Gebeliğe Hazırlık hamile kalmaya çalışanlar burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar biz bu ay tutturamadik heralde. Kendimi normal hissediyorum :KK70:
Ben adetliyim su an ama kac gundur kendimi tuhaf hissediyorum. Bazen durduk yere migdem ekşiyor. Bas agrisi tutuyor. Bazi hareketlerde kasigima yada karnimin alt taraflarina agei giriyor. Tuhafim yani. Bikac gune bu sikayetlerim gecmesse ben yine ne olur ne olmaz bi test yapcam. Zaten ihtimal vermiyorumda, buyuk ihtimal hapi biraktigimdan dolayi vucut daha kendine gelmeyi calisiyordur..

Ben adetliyim su an ama kac gundur kendimi tuhaf hissediyorum. Bazen durduk yere migdem ekşiyor. Bas agrisi tutuyor. Bazi hareketlerde kasigima yada karnimin alt taraflarina agei giriyor. Tuhafim yani. Bikac gune bu sikayetlerim gecmesse ben yine ne olur ne olmaz bi test yapcam. Zaten ihtimal vermiyorumda, buyuk ihtimal hapi biraktigimdan dolayi vucut daha kendine gelmeyi calisiyordur..
Sen testini yap yinede cnm :) bazi kadinlar adet görüyor nedense ilk aylar..
aynen bende öyle hapi birsktigim icin olabilir. Bugün kasiklarimda agri var ve cekiyorlar sanki :(
Aslinda benfe ihtimal vermiyorum da 1,5 hafta sonra adet olmam lazim normalinde

Sen testini yap yinede cnm :) bazi kadinlar adet görüyor nedense ilk aylar..
aynen bende öyle hapi birsktigim icin olabilir. Bugün kasiklarimda agri var ve cekiyorlar sanki :KK43:
Aslinda benfe ihtimal vermiyorum da 1,5 hafta sonra adet olmam lazim normalinde
Hii daha erkenmis, 1.5 hafta varsa daha. Dogum kontrol hap'i zaten normaldede sevmezdim ama boyle olunca dahada sinir olmaya basladim. Olurda hamile kalirsam, dogumdan sonra baska yontemlere basvurcam buyuk ihtimalle :KK12: ne ugrascam ya hormonlarla..

Kızlar adetime 10 gün var ama kanamam oldu bildiğin adet gibi ama içinde yoğun akıntıda vardı 1 gün sürdü sonra kesildi neden böyle oluyor ki ayrıca idrar kesesinde enfeksiyon var 8 aydır geçmedi ondan mi oldu bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Canım ihmal etme hemen bi doktora danış herşey olabilir belki hamilesindir ve yerleşme kanamasıdır arkadaşımın bu şeklde oldu bence hemen bi doktora git

Merhaba bende 1 yıldır istiyorum ama olmadı bi kaç kez doktora gittim farklı son gittiğin pko dedi. Diğer ikisi her şey iyi demişti. Ama yine de olmadı şimdi de eşim bi kaç ay şehir dışında ara da görüşüyoruz. Benim de kısaca hikayem bu .

Merhaba bende 1 yıldır istiyorum ama olmadı bi kaç kez doktora gittim farklı son gittiğin pko dedi. Diğer ikisi her şey iyi demişti. Ama yine de olmadı şimdi de eşim bi kaç ay şehir dışında ara da görüşüyoruz. Benim de kısaca hikayem bu .
Aramıza hoşgeldin canım :) testlerin sonuçların nasıl pko belirtileri falan var mı adetlerin düzensiz mi ?Ultrasondan baktırdın mı ?
Tutmayın beni ahahaha ve daha bir çok soru :)

Aramıza hoşgeldin canım :) testlerin sonuçların nasıl pko belirtileri falan var mı adetlerin düzensiz mi ?Ultrasondan baktırdın mı ?
Tutmayın beni ahahaha ve daha bir çok soru :)
Hoşbuldum :) testlerim normal prolaktin sınırda ve sınıra yakın çıkıyor 21 ile 27 arası . Lh 5.45 fsh 9 e2 64 tsh 1.90 3 doktora gittim son gittiğim sonuçlarda bunlar . Doktor ultrason da muayene ederken 1 senedir olmuyor dedim pko dedi. Kilom yok hatta esmer olmama rağmen tüylenmem de Yok :) kasımdan sonra iyi bir doktor bulup gidicem. Pko isem de tedavi olurum :(

Back