Ben aslında saglıkcıyım hatta bir kaç kez dogum lara falan da girdim ama birkisel tedavilere de bazı, sartşarda ve kararında inananda bir insanım
şimdi söyle biz kadınlar agır kaşdırsıgımızda hatta cogu kere ufacık bir harekette bile belimize cok yükleniyoruz. Tek basına yeterli birsey olmasada belimizi sıcak tutmak yumurtalıklarımıza iyi geliyor cünkü sıcak tutmak bir nebzede olsa kan dolasımını arttırıyor. Kasık masajı dediğinde abladıgım kadarıyla yumurtalıklara uyarı veren birseydir muhtemelen sonucta adetin sökülmesi için yapılan masalarda var ama herkeste aynı etkiyi etmiyor. Böyle böyle cok bilgi var etrafta bazıları şifalı ve faydalı ama bazıları tamamen uydurma ne topla ne saglıkla alakası yok yakı dediğimiz seyde beli, sıcak tutmaya yarayan birsey. Ama yok yakı vurdu direk o ay hiç birsey yapmadan hamile kaldı falan diyorlar ya Allah büyük tabi belki vesile olmustur ama söyle düşün yumurta yoksa yada gelişmemişse yada spermler uzun süre yasamıyor ve yumurtlafıgkn güne denk gelmemiş istersen yüzüne kadar heryeri ne yakı vur nafile
o yüzden önce doktora gitmek en mantıklısı evet bitkisel kürlerde fayda ediyor ancak hem sorunun ne oldugunu bilmeden kullanmak hemde asırı kullanmak daha da büyük zararlar verebilir mesela bu ay doktorun bana verdiği tavsiyede hayıt ta varmıs ben ekstra olarak hayıt ta kullandım adetliyken ama dozunda tabi. Aslan pençesi civan percemi de içine kattım 6 gün falan içtim. Sonra belim agrıyo diye belime kupa da tutturdum amotörce eşim tuttu
sıcak su torbasında ara ara belim agırıyınca koyuyorum belime iyi geliyor ama hepsini az az zararı olmacak sekilde yapıyorum. İşe yarıyor mu dersen. Bu ay Görücez. Acıkcası, doktor herseyşn. Yolunda oldugunu söylediği için kendimi oyalamak için farklı seyler deniyorum