- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Fatmanurirfan
-
Çocuğun kendisi daha çok yakmaz mıAy tursu suyu yakar yaaa
Tabii böyle yan etkileri de bulunabilir ama başa gelen çekiliyor işte.Bacım o komple içeriyi öldürür sperm ne ki
82 lirayı okudular bide 72 saat zaman ohoo , boşa gitmesin bari , haklılar vallahi bu devirde.
O kadar zararli miymis ertesi gün hapi ya4 yada 5 tane dogum kontrol hapini birden atarsan ayni etkiyi gosteriyo demisti aile hekimimiz. Sayiyi tam hatirlayamadim ya
Sirkeli mi ? Limonlu mu? :)))İçeriye turşu suyu sıkmak kesin çözüm diyorlar. Spermleri öldürüyormuş.
Boyle bir durum bende yasamistim.5 yil onceydi.Bizim kondom yirtilmis yatagin icinde gezitiye cikmis biz tabi hic haberimiz yok sonra hersey bittikten sonra farkina vardik bende aldim hap ilk ve sondu birdahada kullanmadim sadece cok pahali oldugunu duymstum2 ay önce condom yırtılması sonucu (artık delik miydi sonradan mı yırtıldı bilmiyorum) bende ertesi gün hapı kullandım.5 gün sonra ara kanamam oldu.ondan sonra hiç adet görmedim.hamile de değilim ama adetim gelmiyor.gerçekten hormonları alt üst ediyor iğrenç bi hapmış.herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir tabi.ama kullanmaktan başka çareniz de yok.ben mecburdum.başka türlü engelleyemezsiniz.gerçi o haptA yüzde yüz çözüm değil ama..
Kişiye bağlı. Ben sirkeli sarımsaklı tercih ediyorum mesela.Sirkeli mi ? Limonlu mu? :)))
İçeriye turşu suyu sıkmak kesin çözüm diyorlar. Spermleri öldürüyormuş.
Limonlu mu sirkeli mi? Burası önemli
Sık sorulan bir soru. Halkımız şeyinin tadını iyi bilir, ağzının. O yüzden kişisel tercihleri destekliyoruz.Kişiye bağlı. Ben sirkeli sarımsaklı tercih ediyorum mesela.
Sık sorulan bir soru. Halkımız şeyinin tadını iyi bilir, ağzının. O yüzden kişisel tercihleri destekliyoruz.
herkesin erişimine açık sitede yazmayın böyle şeyler.cinsellik eğitimi açısından çok cahil bir toplumumuz var.İçeriye turşu suyu sıkmak kesin çözüm diyorlar. Spermleri öldürüyormuş.
Evet 1 tanecik hap 60-70 küsüre falan aldık herhalde tam net hatırlamıyorum .ama tövbe bidaha kullanmak istemiyorum.kaza maza olursa da nasipmiş derim.ertesi gün hapına bulaşmam birdahaBoyle bir durum bende yasamistim.5 yil onceydi.Bizim kondom yirtilmis yatagin icinde gezitiye cikmis biz tabi hic haberimiz yok sonra hersey bittikten sonra farkina vardik bende aldim hap ilk ve sondu birdahada kullanmadim sadece cok pahali oldugunu duymstum
Ben anlamıyorum niye hep kadınlar korunuyo, biraz da erkekler korusun kendiniEşimle korunmasız ilişkiye girdik ertesi gün hapı yerine ne kullanabilirim ya da ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
Ay o kokten cozum olur bida hamile kalamazsinizTamam ben acılı aliim o zaman
Kesinlikle katılıyorum,birileri gerçekten ciddiye alabilir böyle şakalar yanlış bu konulardaherkesin erişimine açık sitede yazmayın böyle şeyler.cinsellik eğitimi açısından çok cahil bir toplumumuz var.
Ay o kokten cozum olur bida hamile kalamazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?