- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Fatmanurirfan
-
Vallahi olur mu olur çok güvenmemek lazım bu zımbırtılara siz yinede condom kullanın nolur nolmazEneeemm kizzz korkuttunuz beni
Kadınları öldürdüğü kesindir.Şaka bir yana eskiden hamile kalmak istemeyen kadınlar vajinalarına limon sürerlermiş. Limonun asidik yapısı spermi gerçekten öldürüyor mudur, bilmiyorum
No no no , vitamini kabuğunda .
ama o çiş mevzusu şey ilişkiden sonra enfeksiyon kapmamak için yapılması gerekiyormuş."Seks sırasında vajinadaki bakteriler üretra içine zorla sokulabilir. İdrar yapmak bakterileri atar bu yüzden cinsel ilişkiden sonra mesaneyi boşaltmak sağlıklıdır. " tanım da bu.Çiş sperm öldürür ehe ehe ehe neler duyucaz dahaOlurmu yaa arkadasimin sacmalamasiydi cisin yeri ayri oburunun yeri ayri
Acısını teee burdan hissettim ayyKadınları öldürdüğü kesindir.
Ay nasıl yanar o öffff,
Off sayenizde pek dalga geçtik konu sahibiyle.
Eylül ayında ‘haziran 2020’ bebekleri topiğinde yerimizi almayalım lütfen.
Böyle milleti kınaya kınaya 2 tane doğurdum, üçüncüyü kaldıramam
Topu attı gitti arkadaş zaten , hapın 82 lira olduğunu okudu ee bide 72 saati var bari boşa gitmesin dedi bence .Kadınları öldürdüğü kesindir.
Ay nasıl yanar o öffff,
Off sayenizde pek dalga geçtik konu sahibiyle.
Eylül ayında ‘haziran 2020’ bebekleri topiğinde yerimizi almayalım lütfen.
Böyle milleti kınaya kınaya 2 tane doğurdum, üçüncüyü kaldıramam
Battı 82 tl yan gider deyip, 3. Tura dönüyor belli ki.Konu sahibiiiii biz burda bir suru beyin firtinasi yaptik sana yardimci olabilmek icin senin isin bittiyse bi bakarmisin
bir kere arkadaşımdan selpak istedim tuvalete gitmek için meğer mentollü vermişAcısını teee burdan hissettim ayy
Yalnız o 72 saat şöyle, ilk 12 saatte koruma oranı %90 civarındayken 48 saatten sonra %50 aşağısına düşüyor.Topu attı gitti arkadaş zaten , hapın 82 lira olduğunu okudu ee bide 72 saati var bari boşa gitmesin dedi bence .
Onu bende yaşadım , anam anam , yanıyor sandıydım .bir kere arkadaşımdan selpak istedim tuvalete gitmek için meğer mentollü vermişOnun acısını hala hissederim bazen.Sirkeyi hayal bile edemedim
Battı 82 tl yan gider deyip, 3. Tura dönüyor belli ki.
konu sahibi değişik ya.hem sevişiyim, hem korunmiyim, hem ertesi gün hapı almıyım, hem hamile kalmıyım.yer çekimsiz ortamda çilek yiyim ama muz tadı versinKonu sahibiiiii biz burda bir suru beyin firtinasi yaptik sana yardimci olabilmek icin senin isin bittiyse bi bakarmisin
Onu ben de yaptım, tövbeler olsun.bir kere arkadaşımdan selpak istedim tuvalete gitmek için meğer mentollü vermişOnun acısını hala hissederim bazen.Sirkeyi hayal bile edemedim
Hamileligimde sirkeyle temizlemiştim vajinami dr önermisti hiç yanma acıma olmadibir kere arkadaşımdan selpak istedim tuvalete gitmek için meğer mentollü vermişOnun acısını hala hissederim bazen.Sirkeyi hayal bile edemedim
Sirke yakmıyor ben siğillerim için kullanmıştım. Tabi ki içine temas ettirmediğim için bilmiyorum.bir kere arkadaşımdan selpak istedim tuvalete gitmek için meğer mentollü vermişOnun acısını hala hissederim bazen.Sirkeyi hayal bile edemedim
valla açılmayan kanalım kalmadı, 3. gözü bile açtım. hıııaayyyyyy huuuuyyy diye diye çıktım tuvalettenSirke yakmıyor ben siğillerim için kullanmıştım. Tabi ki içine temas ettirmediğim için bilmiyorum.ama limon basanlar, limonlu tuz yapanlar okudum forumda. Kıl köklerini yakmak için yapılıyormuş. mentollü kötüdür yahu o burun açıyor, senin bütün kanalları açmıştır
onun istediği gazoz ağacı oda buralarda yetişmiyor.konu sahibi değişik ya.hem sevişiyim, hem korunmiyim, hem ertesi gün hapı almıyım, hem hamile kalmıyım.yer çekimsiz ortamda çilek yiyim ama muz tadı versin
Bir de karbonat.v
valla açılmayan kanalım kalmadı, 3. gözü bile açtım. hıııaayyyyyy huuuuyyy diye diye çıktım tuvaletteno limon muhabbetini yaptı bizim bir arkadaş , ağdadan sonra bastı limon+karbonatı.hala yanık izi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?