- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
Çiçeğim daha bitmedi mi o ya nasıl bir illetmişTinnoşum aslında 6 aydıe düşünüyorum ama enfeksiyonla savaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çiçeğim daha bitmedi mi o ya nasıl bir illetmişTinnoşum aslında 6 aydıe düşünüyorum ama enfeksiyonla savaşıyorum
Ne enfeksiyonu acabaTinnoşum aslında 6 aydıe düşünüyorum ama enfeksiyonla savaşıyorum
İyi hadi kuzum yazmayı unutma burayada güzel haberlerle gel inşaAllahİnşallah yine gelmedi ztn gidebilirsem gidip kan verıcem bırazdan
Canım istersen saat 23:00 gibi yapKızlar bugun Ovülasyon testi yapamadım dıaarıdaydım sıvı alımını da kesemedim bu saatten sonra yapsam sıvı alımını kesip olur mu? Daha 2. Günden böyle sacmalık oldu ya ben beceremşycem sanırım
İnşaAllah kuzum. Böyle olunca insanın hevesi de kaçıyo herseyin hayırlısı test test olalı böyle saçma şekilde kendini kullanan görmemiştirCanım istersen saat 23:00 gibi yap
Aklında kalmasın ama yarın dan itibaren her gün saat 14.00’de yapmaya çalış
İyileştim tekrar oldu kuzum yaÇiçeğim daha bitmedi mi o ya nasıl bir illetmiş
İdrar yolları ve vajinalNe enfeksiyonu acaba
Anladım minnoşum enfeksiyon dirençli hale mi geldi ne oldu acaba smear filan da yaptırdın değil miiİyileştim tekrar oldu kuzum ya
Yaptırdım canım sorun yok ama neden anlayamadım eşimede ilaç verdi kullandı ama tekrarladıAnladım minnoşum enfeksiyon dirençli hale mi geldi ne oldu acaba smear filan da yaptırdın değil mii
Bekarken hiç böyle bir sıkıntın yoktu değil mi evlendikten sonra oldu kuzumYaptırdım canım sorun yok ama neden anlayamadım eşimede ilaç verdi kullandı ama tekrarladı
Evet canım bekarken yoktuBekarken hiç böyle bir sıkıntın yoktu değil mi evlendikten sonra oldu kuzum
Ah benim kader arkadaşım ahhh o vajinal iltihao beni de yıllardır yoruyor fitil antibiyotik kullanmaktan usandım ama o usanmadi geri gelmekten.Evet canım bekarken yoktu
Koku da yapıyor iltihap dozajı arttıkça berbat bir şey günde iki kez iç çamaşırı değiştiririm bazen üç kez.Evet canım bekarken yoktu
Kuzum sağlıkla geleceği zamanı bekliyor hayırlısı ile olsun.Ben adet oldum
Ovulasyon testi yap cnmKızlar adetimi henüz 8 gün var kasıklarda adet olucak gibi ılık bir agrı var birde ara ara gogusume dokununca aciyor ve akintim var yumurtlama olabilir mi ki bilemedim
Malesef henüz hic kullanmadim adet olursam eger bu ayda alacagimOvulasyon testi yap cnm
Adetten önce al cnm bazen adete yakın da yumurtlama olabiliyor onu yakalarsin ve degerlendirirsinMalesef henüz hic kullanmadim adet olursam eger bu ayda alacagim
Sen genede bu Zamanı değerlendir canım boş geçme ne olur ne olmazMalesef henüz hic kullanmadim adet olursam eger bu ayda alacagim