• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak istiyorum...

merhaba kızlar benım abımdede aynı problem var sperm sayısı dusuk 6 yıldır evlıler ama cocukları olmuyor son 2 aydır abım devamlı keçiboynuzu pekmezı yıyıyor gecen gun hastaneye gıdıp test yaptırmıslar doktor ınanılmaz derecede ılerleme var demıs hatta ben sıze ılac vermedım ne kullanıyosunuz dıye sormus doktoruna demesıne gore en fazla 6 ay sonra ınsallah cocuk sahıbı olursunz demıs bızde beklıyoruz dort gozle ınsallah olur

merhaba kızlar benım abımdede aynı problem var sperm sayısı dusuk 6 yıldır evlıler ama cocukları olmuyor son 2 aydır abım devamlı keçiboynuzu pekmezı yıyıyor gecen gun hastaneye gıdıp test yaptırmıslar doktor ınanılmaz derecede ılerleme var demıs hatta ben sıze ılac vermedım ne kullanıyosunuz dıye sormus doktoruna demesıne gore en fazla 6 ay sonra ınsallah cocuk sahıbı olursunz demıs bızde beklıyoruz dort gozle ınsallah olur
Allahım isteyen herkese versin aratmasın inşallah

amin canm inşallah evet onun için daha zor kimseye anlatamıyo. hatta ilk öğrendikten bir gün sonra gün içinde sürekli beni arıyodu sesini duymak istedim diyordu sanki işyerinde herkes durumu biliyo gibi kimsenin yüzüne bakamıyodu halbuki kimse bilmiyo ama o öyle hissediyodu galiba bende durumu çaktırmadım iyiki ardın hayatım deyip durdum ama bi yabdan da çok üzüldüm haline kayınvalidemlerinde haberi yok telefonda anlatmak istemiş çok zoruma gitti söyleyemedim dedi bu beni çok üzdü onun üzülmesine dayanamıyorum çok üzülüyorum. bende gidip anlatamam sanki şikayet ediyo gibi :(
Simdilik kimse bilmesin zaten.ilerde maddi manevi destege ihtiyacnz olur ailelere soylersiniz.bu surecte stres yapmayin uzulmeyin.allah yardimcnz olsun

merhaba kızlar ben dün aranıza katıldım. biz 10 aylık evliyiz ilk günden beri korunmadık çocuk istiyoruz ama olmuyo doktora gittim herşey normal dedi eşimin sperm testi sonucu sıfır çıktı :KK43: resmen yıkıldık eşim çok ağladı. direk tüp bebek önerdiler. ondan önce yapılması gereken varsa yapalım dedik aktardan macun ot aldık bildiğimiz tanıdığımız güvendiğimiz biri her ikimizede verdi ilk aydan hamilelik olur dedi geçen ay 14ünde adet olmuştum 24ünde çalışmalara başladık iki günde bir denedik. ayın 30unda bir iki damla leke gördüm yerleşme kanaması mı acaba dedim. ara verdik kanı görünce korktum zorlamak istemedik. bütün belirtilerim var baş dönmesi kasık ağrısı mide bulantısı sırt ağrım göğüslerim çok ağrıyo yüz üstü yatamıyorum. yarı adet günüm ama dün biraz kanama oldu bu sabah yine vardı az öncede kahverengiydi. test için erken ama sabah yaptım negatif çıktı sizce bu lekelenmeler ne olabilir. normal mi. uzun oldu ama hakkınızı helal edin... lütfen fikri olmayan kırıcı olmasın moralim çok bozuk durup durup ağlıyorum..:KK43:

merhaba kızlar ben dün aranıza katıldım. biz 10 aylık evliyiz ilk günden beri korunmadık çocuk istiyoruz ama olmuyo doktora gittim herşey normal dedi eşimin sperm testi sonucu sıfır çıktı :KK43: resmen yıkıldık eşim çok ağladı. direk tüp bebek önerdiler. ondan önce yapılması gereken varsa yapalım dedik aktardan macun ot aldık bildiğimiz tanıdığımız güvendiğimiz biri her ikimizede verdi ilk aydan hamilelik olur dedi geçen ay 14ünde adet olmuştum 24ünde çalışmalara başladık iki günde bir denedik. ayın 30unda bir iki damla leke gördüm yerleşme kanaması mı acaba dedim. ara verdik kanı görünce korktum zorlamak istemedik. bütün belirtilerim var baş dönmesi kasık ağrısı mide bulantısı sırt ağrım göğüslerim çok ağrıyo yüz üstü yatamıyorum. yarı adet günüm ama dün biraz kanama oldu bu sabah yine vardı az öncede kahverengiydi. test için erken ama sabah yaptım negatif çıktı sizce bu lekelenmeler ne olabilir. normal mi. uzun oldu ama hakkınızı helal edin... lütfen fikri olmayan kırıcı olmasın moralim çok bozuk durup durup ağlıyorum..:KK43:

MRB BENDE 7 AYLIK EVLIYIM VE BENDE BEBEK SAHIBI OLMAK ISTIYORUM KAC AYDIR DENIYORUZ HER AY HUSRANLA SONUCLANDI YAPMADGM SEY DENEMDGM KALMDI SIZIN ONERILERINZ VARMI ?

7 AYLIK EVLIYIM YAKLASIK 5 AYIDR BEBEK ICIN DENIYORZ HERAY GECIKMEMM OLUYOR HAMILEYIM SANIYORUM AMA NEGATIF CIKIYOR NE YAPMAM GEREK DOKTORLARDA HENUZ YENISINZ DIYIP GONDERIO.BEBEK GORUNCE ICIM GIDIYOR COK ISTIYORUM HANI BANA ONEREBILCEGNZ BISEY VARSA BELKI BAZI SEYLERI YANLIS DENIYORUMDUR TAVZIYLERINI BEKLIYORUM LUTFEN BEBEK ANNELERI YARDIM EDINNNN :KK61:

ankaradaki merkezi araştırdım 10 bin dolardan başlıyomuş 20 milyardan fazla yanlış anllamayın çocuk için herşey yapılır tabi ne yapar ne eder buluruz heralde ama yorumlara baktım bi kerede olmayan bir sürü insan varmış her tekrarladığında aynı para veriliyo. hatta biri yorum yazmış insanları kandırıyosunuz 10 bin dolar alıyosunuz defalarca olumsuz sonuçlar çıkıyo ortaya diye. ne yapacağımızı şaşırdık ben 28 eşim 33 yaşında. bahsettiğim macun için gittiğim aktarın söylediğine göre 5-6 kere tüp bebekten olumsuz sonuç alıp bitkisel ilaçlardan sonra hamilelik yaşayan insanlar geliyo dedi. aslında güvendiğimiz biri önerdikleri etkili oluyo. yani bu şekilde başına bi olay gelen oldu mu :KK43:

benim arkadasımın eşinin de spermleri aynı sekıldeydı doktor e vitamini vermiş ankarada bı tup bebek merkezı var canm gürgan klinik diye 2 bebegını de ordan yaptırdı ikisi de tuttu biri 4 yasında bırı karnında kadında sorun yoksa genelde tutuyormus canm labaratuvarı iyiymiş umarım sana faydası olur 10,000 dolar cokmus bunlar 5,000 tl ye yapyrlar canm

benim arkadasımın eşinin de spermleri aynı sekıldeydı doktor e vitamini vermiş ankarada bı tup bebek merkezı var canm gürgan klinik diye 2 bebegını de ordan yaptırdı ikisi de tuttu biri 4 yasında bırı karnında kadında sorun yoksa genelde tutuyormus canm labaratuvarı iyiymiş umarım sana faydası olur 10,000 dolar cokmus bunlar 5,000 tl ye yapyrlar canm
Vitamin mi ??? Bizim doktor konusmamiza bile fırsat vermeden gönderdi bizi acele edin geç kalmayın dedi. Biz zaten eşimle şok olduk ne diyeceğimizi şaşırdık sanki yangından mal kaçırır gibi gönderdi. Biz manisada oturuyoruz canm doktor bize manisada zaman kaybetmeyin izmire gidin hatta bi yol parasına bakar gitmisken ankaraya gidin dedi. Ankalife tüp bebek merkezi varmış 10 bin dolar olan yer orasi işte. 2 ay sonra özelde bidaha tahlil yaptirdik sonuç yine ayni çıktı gittiğimiz özel hastanenin tüp bebek merkezide var. Manisada yani. Ama kararsiziz bilemiyoruz.

arkadaşlar 6 aydır çocuk istiyoruz fakat olmadı henüz. son 2 ay ovülasyon testi kullandım. pozitifi hiç göremeyince perşembe günü doktora gittim. tesadüfen o günde adetimin 22. günüydü. progesteron testi istedi. bir de adetinin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi. tahlil sonuçlarına ulaştım. henüz doktora gidemedim. test sonucu şu şekilde bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?
progesteron 0.3
follicular <0.1-0.3
mid-cycle 1.2-15.9
tuteal <0.1-0.2
hamile 1.trimester 2.8-147.3
hamile 2.trimester 22.5-95.3

Vitamin mi ??? Bizim doktor konusmamiza bile fırsat vermeden gönderdi bizi acele edin geç kalmayın dedi. Biz zaten eşimle şok olduk ne diyeceğimizi şaşırdık sanki yangından mal kaçırır gibi gönderdi. Biz manisada oturuyoruz canm doktor bize manisada zaman kaybetmeyin izmire gidin hatta bi yol parasına bakar gitmisken ankaraya gidin dedi. Ankalife tüp bebek merkezi varmış 10 bin dolar olan yer orasi işte. 2 ay sonra özelde bidaha tahlil yaptirdik sonuç yine ayni çıktı gittiğimiz özel hastanenin tüp bebek merkezide var. Manisada yani. Ama kararsiziz bilemiyoruz.
O para cok yaa ya tutmazsa para iade garantisi var mi yoook o yuzden arastr biraz canm o para cok

Back
X