- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
Ben kendimden umudu kestim çünkü adet öncesi gergin olurum ben cok ve suan aynısı oldum resmen catlıyo içim durduk yere herseye gıcık oluyorumHadi inşallah kuzum hayırlısı ile inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendimden umudu kestim çünkü adet öncesi gergin olurum ben cok ve suan aynısı oldum resmen catlıyo içim durduk yere herseye gıcık oluyorumHadi inşallah kuzum hayırlısı ile inşallah
Psikolojiktir belki hahaha iyice zorluyorum seni hamile çıkarmak içinBen kendimden umudu kestim çünkü adet öncesi gergin olurum ben cok ve suan aynısı oldum resmen catlıyo içim durduk yere herseye gıcık oluyorum
Kuzum ben en ufak seyde cok hasta olan bir insanım o yüzden belirti olmazsa inanmam çünkü vucudum da bir can daha olsa alarm verirdi ay keşke hamile çıksamPsikolojiktir belki hahaha iyice zorluyorum seni hamile çıkarmak için
Anladım kuzum hayırlısı diyelim ya inşallah gelecek ay güzel haberler alırız Bende kendimi hazırladım reglim sabah kalkınca oluyor genelde bakalım ne olacak az önce belim kırılcak gibi ağrıdı birde regl sancıları girmeyi başladı bileKuzum ben en ufak seyde cok hasta olan bir insanım o yüzden belirti olmazsa inanmam çünkü vucudum da bir can daha olsa alarm verirdi ay keşke hamile çıksam
Kuzucum belki hamilelik belirtisidir. İnşaAllah hamilesindir nasıl mutlu olucam hamileysenAnladım kuzum hayırlısı diyelim ya inşallah gelecek ay güzel haberler alırız Bende kendimi hazırladım reglim sabah kalkınca oluyor genelde bakalım ne olacak az önce belim kırılcak gibi ağrıdı birde regl sancıları girmeyi başladı bile
Canım benim Bilemiyorum ki kuzum ya belirtiler aynı her ay olan belirti negatife o kadar hazırladım ki kendimi geçen aylardaki gibi şok olmayayım diye bakalım saatler kaldıKuzucum belki hamilelik belirtisidir. İnşaAllah hamilesindir nasıl mutlu olucam hamileysen
Naptın ne durumdasın kuzumCanım benim Bilemiyorum ki kuzum ya belirtiler aynı her ay olan belirti negatife o kadar hazırladım ki kendimi geçen aylardaki gibi şok olmayayım diye bakalım saatler kaldı
Arkadaşlar merhaba ben geçtiğimiz günlerde kan testi verdim. 0.320 çıktı ancak farkettim ki reglime 11 güm kala vermişim yani çok erken. Yumurtlama testimi ara sıra yapıyorum normalde 12 15 Eylül arası yakaladım sonrasında çatlama oldu negatife dönüyordu hayalet çizgi vardı. Ancak geçen günlerde merakına tekrar yaptım ve çift çizgi çıkmaya başladı. Bugün tekrar yaptım yeniden aynı çıkıyor. Bir sağlık sorunum yok bat 2 ekim bir bilgisi olan var mı?Naptın ne durumdasın kuzum
Canım bu hamileliğe işaret oluyordu galiba. Az kalmıs regline de regl zamanına 3 kala gebelik testi yapsan cıkar benceArkadaşlar merhaba ben geçtiğimiz günlerde kan testi verdim. 0.320 çıktı ancak farkettim ki reglime 11 güm kala vermişim yani çok erken. Yumurtlama testimi ara sıra yapıyorum normalde 12 15 Eylül arası yakaladım sonrasında çatlama oldu negatife dönüyordu hayalet çizgi vardı. Ancak geçen günlerde merakına tekrar yaptım ve çift çizgi çıkmaya başladı. Bugün tekrar yaptım yeniden aynı çıkıyor. Bir sağlık sorunum yok bat 2 ekim bir bilgisi olan var mı?
Bekliyorum kuzum gelen yok. Bel ağrım hafif sancım ve akıntım varNaptın ne durumdasın kuzum
Bugun gelmezse yarın sabah ilk idrarla test yap kuzum inşaAllah bu ay hamile kaldın umutluyum cokBekliyorum kuzum gelen yok. Bel ağrım hafif sancım ve akıntım var
Teşekkür ederim yapacağım birkaç gün sonraCanım bu hamileliğe işaret oluyordu galiba. Az kalmıs regline de regl zamanına 3 kala gebelik testi yapsan cıkar bence
Canım bu günleri de degerlendir belki 2. Kez de yumurtluyo olabilirsin kaçırma bu günleriTeşekkür ederim yapacağım birkaç gün sonra
Bende de canim sinir başladı, adet öncesi baş ağrısı olur bende hafif başladı. sancı nedense 4-5 gün var hafif.Ben kendimden umudu kestim çünkü adet öncesi gergin olurum ben cok ve suan aynısı oldum resmen catlıyo içim durduk yere herseye gıcık oluyorum
Aynen 14. Yada 16. Gün olursun canım. Suan için tüm belirtiler hamilelikte olabilir adette olabilir çünkü daha var bat zamanına kuzumBende de canim sinir başladı, adet öncesi baş ağrısı olur bende hafif başladı. sancı nedense 4-5 gün var hafif.
Benim reglim 1 gün gecikti, ama yumurtlamanın 8. Günü daha. Geç yumurtladim biraz. Ondan geç regl olacam sanırım.
Evet canim. Ondan cumartesiye kadar bekleyeceğim mecbur. Cumartesi gün yumurtlamanin 14. Günü oluyor. Eğer o zamana kadar olmazsa pazartesi test yaparım insallahAynen 14. Yada 16. Gün olursun canım. Suan için tüm belirtiler hamilelikte olabilir adette olabilir çünkü daha var bat zamanına kuzum
Aynen öyle yap canım inşaAllah bu ay olmuştur bu ay yüzünüz gülsün inşaAllahEvet canim. Ondan cumartesiye kadar bekleyeceğim mecbur. Cumartesi gün yumurtlamanin 14. Günü oluyor. Eğer o zamana kadar olmazsa pazartesi test yaparım insallah
İnşallah canim hepimizin.Aynen öyle yap canım inşaAllah bu ay olmuştur bu ay yüzünüz gülsün inşaAllah