- 3 Haziran 2022
- 3.890
- 7.693
- 28
Yaa inşallah öyledir Açıkçası bu ay umudum yoktu bir de eşimle bir kaç gün önce çevresel nedenlerden dolayı hayatımızı düzene koyalım kışa doğru tekrar düşünelim diye konuştuk tekrar korunmaya başladık bende temmuzda daha olmaz ne ki 3.-4. ayda olacak hemen diye salmıştım açıkçası regli 3-4 gün kadar önce bekliyordum olmadı ama son bir haftadır böyle bir halsizlik uyku hali yok yoğun çalışıyorum ondan diye düşündüm midemde hassasiyet oldu soğanı çiğ çiğ seven yiyen ben hemen midemi ekşitti felan bir kaç gün öncesinde de aşırı bel ve kasık ağrım olmaya başladı başta dedim tamam adet olcam yakındır fakat dün bir yolculuk yaptım ve benim normalde pek midem bulanmaz her zaman gidip geldiğimiz yol ama midem bulandı sabah da bulantı biraz vardı ağrılarım devam ediyor ama adet olmadım diye hadi yapayım dedim sonuç bu çıktıKııızzz sen bu topiğin 2. Hamilesisinin hayırlı olsun Rabbim saglıklı hayırlı bir sekilde kucagına almayı da nasip etsin bize de dua et olur mu? Ay nasıl güzel haber verdin iyi ki geldin belirtilerin neler ve ne zaman basladı bana Ovülasyon deyince bile stres yapıyorum inşaAllah bizede bu ay vesile olur yaptıklarımız bu arada Olumsu düşünme Allah büyük
Bende her şeyde bir hayır vardır diyorum bu ay net bir şey olmazsa korunmaya devam edeceğiz ama olursa rabbimin hikmeti işte nasip her şey