• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak istiyorum...

Canim ilk öncelikle çok üzülmeyin bizde de aynı sorun vardı ilk önce özelde bakilldi. Ama sonra gazi üniversitesi tip fakültesi hastanesine gittik 10 gün arayla iki kere semen testi yaptı varikosel çıktı ama doktor ameliyat olsa nda yukselmez dedi olma dedi. Bir tüp bebek merkezine gittik sperm testinde ileri hareket yok ama durağan az var dedi yani sonuçlar farkli cikabiliyor. Tüp bebek dediler vakit kaybetmeden yaptırdık bu süreç hep olumlu düşündüm. Su anda ikiz annesisiyim Allah gönlünuze göre versin. Biraz uzun oldu ama belki umut olur yaşadıklarım.
ne güzel Allah'ım evlatlarınızı size bağışlasın inşallah

merhaba kızlar ben dün aranıza katıldım. biz 10 aylık evliyiz ilk günden beri korunmadık çocuk istiyoruz ama olmuyo doktora gittim herşey normal dedi eşimin sperm testi sonucu sıfır çıktı :KK43: resmen yıkıldık eşim çok ağladı. direk tüp bebek önerdiler. ondan önce yapılması gereken varsa yapalım dedik aktardan macun ot aldık bildiğimiz tanıdığımız güvendiğimiz biri her ikimizede verdi ilk aydan hamilelik olur dedi geçen ay 14ünde adet olmuştum 24ünde çalışmalara başladık iki günde bir denedik. ayın 30unda bir iki damla leke gördüm yerleşme kanaması mı acaba dedim. ara verdik kanı görünce korktum zorlamak istemedik. bütün belirtilerim var baş dönmesi kasık ağrısı mide bulantısı sırt ağrım göğüslerim çok ağrıyo yüz üstü yatamıyorum. yarı adet günüm ama dün biraz kanama oldu bu sabah yine vardı az öncede kahverengiydi. test için erken ama sabah yaptım negatif çıktı sizce bu lekelenmeler ne olabilir. normal mi. uzun oldu ama hakkınızı helal edin... lütfen fikri olmayan kırıcı olmasın moralim çok bozuk durup durup ağlıyorum..:KK43:

Canım öncelikle sabır diliyorum çünkü zorlu bir süreç başlıyor sizin için.ama asla ve asla ümitsizliğe yer yok..herşey Allahın izniyle olur,imkansız diye birşey yok.bizde eşimde sperm vardı ama kalitesizdi ve 6 yıl uğraş verdikten sonra Rabbim nasip etti.bu sürede eşim sürekli bitkisel takviye ve keçiboynuzu kürüne devam etti,doktor tedavileri dışında.çağımızın hastalığı kısırlık malesefff..yalnız değilsiniz bunu unutmayın,tüp bebek merkezleri insan dolu.öncelikle şunu belirteyim ki eşinin durumundan dolayı devlet 2 tüp bebek hakkınızı karşılıyor yani öyle 10 bin dolarlar ödemenize gerek yok bundan faydananın,birçok merkezle görüşün raporlu yapan biryerle anlaşın.sperm şimdi 0 çıkabilir ama değişkendir inşallah yükselebilir korkmayın.lekelenmeni çok ciddiye alma sonra hayal kırıklığı yaşarsın kendimden biliyorum.ben yıllarca çok üzüldüm çok yıprandım oyüzden çok iyi anlıyorum seni.istediğini sorabilirsin,özelden görüşebiliriz.canını sıkma çok çok dua et canım

Rabbim buyuk cnm insallah en kisa zamanda verir sana guzel bir yavru internetten meryem suresini arastirmani isterim cnm meryem suresini okuyan bi cok insan hamile kalmis

Canım öncelikle sabır diliyorum çünkü zorlu bir süreç başlıyor sizin için.ama asla ve asla ümitsizliğe yer yok..herşey Allahın izniyle olur,imkansız diye birşey yok.bizde eşimde sperm vardı ama kalitesizdi ve 6 yıl uğraş verdikten sonra Rabbim nasip etti.bu sürede eşim sürekli bitkisel takviye ve keçiboynuzu kürüne devam etti,doktor tedavileri dışında.çağımızın hastalığı kısırlık malesefff..yalnız değilsiniz bunu unutmayın,tüp bebek merkezleri insan dolu.öncelikle şunu belirteyim ki eşinin durumundan dolayı devlet 2 tüp bebek hakkınızı karşılıyor yani öyle 10 bin dolarlar ödemenize gerek yok bundan faydananın,birçok merkezle görüşün raporlu yapan biryerle anlaşın.sperm şimdi 0 çıkabilir ama değişkendir inşallah yükselebilir korkmayın.lekelenmeni çok ciddiye alma sonra hayal kırıklığı yaşarsın kendimden biliyorum.ben yıllarca çok üzüldüm çok yıprandım oyüzden çok iyi anlıyorum seni.istediğini sorabilirsin,özelden görüşebiliriz.canını sıkma çok çok dua et canım
canım benm çok sağol moral verdiğin için

Gittiğiniz Doktor Dandikmiş canım.. Başka bir doktora gidin adam akıllı...
aslında istiyorum ama eşim olumsuz sonuçtan sonra şimdiki tahlil için strese gircek biliyorum bu onun tahlillerinin kötü çıkmasına sebep olur mu acaba

Xxy Kromozomlu kişilerde bile sprem elde ediliyor.. Eşinizin sprem 0 sa Nedeni ,neymiş Araştırmadımı? A dan.Z.ye araştırması gerekiyor.Sprem Üretici İğne ve İlaçlar var.. Hemen kestirip atmış..

aslında istiyorum ama eşim olumsuz sonuçtan sonra şimdiki tahlil için strese gircek biliyorum bu onun tahlillerinin kötü çıkmasına sebep olur mu acaba
Strese Girerse Sonuç Değişir benim Eşim 2 kere Sprem.testi oldu ilkinde Çok Sıkıntı stres yaptı Sonuç Değerler düşük çıktı 2 sinde Rahattı Sonuç Güzel çıktı..

canım Allah şifa versin.bizde 9 aydır istiyoruz olmuyor.2.ayda test yapıldı bende sorun yok fakat eşimde spermn hız ve sayı düşüklüğü çıktı. bu testi özelde yaptırmıstık.geçen ay ise anca vakit bulup araştırma hast.gitti eşim 2 hafta arayla test yapıldı ilki 1 milyon çıktı,yaşadıgım şoku tahmin edemezsin..cunku özelde 16 milyondu en az 20 ve üzeri olması gerekmis..ikinci testte ise 19 milyon cıktı.ileri harekette çok belirgin bir artıs olmasada yine var..gecen gunde hormon testi verdi onun sonucuna gore tedaviye baslayacagız.bu arada dün adet gunumdu hala olmadım ama inancımda var Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş.Hz.zekeriyanın hikayesini okuyun derim.onun ettiği duayı bol bol okuyun.ağlamayı bırakıp eşinize destek olun emin olun o sizden çok daha fazla yıkılmıştır.

canım Allah şifa versin.bizde 9 aydır istiyoruz olmuyor.2.ayda test yapıldı bende sorun yok fakat eşimde spermn hız ve sayı düşüklüğü çıktı. bu testi özelde yaptırmıstık.geçen ay ise anca vakit bulup araştırma hast.gitti eşim 2 hafta arayla test yapıldı ilki 1 milyon çıktı,yaşadıgım şoku tahmin edemezsin..cunku özelde 16 milyondu en az 20 ve üzeri olması gerekmis..ikinci testte ise 19 milyon cıktı.ileri harekette çok belirgin bir artıs olmasada yine var..gecen gunde hormon testi verdi onun sonucuna gore tedaviye baslayacagız.bu arada dün adet gunumdu hala olmadım ama inancımda var Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş.Hz.zekeriyanın hikayesini okuyun derim.onun ettiği duayı bol bol okuyun.ağlamayı bırakıp eşinize destek olun emin olun o sizden çok daha fazla yıkılmıştır.
ben zaten eşimden gizli ağlıyorum ilk zaman keşke onda değilde sorun bende olsaydı dedim onun ağlamadı beni mahvetti

erkekler için böyle şeyler daha zor galiba kendilerine yediremiyolar

evet erkekler için her zaman daha zordur.bizim mahallede senin cocugunun olması imkansız denilipte cocugu olan iki kişi var.hatta biri 20 yıl kadar sonra oldu ama oldu.birde netten aydos un sitesine yazın sonucları bakalım o ne yazacak kendisi bir cok umitsiz vakanın iyileşmesini saglayan bir profmus bende hormon tahlilinin sonucunu alıp yazacagım kendisine.

evet erkekler için her zaman daha zordur.bizim mahallede senin cocugunun olması imkansız denilipte cocugu olan iki kişi var.hatta biri 20 yıl kadar sonra oldu ama oldu.birde netten aydos un sitesine yazın sonucları bakalım o ne yazacak kendisi bir cok umitsiz vakanın iyileşmesini saglayan bir profmus bende hormon tahlilinin sonucunu alıp yazacagım kendisine.
aydos diye yazdım çıkmadı bide prof. kaan aydos çıktı o mu

Allah yardimciniz olsun.doktorlar basit seylerde bile yanilgiya dusebiliyor ya da hepsinin tecrubesi dusuncesi farkli.tek doktorla kalmayin.ayrica devlet 2tup bebegi karsiliyor.kadinlar dogarken yumurtalarla dogup zamanla azaliyor.ama erkekler spremleri uretiyor.birsuru ilac bitki vs var illaki biri sebep olur rabbim nasip eder..morale ihtiyaciniz olan bu surede kendinizi birakmayin ve esinize destek olun o kimseyle bu konuyu konusamazdir size karsida mahcup hissediyordur.lekelenmede belki kullandiginiz karisim yapmis olabilir.dua edin.allah buyuk.hayirlisiyla sizede nasip etsin insallah

Allah yardimciniz olsun.doktorlar basit seylerde bile yanilgiya dusebiliyor ya da hepsinin tecrubesi dusuncesi farkli.tek doktorla kalmayin.ayrica devlet 2tup bebegi karsiliyor.kadinlar dogarken yumurtalarla dogup zamanla azaliyor.ama erkekler spremleri uretiyor.birsuru ilac bitki vs var illaki biri sebep olur rabbim nasip eder..morale ihtiyaciniz olan bu surede kendinizi birakmayin ve esinize destek olun o kimseyle bu konuyu konusamazdir size karsida mahcup hissediyordur.lekelenmede belki kullandiginiz karisim yapmis olabilir.dua edin.allah buyuk.hayirlisiyla sizede nasip etsin insallah
amin canm inşallah evet onun için daha zor kimseye anlatamıyo. hatta ilk öğrendikten bir gün sonra gün içinde sürekli beni arıyodu sesini duymak istedim diyordu sanki işyerinde herkes durumu biliyo gibi kimsenin yüzüne bakamıyodu halbuki kimse bilmiyo ama o öyle hissediyodu galiba bende durumu çaktırmadım iyiki ardın hayatım deyip durdum ama bi yabdan da çok üzüldüm haline kayınvalidemlerinde haberi yok telefonda anlatmak istemiş çok zoruma gitti söyleyemedim dedi bu beni çok üzdü onun üzülmesine dayanamıyorum çok üzülüyorum. bende gidip anlatamam sanki şikayet ediyo gibi :(

Back
X