Gebeliğe Hazırlık hamile kalmaya çalışanlar burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Degerlendiremedik :KK70: esim cok istiyordu bebek hapi birak diye söyleniyordu her iki hünde bir. Bugün de tutturmus ne acelemiz var diyor:deli: erkek milleti iste
Yazmayi unuttum. Ben esime ovulasyon test kullandigimi bile soylemedim. Ben takipteyim ve ona gore esimi kandiriyorum :dondurma:

O zmn durum degisiyor :KK49:
Ama tabi ne olur ne olmaz tutmasi icin bugunde degerlendirseydin birlesme orani daha yuksek olurdu :KK53:
Acelemiz yok zaten daha yeni basladik. Benim illa hamile kalmak istegim gelecek ay esimin dogum günü var süpriz olurdu diye :KK51:
Esim diyor 2 gün önce degerlendirdik ya onlar tutunur insallah :D

Acelemiz yok zaten daha yeni basladik. Benim illa hamile kalmak istegim gelecek ay esimin dogum günü var süpriz olurdu diye :KK51:
Esim diyor 2 gün önce degerlendirdik ya onlar tutunur insallah :KK70:
Bu erkeklerin oz guvenine hayranim valla. Benimkiside ilk basladigimizda "ben fln memleketliyim hemen tutar" dediydi ve o ay adet oldum. Dedim cok guzel tutturdun :rapci:

Bu erkeklerin oz guvenine hayranim valla. Benimkiside ilk basladigimizda "ben fln memleketliyim hemen tutar" dediydi ve o ay adet oldum. Dedim cok guzel tutturdun :rapci:
:D aynen kuzum yaa.. özgüvenleri coktur.
Hayirlisi bakalim insallah
4.ayda esimin bi arkadasi evlendi hemen hamile kalmis esi. Sans mi desem ne desem bilemedim

:KK70: aynen kuzum yaa.. özgüvenleri coktur.
Hayirlisi bakalim insallah
4.ayda esimin bi arkadasi evlendi hemen hamile kalmis esi. Sans mi desem ne desem bilemedim
Sans degilde nasip kismet bence. Ben evlendigimde 9 ay dogum kontrol kullandim biraktigim gibi hamile kaldim. Simdi oglum 4 yasinda ve 2 aydir hap biraktim. Bakalim 2inci ne zaman nasip olcak :KK200: insAllahh istedigimiz gonlumuze gore olur herseyyy :anneadayı:

Sans degilde nasip kismet bence. Ben evlendigimde 9 ay dogum kontrol kullandim biraktigim gibi hamile kaldim. Simdi oglum 4 yasinda ve 2 aydir hap biraktim. Bakalim 2inci ne zaman nasip olcak :KK200: insAllahh istedigimiz gonlumuze gore olur herseyyy :anneadayı:
Amin insallah :KK200: ne güzel hemen hamile kalmisin. Bu da cok bekletmez umarim

33 yaşına geldim
Olmuyısa olmasın diyorum bazen
Etmediğim dua kalmadı desem yeri :))
Hayırlı değilse olmasın boşver
Daha gencsin, sen dua etmeyi birakma, vakti gelmemistir daha :KK200: Allahtan umit kesilmez. InsAllahh olur

Back