesine gelincede bence bekleme, bebek her zaman kendi rizkiyla beraber gelir. Belki bebek olduktan snra bi sekilde o borc kapanir.![]()
Ay insAllah hepimizin canimmTsk ederim canimm :) korunmicam bebek istedigi zaman gelsin.
Insallah güzel güzel bebislerin olur kuzumm
Bu akşam tekrar yapcam canım bakayım nasıl cıkcak merak ediyorumHa bide emin olmak icin yarin tekrar ovutest yap. Daha az silik cikarsa emin olabilirsin..