• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak istiyorum...

hayal4545

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
88
43
48
38
merhaba kızlar ben dün aranıza katıldım. biz 10 aylık evliyiz ilk günden beri korunmadık çocuk istiyoruz ama olmuyo doktora gittim herşey normal dedi eşimin sperm testi sonucu sıfır çıktı :( resmen yıkıldık eşim çok ağladı. direk tüp bebek önerdiler. ondan önce yapılması gereken varsa yapalım dedik aktardan macun ot aldık bildiğimiz tanıdığımız güvendiğimiz biri her ikimizede verdi ilk aydan hamilelik olur dedi geçen ay 14ünde adet olmuştum 24ünde çalışmalara başladık iki günde bir denedik. ayın 30unda bir iki damla leke gördüm yerleşme kanaması mı acaba dedim. ara verdik kanı görünce korktum zorlamak istemedik. bütün belirtilerim var baş dönmesi kasık ağrısı mide bulantısı sırt ağrım göğüslerim çok ağrıyo yüz üstü yatamıyorum. yarı adet günüm ama dün biraz kanama oldu bu sabah yine vardı az öncede kahverengiydi. test için erken ama sabah yaptım negatif çıktı sizce bu lekelenmeler ne olabilir. normal mi. uzun oldu ama hakkınızı helal edin... lütfen fikri olmayan kırıcı olmasın moralim çok bozuk durup durup ağlıyorum..:KK43:

Sperm sıfır mı dediler? Tüp bebek önerildiyse sıfır olamaz ki? Hani şu an çok şüphedeysen özel hastaneye git kan ver iki saatte sonucu alırsın.

evet bende anlamadım eşimde bende bi an durulduk konuşsak ağlıcaz doktor konuştu biz dinledik biraz sakinleşip konuşaydık belki sorabilirdik ankarada ANKALİFE tüp bebek merkezi varmış oraya gidin dedi yangından mal kaçırır gibi konuşmamıza bile fırsat vermeden hadi gidin zaman kaybetmeyin dedi şaşırdık kaldık. eve gelir gelmez ağladı eşim bende ağladım tabi . dün ve bugün leke gelince eşim kendini çok kötü hissetti erkekler için böyle şeyler daha zor sanırım :(

testislerde sperm olabiliyomuş ordan alıp tüp bebek yapcaklarmış
Geçenlerde tvde bir doktor vardı. Sadecebir tane sperm bile bulsak o bize yeterli dedi. Madem öyle bir durumunuz var öyle macunlarla falan vakit harcamayın. Her ay oldu mu olacak mı diye ümit edip yıkılmaktansa kendinizi profesyonel ellere bırakın. İyi bir doktor araştırın öyle gidin.

Ahh canim benim ALlah yardimciniz olsun inşallah hamilesindir ama ümitsiz olma bak doktor tüp bebek demiş, yani bir çaresi var

ankaradaki merkezi araştırdım 10 bin dolardan başlıyomuş 20 milyardan fazla yanlış anllamayın çocuk için herşey yapılır tabi ne yapar ne eder buluruz heralde ama yorumlara baktım bi kerede olmayan bir sürü insan varmış her tekrarladığında aynı para veriliyo. hatta biri yorum yazmış insanları kandırıyosunuz 10 bin dolar alıyosunuz defalarca olumsuz sonuçlar çıkıyo ortaya diye. ne yapacağımızı şaşırdık ben 28 eşim 33 yaşında. bahsettiğim macun için gittiğim aktarın söylediğine göre 5-6 kere tüp bebekten olumsuz sonuç alıp bitkisel ilaçlardan sonra hamilelik yaşayan insanlar geliyo dedi. aslında güvendiğimiz biri önerdikleri etkili oluyo. yani bu şekilde başına bi olay gelen oldu mu :(

canım bende 16 aylık evlıyım ve hala olmadı bızımkıde sebepsız olmuyor ama sana tavsıyem tek doktorun soyledıgıne ınanma malesef kı sımdı hastaneler pazar yerıne donmus:( bana 2 doktor bırseyın yok dedı 2 doktor acıl tup bebek dedı 5. doktoruma ınanıp guvenıyorum ve allaha sukur erken yumurta rezervı dıye bır sorunum cıkmadı bu ay serephene kullandım 4 yumurtm olustu sen dusun artık ınanıyorumkı Rabbım bızede evlat verecektır

aslında görümcemde 7 yıllık evli onunda olmuyo 6 yıl boyunca polikistik over demişler son bir yıldırda yumurta rezervi yok demişler. oda ne yaptıysa olmadı. acaba diyorum eşiimin durumu genetik olabilir mi ama biri bayan biri erkek yani görümcemde durum aynı olabilir mi. Allahım isteyen herkese versin inşallah. inşallah sende olumlu sonuç alırsın canım

ama doktor görümceme hamilelik oluşması için en az 7 tane yumurta olması gerekiyomuş

Benim de yakinda 1 yilim dolacak. Evlendikten 1 iki hafta sonra istedik. Ama hala olmadi. Benim cikolata kistlerim varmis. Esim icin maalesef daha vakit bulup da gidemedik.
Ablam daha yeni evli ve onun oldu.
Her seyin bir zamani var. Rabbim kucagimizi doldursun insallah. Allahim isteyen herkese hayırlı saglikli evlatlar versin insallah.
Sifir spermle tüp bebek de olmaz diye biliyorum. Siz baska bir hastanede tekrar yaptirin sperm testini.

doktor bunu görümcem için söylemiş benm için değil doktorlarımız farklı zaten. eşimin durumu genetik alabilir mi acaba diyorum :(

Benim de yakinda 1 yilim dolacak. Evlendikten 1 iki hafta sonra istedik. Ama hala olmadi. Benim cikolata kistlerim varmis. Esim icin maalesef daha vakit bulup da gidemedik.
Ablam daha yeni evli ve onun oldu.
Her seyin bir zamani var. Rabbim kucagimizi doldursun insallah. Allahim isteyen herkese hayırlı saglikli evlatlar versin insallah.
Sifir spermle tüp bebek de olmaz diye biliyorum. Siz baska bir hastanede tekrar yaptirin sperm testini.
eşin içinde bir an önce gidin bence

doktor bunu görümcem için söylemiş benm için değil doktorlarımız farklı zaten. eşimin durumu genetik alabilir mi acaba diyorum :KK43:

kuzum bence onelıkle ıyı guvenılır ve anlayıslı doktor bul cunku ben 16 ayda ılk defa bu ay tedavı olabıldım sureklı bos bos gıttım geldım ondan dıyorum doktor cok onemlı testı baska doktotrada gosterın Allah korusun genetık degıldır ınsallah.esınede sen sımdıden bol bol kecıboynuzu kuru veya pekmez yedır Allahım umutlarımızın karsılıgını muhakkı verecektır amın..

Eşin Adam akıllı Üroloji doktoruna gitmeli.. Üroloji doktoruna Gittinizmi? Bu olayda bir mantıksızlık var...

Canim ilk öncelikle çok üzülmeyin bizde de aynı sorun vardı ilk önce özelde bakilldi. Ama sonra gazi üniversitesi tip fakültesi hastanesine gittik 10 gün arayla iki kere semen testi yaptı varikosel çıktı ama doktor ameliyat olsa nda yukselmez dedi olma dedi. Bir tüp bebek merkezine gittik sperm testinde ileri hareket yok ama durağan az var dedi yani sonuçlar farkli cikabiliyor. Tüp bebek dediler vakit kaybetmeden yaptırdık bu süreç hep olumlu düşündüm. Su anda ikiz annesisiyim Allah gönlünuze göre versin. Biraz uzun oldu ama belki umut olur yaşadıklarım.

kuzum bence onelıkle ıyı guvenılır ve anlayıslı doktor bul cunku ben 16 ayda ılk defa bu ay tedavı olabıldım sureklı bos bos gıttım geldım ondan dıyorum doktor cok onemlı testı baska doktotrada gosterın Allah korusun genetık degıldır ınsallah.esınede sen sımdıden bol bol kecıboynuzu kuru veya pekmez yedır Allahım umutlarımızın karsılıgını muhakkı verecektır amın..
amin canım inşallah rabbim isteyen herkesede bizede versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zormuş :(

Back
X