- Konu Sahibi beautifulwoman
Acaba gene Yükselirmi hcg degeriSiz ne durumdasınz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba gene Yükselirmi hcg degeriSiz ne durumdasınz
Ben hiç bı belirtim yok pzt gidip kan vereceğim heyecanlıyım İnşallah olmuşturSiz ne durumdasınz
Adetin gectimiBen hiç bı belirtim yok pzt gidip kan vereceğim heyecanlıyım İnşallah olmuştur
Canım kimyasal olabilirAcaba gene Yükselirmi hcg degeri
Benim adet sancım oldu 2 gündürAdetin gectimi
İgneden dedi doktor böleCanım kimyasal olabilir
Ama inşallah hamilesindir
Yok pzt adete 4 gün kalmış olacakAdetin gectimi
Benim adet sancım oldu 2 gündür
İgneden dedi doktor böle
Bende 4 agustostaYok pzt adete 4 gün kalmış olacak
AA öyle mi e o zmn İnşallah hamilesinizdir bu kaçıncı denemeBenim adet sancım oldu 2 gündür
İgneden dedi doktor böle
Benim 2 gün sancım oldu bulantım oldu baş dönmesi gögüs hassasiyeti dolunca agrı hissediyorum cok idrara cıkma birde sürekli susuzluk bide acıkma oluyor bendeBende 4 agustosta
İlk denemem benimAA öyle mi e o zmn İnşallah hamilesinizdir bu kaçıncı deneme
Hadi inşallah bu ay olacak gibi hissediyorumBende 4 agustosta
Ay işllah cnm hayırlı haberler alırızHadi inşallah bu ay olacak gibi hissediyorum
Umutlanmak istemiyorum ama işllah olur güzel sonuclar alırız ilk cocukmu yoksa varmı başkaAy işllah cnm hayırlı haberler alırız
Bende belirti yokBenim 2 gün sancım oldu bulantım oldu baş dönmesi gögüs hassasiyeti dolunca agrı hissediyorum cok idrara cıkma birde sürekli susuzluk bide acıkma oluyor bende
İlk çocuk çok yeniyiz 9 aylık evliyim bu bizim 3. Denememiz İnşallah bu ay olurUmutlanmak istemiyorum ama işllah olur güzel sonuclar alırız ilk cocukmu yoksa varmı başka
Herkesstr olmuyor belirti cnm işllah bebişler tutundu bizeBende belirti yok
İşllah olur cnm benim bende 1 yıldır evliyim 6 aydır cocuk istiyoruz catlama ignesi vurudm bendeİlk çocuk çok yeniyiz 9 aylık evliyim bu bizim 3. Denememiz İnşallah bu ay olur
Annemin de 3. Denemesinde olmuş
İnşallah canımmmYa o kadar mutlu oldum ki bana da ümit oldunuz hafta sonu olmasa gidip kan verirdim pzt İnşallah bende size güzel haberimi veririm
Amin canım inşallahhAmin canım benim. Sen de hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah tebrik ederim