- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.790
- 158
- 32
Olabilir pko da olabilir başka şeyler de olabilir hepsinin tedavisi var Allah can sağlığı versin . Nerede yaşıyosun kaç yaşındasın canım :)Hoşbuldum :) testlerim normal prolaktin sınırda ve sınıra yakın çıkıyor 21 ile 27 arası . Lh 5.45 fsh 9 e2 64 tsh 1.90 3 doktora gittim son gittiğim sonuçlarda bunlar . Doktor ultrason da muayene ederken 1 senedir olmuyor dedim pko dedi. Kilom yok hatta esmer olmama rağmen tüylenmem de Yok :) kasımdan sonra iyi bir doktor bulup gidicem. Pko isem de tedavi olurum
28 yaşındayım Tekirdağ Çerkezköydeyim iyi bir doktor bilen varsa çok sevinirim Tekirdağ merkez olur Çorlu olur Çerkezköy olur :)Olabilir pko da olabilir başka şeyler de olabilir hepsinin tedavisi var Allah can sağlığı versin . Nerede yaşıyosun kaç yaşındasın canım :)
Oraları hiç bilmiyorum canım ama oralarda olanlar yazar mutlaka :)28 yaşındayım Tekirdağ Çerkezköydeyim iyi bir doktor bilen varsa çok sevinirim Tekirdağ merkez olur Çorlu olur Çerkezköy olur :)
Canım bende 11 aydır evliyim ve hiç korunmadm pco var bendede adetlerim düzensizdi senede 2 defa olurdum evlenince düzene girdi ilk zamanlar 2,ayda 1 oldum son 3 aydırda ayda 1 oluyorum adet. Hormon testide yaptrdm normal cıktı doktor öyle dedi seker ilacına başladm 3 ay kullancakmışım 2. Aydaym hala tık yokUmarım:) zormuş ya çok zormuş isteyip olamamak rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Yumurtlama dönemin olabilirmi acababi ovulasyon testi yapsaydın bi bazen gec yumurtlayabiliyoruz cünkü beyaz şeffaf akıntın oluyormuKizlar gecmis olsun. Insallah tez zamanda hamis kalirsiniz.
Benimde bugün sag kasigim diken gibi agri oluyor yani sabit bir yerde. Arada bir de iki tarafta oluyor. Bacaklarima kadar cekiyor.. adeime 10 gün var daha..
Yumurtlama dönemim gecti cnm. Dönemde seffaf akinti geldi simdi bisey yok.Yumurtlama dönemin olabilirmi acababi ovulasyon testi yapsaydın bi bazen gec yumurtlayabiliyoruz cünkü beyaz şeffaf akıntın oluyormu
İnşallah hamilesindirYumurtlama dönemim gecti cnm. Dönemde seffaf akinti geldi simdi bisey yok.
Her an adet olacakmisim gibi bi his var icimde...
Hep beraber insallahİnşallah hamilesindir
BEnim tek bildiğim lh fsh tan düşük olmalı onun dışında hepsi normal Benim bildiğim kadarıyla.Tsh 2.688
Prolaktin 21.31
E2 45
Fsh 7.16
Fh 8.45
Adetimin 3. Gün hormon testleri bunlar degerlendirebilen varmı lütfen aranızda anlayan bilen
Cevap yazdigin için çok teşekkür ederimm tatlım ama bu bildiğin kanama gibi oldu bende yerleşme kanamasından şüphelendim ama ne bileyim sonra kanama geçti 1 gün sonra eşimle ilişkiye girdik böyle et parçası gibi şeyler geldi açık renkli acaba yerleşme olduysa bile düşük mu oldu kafam karma karisikCanım ihmal etme hemen bi doktora danış herşey olabilir belki hamilesindir ve yerleşme kanamasıdır arkadaşımın bu şeklde oldu bence hemen bi doktora git
Hadi yaaa tühh olsun sen sıkma canını ama yinede doktoruna bi sor danış derim eger düşüksede belki bi kac tahlil test falan ister vitamin verirCevap yazdigin için çok teşekkür ederimm tatlım ama bu bildiğin kanama gibi oldu bende yerleşme kanamasından şüphelendim ama ne bileyim sonra kanama geçti 1 gün sonra eşimle ilişkiye girdik böyle et parçası gibi şeyler geldi açık renkli acaba yerleşme olduysa bile düşük mu oldu kafam karma karisik
Cok teşekkür ederim cewap yazdıgın için doktor da pek bişi demedi normal degerlerin dediBEnim tek bildiğim lh fsh tan düşük olmalı onun dışında hepsi normal Benim bildiğim kadarıyla.
RİCa ederim bir ay sonra yada birkaç ay sonra tekrarla kafanda daha netleşir :)Cok teşekkür ederim cewap yazdıgın için doktor da pek bişi demedi normal degerlerin dedi
İki ay önce yaptırmıştım aslında ondada lh 10.39 fsh 5.32 cıkmıştıRİCa ederim bir ay sonra yada birkaç ay sonra tekrarla kafanda daha netleşir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?