hamile kalmak.....

bizde 10 . ayımıza girdik herkesin lafından gerçekten bıkıyosun artık o kadar çok sıtres yaptımki doktor bile kendimi çok kastığımı falan söyledi bundan dolayı durmadan kasık ağrısı çekiyorum bide doktrum tüm tahlilleri yaptı sende bişey yok bide kocanın değerlerine bakalım dedi ama ne fayda bizimki yapmam diye tutturduÇok üzgünüm çoook kızlar bide bu sperm testi nası yapılıyo ya bize 3 gün ilişkide bulunmayın dedi acaba onu yalnız bi odayamı alıcaklar fisfisfiscahilliğime verin bu soruyu ama onu ikna etmem gerekiyo inşl. bi sorunda çıkmaz ama bi ikna etsem :kızgın:

canım bizimde 9 ay bitti..bendede bir sorn yoktu en sonunda güç bela eşimide götürdün ve varikosel çıktı...sperm testi için ona bir kap verdiler ve tuvalete yolladılar..valla bizizmki çok sinirlendi bana ama iyikide yaptırmışız....şimdi ilaç kullanıyo...

canım unuttum yazmayı en iyisi 4 günlük ilişkisiz gidiyosun..sonuç o zaman daha doğru çıkıyo..

Son düzenleme:
mesela esim gitmek istiyor.Biz dün olmadık ondan evvelki gün de sabah olduk.Ne zaman gitmesi dogru oluyor?

ben de 5 yıllık evliyim.denemelere yeni başladık.daha 2.ayımız.ama hiç belirti olmadığı için bu ay da tutmadı sanırım.hayırlısı olsun ne diyeyim.

bende hamile kalmak istiyorum ama 1 senedir yok bisey cok uzuluyorum bu duruma senağlama 3 senelik evliyim ve millet durmadan soruyo dusunuyomusun olmuyomu onlarin yuzunden hep aklima o geliyo olsun artik diyorum cok sikildim bu durumdan doktorada gittim halada gidiyorum aylik kontrol yapiolar ama her ay git gel gicik oldum biliyorumki allah herseyin hayirlisini verir ne zaman olacaginida o biliyo bi umutla bekliyorum her ay ... sonucda doktor bi problemin yok dedi bunada sukur diyorum ...elimdende bisey gelmiyo zaten ... duanizi esirgemeyin bana ve tum cocuk isteyenlere umarim bi bebis nasip eder yuce rabbim...

canımm hiç üzme kendini rahat oll stres yapmaa . Allah yardım etsinn umarım sanada nasip eder en yakın zamanda hayırlı sağlıklı sıhatli bi bebişin olur inş....

X