- 14 Mayıs 2022
- 493
- 204
-
- Konu Sahibi beautifulwoman
Catladigi gün demek yumurtladigin gün demek yumurta dışarı atılıyorOvulasyon günü yumurtanın çatladığı gün mü bir gün öncesi mi hangisi oluyor?
20 sinde çatlama oldu. 17-18 i ilişki oldu inşallah tutarCatladigi gün demek yumurtladigin gün demek yumurta dışarı atılıyor
Ovulasyon testi pik çıktığında 24 veya 36 saat sonra yumurtlama olacak demek
Yaa şaka yapıyorsunuz aynı tarihleri bende bu ay değerlendirdim ben 19 da değerlendirdim20 sinde çatlama oldu. 17-18 i ilişki oldu inşallah tutar
Yaaa güzel haberlerinizi bekliyor olacağımYaa şaka yapıyorsunuz aynı tarihleri bende bu ay değerlendirdim ben 19 da değerlendirdim
Yaa inşallah tutarrrrrrrben haftaya pazar kan testi vereceğim direk çok sabrisizim
Belirti falan oldu mu hiç ? Göğüslerde şişkinlik ağrı veya akıntı?Yaa şaka yapıyorsunuz aynı tarihleri bende bu ay değerlendirdim ben 19 da değerlendirdim
Yaa inşallah tutarrrrrrrben haftaya pazar kan testi vereceğim direk çok sabrisizim
Ben temmuz ayı için konuştumBelirti falan oldu mu hiç ? Göğüslerde şişkinlik ağrı veya akıntı?
Anladım bazen yumurtlamadan sonra 3.4. günde belirtisi olan oluyor. Ondan merak ettimBen temmuz ayı için konuştumdaha belirti için çok erken
Yani süt gibi akıntım var ama bu diğer aylarda vardıAnladım bazen yumurtlamadan sonra 3.4. günde belirtisi olan oluyor. Ondan merak ettimyoksa bende de henüz belirti yok
Ama bazen iğne batması oluyor psikolojik olabilir çünkü çok düşünüyorum aklıma gelince bile karnım ağrıyorAnladım bazen yumurtlamadan sonra 3.4. günde belirtisi olan oluyor. Ondan merak ettimyoksa bende de henüz belirti yok
Daha önce bir gebelik yaşadım. Ve süt gibi akıntım vardı o ay. Bence bu belirti olabilirYani süt gibi akıntım var ama bu diğer aylarda vardıben pek erken gebelik belirtilerine inanmıyorum
22 yaşındayım canım doktora gittim. Muayene oldum Kendiliğimden kalacağımı söyledi aşılamayla ilgili bir şey demedi.Kaç yaşındasiniz
Aşılama neden yapmayı düşünmediniz
Ben bu ay ilk defa kullandım. Pik gördüğüm günü ve sonraki 2 günü değerlendirebildim inşallah doğrudur.Bende 2 yıldır evliyim 2 aydır deniyoruz bu hafta hastaneye gideceğim genel kontrole herhangi bir sorun varsa erkenden öğreneyim diye birde ovülasyon testi alacağım kullanmanız var mı aranızda ?
İnşallah tutmuştur nerden aldınız testi eczaneden mi Instagram sayfalarından mıBen bu ay ilk defa kullandım. Pik gördüğüm günü ve sonraki 2 günü değerlendirebildim inşallah doğrudur.
İnşallah hepimizin tutmustur. Eczaneden aldım 5 Li bir testti. İsmi pyro cliniceİnşallah tutmuştur nerden aldınız testi eczaneden mi Instagram sayfalarından mı
İnşallah canım, bende Instagram dan alayım diyorum onlar birde pik olduğu günü vs daha iyi biliyorlarİnşallah hepimizin tutmustur. Eczaneden aldım 5 Li bir testti. İsmi pyro clinice
Evet canım kıpkırmızı olduğu günü ve sonrasını değerlendirmek önemli diyorlar. Buraya atarsan bizde yorumlayabiliriz bilgimiz yettiğinceİnşallah canım, bende Instagram dan alayım diyorum onlar birde pik olduğu günü vs daha iyi biliyorlar