- 15 Temmuz 2022
- 364
- 415
- 30
Başak peki biraz önce ne öğrendim eğer bebek geliyorsa Burcu ikizler olacakLoiii yaa zamanla öğreniyorsun test yapmamayı çiçeğim mesela ben hiçbirşey öğrenmek istemiyorum
Ya senin burcun ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başak peki biraz önce ne öğrendim eğer bebek geliyorsa Burcu ikizler olacakLoiii yaa zamanla öğreniyorsun test yapmamayı çiçeğim mesela ben hiçbirşey öğrenmek istemiyorum
Ya senin burcun ne
Ne yalan söyleyim bende baktımm başak benim Yükselenimm seninle güzel temzilik yapılırBaşak peki biraz önce ne öğrendim eğer bebek geliyorsa Burcu ikizler olacak
Elimde en iyi temizlik bezleri deterjan ve moplar mevcut temizliği her türlü yaparım mutfak ve ütüyü sevmiyorum biNe yalan söyleyim bende baktımm başak benim Yükselenimm seninle güzel temzilik yapılır
Loiimm aynıyızz aynıı sabah akşam ev temizle de yaparım ama yemek yap demeütüde offElimde en iyi temizlik bezleri deterjan ve moplar mevcut temizliği her türlü yaparım mutfak ve ütüyü sevmiyorum bi
Bugün menemenle yırttım yarın bakalım ne pişecek bulduktan sonrası kolay da bulamıyorum bi de ütülenecekleri ütülemedem dolaba asmadığım için 3 gündür koltuğun üstünde beni bekliyorlarLoiimm aynıyızz aynıı sabah akşam ev temizle de yaparım ama yemek yap demeütüde off
Ay Allah sabır versin eşim ikizler burcu neşesi hep sabittir ama fikirleri hep anya Konya dır Ben hayatımda bu kadar çelişen insan görmedim ama dediğim gibi neşesi sabittir. Şey gibi köy yanarken o*pu saçını tararmıs ya öyle hep özenir kıskanırım onun nesesiniBaşak peki biraz önce ne öğrendim eğer bebek geliyorsa Burcu ikizler olacak
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın? Allah acil şifalar versinKızlar bu gece uyurken saat 3te bi nöbet geçirdim. Acile kaldırıldım tetkikler vs yapılıcaktı ve tomografi çekebilmek için gebelik olup olmadığına baktılar. Sonuç; hamile değilim. Yani ben de bu ay aranızdan elendim malesef..
Bugün menemenle yırttım yarın bakalım ne pişecek bulduktan sonrası kolay da bulamıyorum bi de ütülenecekleri ütülemedem dolaba asmadığım için 3 gündür koltuğun üstünde beni bekliyorlar
Ay aynııı bennn ev hanımlıgının bir tek az kişiyle altın günü yapmayı sevebilecek donanımda yaratılmışımLoiimm aynıyızz aynıı sabah akşam ev temizle de yaparım ama yemek yap demeütüde off
Patlat yedi tanesinden bir tanesini ne olacaksa olsunDuygularımız karşılıklı
Bana yine geldiler aşırı test yapasım elimde 7 adet gebelik testi var Tiniminimavihanim Sevgicik acaba ovulasyon testi ile deneme mi yapsam bu test günü de yumurtlamaya mı çatlamaya göre mi sayılıyor bugünkü belirtim uyku, mide bulantısı ve sanki boğazıma bi şey takıldı gitmiyor kaç bardak su içtim ekmek yedim kaldı orda
Çatlamaya göre sayılıyor kuzucum ahh evde o kadar gebelik testi olması cok sıkıntılı işte bence yap bir test negatif cıksa bile erken sonucta pozitif cıkarsa birlikte çığlık AtarızDuygularımız karşılıklı
Bana yine geldiler aşırı test yapasım elimde 7 adet gebelik testi var Tiniminimavihanim Sevgicik acaba ovulasyon testi ile deneme mi yapsam bu test günü de yumurtlamaya mı çatlamaya göre mi sayılıyor bugünkü belirtim uyku, mide bulantısı ve sanki boğazıma bi şey takıldı gitmiyor kaç bardak su içtim ekmek yedim kaldı orda
Burda gitmek yokKızlar bu gece uyurken saat 3te bi nöbet geçirdim. Acile kaldırıldım tetkikler vs yapılıcaktı ve tomografi çekebilmek için gebelik olup olmadığına baktılar. Sonuç; hamile değilim. Yani ben de bu ay aranızdan elendim malesef..
GünayyydıınGünaydın kızlar nabersiniz
Ne var ne yok
Test patlatan yok mu
Gebe yok mu
Sigaramı kahvemi aldırm mesajlarınızı okuyorum
Olsun inşaAllah pozitif e döner yakında daha umudumuz tükenmediİnşallah güzel haberler gelir kızlar hepinizden ben dün gece erken oldugunu bile bile test yaptm ve tabii sonucum negatif
Yaa tam benGünayyydıın
Bende burda kösede oturdum yorumları okuyorum müge anlı +çay eşliğinde
Bende bayılıyorum. Cinayet cözücez birlikte mügecim le bakalımYaa tam ben
Bayılıyorum o kadına
Ahahahhaha cözelim en azından kafamız dağılırBende bayılıyorum. Cinayet cözücez birlikte mügecim le bakalım