• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALMAK

muallaa

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
122
76
13
31
Merhabalar herkese
2022 den beri hamile kalmaya calışıyorum ama olmuyor. Eşimde ileri hızda problem var. Ben de rahim filmi çektireceğim. 1 kere femara 2 kere de klomen kullandım. Boş gebelik oldu 1 kere başka da olmadı. Bizim durumumuzda olanlar neler yapıyorsunuz ?

İleri hız düşükse tüp bebekle de zor oluyor ,2 başarısız denememiz var

Merhabalar herkese
2022 den beri hamile kalmaya calışıyorum ama olmuyor. Eşimde ileri hızda problem var. Ben de rahim filmi çektireceğim. 1 kere femara 2 kere de klomen kullandım. Boş gebelik oldu 1 kere başka da olmadı. Bizim durumumuzda olanlar neler yapıyorsunuz ?
Merhabalar öncelikle umudunuzu kaybetmeyin morfoloji normal ise eşiniz ileri hız için macun vs vitamin kullansın 3.ile 6 ay arası benim eşimde hiç sperm yoktu 3 sene boyunca doktor oldum kendim yaptım tedavisini çok şükür 3.5 sperm çıktı olumlu oldu çok şükür olmayacak kadar kotu durumda değilsiniz belki normal olmaz ama tüp bebek le şansiniz iyi yapay zeka ile sperm seçimi var en iyisini seçip yumurtayi dolluyorlar en hızlısı seçilir o şekilde

Back