Hamile kalmak istiyorumm....

jeosevda

02-05-2015
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
593
245
133
MERHABA arkadaşlar.haziran 29 da evlendim.ama aralık ve ocak ayından itibaren korunmayı bıraktık,fakat ben hala hamile kalamadımmm..önerisi olan varmı ?:2::2:

MERHABA arkadaşlar.haziran 29 da evlendim.ama aralık ve ocak ayından itibaren korunmayı bıraktık,fakat ben hala hamile kalamadımmm..önerisi olan varmı ?:2::2:

cnm daha çok yeni hemen öyle hamile kalamıyorsuz zaten çok nadir ilkkinde falan gebe kalan önemli olan yumurtlama günlerini bilmen bunun için ovulasyon testleri var alabilrisin ben 2 ay kullandım gerçi tutmamıştı ve en sonunda gün aşırı ilişkiyi denedik ve o ay hamile kaldım çünkü yumurtlama zamanını hiç kaçırma olasılığın kalmıyor her daim yumurta döllücek sperm içeride oluyor. çalışırken zor oluyor gerçi ama olsun kavuştuk bebeğimize

Benim gibi olmussun desene bende korunmayi biraktiktan sonra her ay insallah hamileyimdir dedim ama altinci ayda cok sukur hamile kaldim simdi iki aylik bebegim allah sana da nasip eder insallah adetin bittikten bi hafta sonra genelde yumurtlama gunlerinde hamile kalman cok yuksek istersen eczaneden test alip bakabilirsin yumurtlama gunlerine ama ben internette yumurtlama gunu hesaplama var ordan yaptim cnm acele etme allah in izniyle senin de olacak insallah

evet biliyorum erken daha ama ne bileyim insan hemen olsun istiyor..araştırıyorum internetten ne yapmam lazım diye felan ..ovulasyon zamanlarımada dikakt etmeye çalışıyorum zaten.allah bağışlasın bebeğinizide ..darısı bizim gibi isteyenlerin başınaaa

aynen öyle oldum vala ya..allah bağıilasın bebeğinizide ..darısı bizlereeeee aminnnnnnnn

ne güzel ..allah bağışlasın.bizede nasip etsin hayırlısıyla inşlh

Bugun adetim 20. Gunu ve ovulasyon testinde hala cift cizgi yok.... Neden boyle cok sinir bozucu bir durum.. Umudum kalmadi artik cift cizgiye yumurtlamiyormuyum acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…