- 5 Temmuz 2019
- 300
- 338
- 18
- 33
- Konu Sahibi Fatmanurirfan
-
Benimde ilk sondu bir daha kullanmadim zaten ihtiyacimda olmadi oglum dogduktan sonra spiral taktirdim hic korunmadik saliyoz cayira mevlam kayiraEvet 1 tanecik hap 60-70 küsüre falan aldık herhalde tam net hatırlamıyorum .ama tövbe bidaha kullanmak istemiyorum.kaza maza olursa da nasipmiş derim.ertesi gün hapına bulaşmam birdaha
4 sabah 4 akşam mı öyle birşeydi4 yada 5 tane dogum kontrol hapini birden atarsan ayni etkiyi gosteriyo demisti aile hekimimiz. Sayiyi tam hatirlayamadim ya
Güncel fiyatı 86 TLEvet 1 tanecik hap 60-70 küsüre falan aldık herhalde tam net hatırlamıyorum .ama tövbe bidaha kullanmak istemiyorum.kaza maza olursa da nasipmiş derim.ertesi gün hapına bulaşmam birdaha
Düşündüm de haklısınız şu yazdığımı ciddiye alıp kendini turşu yapacak insanlar var. Pardon.herkesin erişimine açık sitede yazmayın böyle şeyler.cinsellik eğitimi açısından çok cahil bir toplumumuz var.
korkutmak gibi olmasın ama annem dahil kaç kişinin spiralle hamile kaldığına şahit oldum.hele sınıf arkadaşımın annesinin yaşadığı korkunçtu.hamile kaldı doğurmaya karar verdi.8. buçuk aya kadar her şey normaldi.Çocuğun her şeyi hazırdı.bir gece fenalaştı hastaneye kaldırdılar spiral boğmuş çocuğu.kadın da ölüyordu az kalsın zor kurtardılar.spiralden çok korkarım bütün şahit olduklarımdan sonra.Benimde ilk sondu bir daha kullanmadim zaten ihtiyacimda olmadi oglum dogduktan sonra spiral taktirdim hic korunmadik saliyoz cayira mevlam kayira
Bir arkadasimda yataktan kalkr kalmaz tuvaletimi yapiyorum demisti cis te olduruyor spermleri demisti. Yani ikisini pek bagdastiramamistim
İstenmeyen gebelikleri önleme amaçlı ilaç yapmışlar ama fiyatını uçurmuşlar anlamadım valla ben bu işi.ya çok talep var diye düşünülmüş bir hınzırlık,yada sürekli kullanımını engellemek amaçlı bi tedbir herhalde.2-3 sene sonra kimse alamayacak galiba.parası olmayanlar napsınGüncel fiyatı 86 TL
ella' da ağız yoluyla alınıyor ve gebe kalınmasına mani oluyor. binaenaleyh turşu suyu da ağız yoluyla alındığında ella etkisi gösterebilir.Düşündüm de haklısınız şu yazdığımı ciddiye alıp kendini turşu yapacak insanlar var. Pardon.
Sadece şaka yaptım mesajı ciddiye almayın. Turşu suyu yalnızca ağız yoluyla alınmalıdır.
herkesin erişimine açık sitede yazmayın böyle şeyler.cinsellik eğitimi açısından çok cahil bir toplumumuz var.
ya ben bu sitede "ev arkadaşım ben yokken benim yatağımda (benim yatağımla sevişmiş değil dikkat) sevişmiş aynı çarşafa yatarsam hamile kalır mıyım?" diye soru gördümDüşündüm de haklısınız şu yazdığımı ciddiye alıp kendini turşu yapacak insanlar var. Pardon.
Sadece şaka yaptım mesajı ciddiye almayın. Turşu suyu yalnızca ağız yoluyla alınmalıdır.
korkutmak gibi olmasın ama annem dahil kaç kişinin spiralle hamile kaldığına şahit oldum.hele sınıf arkadaşımın annesinin yaşadığı korkunçtu.hamile kaldı doğurmaya karar verdi.8. buçuk aya kadar her şey normaldi.Çocuğun her şeyi hazırdı.bir gece fenalaştı hastaneye kaldırdılar spiral boğmuş çocuğu.kadın da ölüyordu az kalsın zor kurtardılar.spiralden çok korkarım bütün şahit olduklarımdan sonra.
Diyecektim de dilim varmadı taşlanırım diye. Hadi kızlar vuralım.Doğal seleksiyon işte mis gibi.
Peki bu durumda su içsem yarar mı?ella' da ağız yoluyla alınıyor ve gebe kalınmasına mani oluyor. binaenaleyh turşu suyu da ağız yoluyla alındığında ella etkisi gösterebilir.
Kürtaj parasının en ucuz 2.000 TL olduğunu düşünürsekİstenmeyen gebelikleri önleme amaçlı ilaç yapmışlar ama fiyatını uçurmuşlar anlamadım valla ben bu işi.ya çok talep var diye düşünülmüş bir hınzırlık,yada sürekli kullanımını engellemek amaçlı bi tedbir herhalde.2-3 sene sonra kimse alamayacak galiba.parası olmayanlar napsın
Kontrollerini yaptirdiktan sonra bi yan etkisinin olnayacagini soyledi doktorum. Ilk bir iki ay dikkat etmek gerekiyormus kayma olursa hamile kaliniyormus benim cok uzun zaman oldu 8 senedir kullaniyorum birde zaten hamile.kaldiktan sonra onun cikarilmasi geekiyo yoksa evet bebege zarari olurmus bir yerde okumustum bebegin koluna yapisik dogmustukorkutmak gibi olmasın ama annem dahil kaç kişinin spiralle hamile kaldığına şahit oldum.hele sınıf arkadaşımın annesinin yaşadığı korkunçtu.hamile kaldı doğurmaya karar verdi.8. buçuk aya kadar her şey normaldi.Çocuğun her şeyi hazırdı.bir gece fenalaştı hastaneye kaldırdılar spiral boğmuş çocuğu.kadın da ölüyordu az kalsın zor kurtardılar.spiralden çok korkarım bütün şahit olduklarımdan sonra.
Aman bacim gerçek sanarlar biri yakar yazmışİçeriye turşu suyu sıkmak kesin çözüm diyorlar. Spermleri öldürüyormuş.
Demek ki bu sebeple genelde zenginlerin tek ya da iki çocuğu var.Kürtaj parasının en ucuz 2.000 TL olduğunu düşünürsek
Üretici "nasılsa alacak zorundalar ehehehe" diye düşündüğü için 200 yapsa da millet almak zorunda. Şahsen ben alırım mecbur kaldığımda.
Parası olmayan sevişmesin yahu
Gerçek değildi diye umut ediyorum.ya ben bu sitede "ev arkadaşım ben yokken benim yatağımda (benim yatağımla sevişmiş değil dikkat) sevişmiş aynı çarşafa yatarsam hamile kalır mıyım?" diye soru gördüm
Acılı mı acısız mı?İçeriye turşu suyu sıkmak kesin çözüm diyorlar. Spermleri öldürüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?