- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
Kuzucum ben değil Medusaa00 hamiş etiketi görür yazarÖyledir öyledir içini ferah tut canım bu ayı güzel değerlendirebilmiş miydini? Ovilasyon yapmış mıydın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzucum ben değil Medusaa00 hamiş etiketi görür yazarÖyledir öyledir içini ferah tut canım bu ayı güzel değerlendirebilmiş miydini? Ovilasyon yapmış mıydın?
Allah söyletiyor belki:)))Kuzucum ben değil Medusaa00 hamiş etiketi görür yazar
Ayyyy çok sevindim hamiş ler artıyooo darısı isteyen herkese inşallah inşallah sağlıkla gelir bebişşşşKızlar eşim israr edince aldık erken gebelik baktık inşallah saglıklı gebeliktir dua edinn bana
Aaa valla Allah söyletti kızzz hadi halırlısı bat ne zamanKuzucum ben değil Medusaa00 hamiş etiketi görür yazar
Sana gönderdiğim videolu izledin mi?Kuzucum ben değil Medusaa00 hamiş etiketi görür yazar
İnşallah saglıklı gebelıktırAyyyy çok sevindim hamiş ler artıyooo darısı isteyen herkese inşallah inşallah sağlıkla gelir bebişşşş
Mavi Mucize ovilasyon falan yapmadım yavrum adet bittti 2 günde cogunlukla arada 3 günde bir ilişki oldu o kadar bana onu yapmak sacma geliyor ama tabiki hamile kalan var o sekilde ona ben karısmamKuzucum ben değil Medusaa00 hamiş etiketi görür yazar
Hamişlik kimde var allah bilir baaakkkk allah böyle seyleri denk getirir inşallah bu ay gebelikle sonuclanır yavrumKuzucum ben değil Medusaa00 hamiş etiketi görür yazar
Konu çok fena çıkmaza girmiş, o mesajları ben yazmadım size ama bu kaydırma nerede olduysa, hayli eğlenceli olmaya başladıMavi Mucize ovilasyon falan yapmadım yavrum adet bittti 2 günde cogunlukla arada 3 günde bir ilişki oldu o kadar bana onu yapmak sacma geliyor ama tabiki hamile kalan var o sekilde ona ben karısmam
O zmaan şöyle olsun kim yazdıysa o alındın üstüne cünkü bende karısıklık olmus orda bulamadım kim diye valla fiyaskoKonu çok fena çıkmaza girmiş, o mesajları ben yazmadım size ama bu kaydırma nerede olduysa, hayli eğlenceli olmaya başladı
Hahahha ayy ben karıştırdım ortalığı yaa çok güldümKonu çok fena çıkmaza girmiş, o mesajları ben yazmadım size ama bu kaydırma nerede olduysa, hayli eğlenceli olmaya başladı
Valla bende hem ovilasyon yaptım, hemde adetten sonra gün aşırı ilişki, çatladığını görene kadar. Çünkü benim kimlasaldan sonra sapıttı günü kaçırmak istemedim canım.Mavi Mucize ovilasyon falan yapmadım yavrum adet bittti 2 günde cogunlukla arada 3 günde bir ilişki oldu o kadar bana onu yapmak sacma geliyor ama tabiki hamile kalan var o sekilde ona ben karısmam
Hala tık yok bende ( ne göğüste ne kasıktaEvet camım, o yüzden ben 10 una kadar bekliyicem, evet 14 gün sonra adet olmam gerektiğine göre ayın 4 ünde net çıkar ama daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için 4-5 gün gecikmesini bekliyicem. Ve net iki çizgi çıkmadan da hamileyim demiyicem aileme inşallah tabi.
HEMen mi oldu peki benim yumurtlama olalı 1 hafta doldu hala belirtim yokAdet ağrısı gibi kasıkta hafif hafif var. Bende adet öncesi hep olur ben adet olacağımı düşünüyorum açıkçası
En güzelini yapmıssın valla gün asırı yapmak cidden hep denk gelmiyor inşallah tutmustur hepimizinkiiiii alllahımValla bende hem ovilasyon yaptım, hemde adetten sonra gün aşırı ilişki, çatladığını görene kadar. Çünkü benim kimlasaldan sonra sapıttı günü kaçırmak istemedim canım.
Herkes kendine sorulmayan sorulara cevap vermeye çalışınca ben de dedim ne oluyorHahahha ayy ben karıştırdım ortalığı yaa çok güldüm
Herkesin farklı ilerler benim hemen ilişkiden 6 gün sonra falan değişik ağrılar oldu. İlk gebeliğimde de olmuştuHEMen mi oldu peki benim yumurtlama olalı 1 hafta doldu hala belirtim yok
Benim yine olmadı muhtemelenHerkesin farklı ilerler benim hemen ilişkiden 6 gün sonra falan değişik ağrılar oldu. İlk gebeliğimde de olmuştu
Canım benim adetime 4-5 gün kala inanılmaz akıntım olmuştu hatta her seferinde adet oldum sanıyordum başkada hiç bir belirtim olmamıştıHEMen mi oldu peki benim yumurtlama olalı 1 hafta doldu hala belirtim yok