Çok Teşekkür ederim sorarim burdanMerak ettigin bi konu olursa yanindayim bildigim her konuda elimden geldikçe yardimci olurum sormakdan sakin cekinme tekrar geçmiş olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşükten hemen sonra hamile kalınır
- Konu Sahibi milan24
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ocak 2016
- 1.857
- 1.429
- 133
- 29
En son 900 lerde kan vermiştim iki hafta içinde 200 lere inmisti kesede aynı şekilde kalmıştıMerhaba nasıl oldu durumunuz beta kactayken düşük oldu bendede bu ay olduda
Geçmiş olsun inşallah saglicakla kavuşursun kimyasal dan sonra sağlıklu oluyormuş benimde öyle bakalım hayırlısı inşallah sağlıkla hamile kalırız inşallahEn son 900 lerde kan vermiştim iki hafta içinde 200 lere inmisti kesede aynı şekilde kalmıştı
- 19 Ocak 2016
- 1.857
- 1.429
- 133
- 29
Kese ve bebek oluşmuştu gelişmedi bende canım kimyasal da daha erken kayıplar oluyor. Ama pcos var benim Gebelik zor oluyor canım ya hayırlısı RabbimdenGeçmiş olsun inşallah saglicakla kavuşursun kimyasal dan sonra sağlıklu oluyormuş benimde öyle bakalım hayırlısı inşallah sağlıkla hamile kalırız inşallah
Olur hamile kalmışsın bir daha kalırsın Allah büyükKese ve bebek oluşmuştu gelişmedi bende canım kimyasal da daha erken kayıplar oluyor. Ama pcos var benim Gebelik zor oluyor canım ya hayırlısı Rabbimden
- 11 Kasım 2024
- 6
- 3
- 1
- 34
10kasimda 17haftalik bebeğimi kaybettim.Rahimde kan birikmesi vardı 42.gunde ilaçlarla adet oldum adetin ikinci günü gittiğimde 1ay sonra denemeye baslayabilirsin dedi toplamda 3aya denk gelmiş olacakKızlar merhaba. 25 Aralık'ta 12 haftalık bebeğimi kaybettim ve küretaj olmak zorunda kaldım. Pazartesi günü tekrar doktor kontrolüm var. Sizlere birkaç soru sormak istiyorum. Ne kadar süre sonra regl oldunuz ve benim yaşadığım gibi ileri haftalarda düşük yapıp sonrasında ne kadar süre ara vermenizi istedi doktorunuz yeniden gebe kalmak için?
- 24 Temmuz 2024
- 112
- 254
- 18
- 27
Neden ilk adetin ikinci günü gittiniz doktora onu merak ettim. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Geçmiş olsun tekrardan, Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize10kasimda 17haftalik bebeğimi kaybettim.Rahimde kan birikmesi vardı 42.gunde ilaçlarla adet oldum adetin ikinci günü gittiğimde 1ay sonra denemeye baslayabilirsin dedi toplamda 3aya denk gelmiş olacak
- 11 Kasım 2024
- 6
- 3
- 1
- 34
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bebisler alırız kucagimizaRahim duvarina yumurtlamana bakicam dedi alttan muayene yaptı yumurtlaman iyi rahim iyi her şey iyi dedi çok şükür.Bu süreçte doktor çok önemli o acıyı yaşarken kendi doktorumun ilgisizliği ve ihmalkarligina denk gelmiştim.Simdi OMEGA 3 folik asit ve multivitamin aliyorum bu doktorum takviyelere hemen başlattı beslenme düzenini degistirtti daha az gluten keçi peyniri 0numara yumurta vs gibi şeyler tüketiyorumNeden ilk adetin ikinci günü gittiniz doktora onu merak ettim. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Geçmiş olsun tekrardan, Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize
- 24 Temmuz 2024
- 112
- 254
- 18
- 27
Ben de bir fakülte hastanesine ücretli muayeneye gideyim diyorum ama dediğin gibi ikinci günü gidip de sıra bulmam mümkün değil. Muhtemelen ilk adetimden sonra giderim bir tekrar baktırmak için. 13 gün oldu ama beta hala bir miktar yüksek şimdilik onun düşmesini bekliyorum. Gerçekten çok zor bir süreç, hala toparlamış değilim. Ben de şimdilik kan ilacı ve folik asit alıyorum. Düşükten sonra kan kaybı yaşadım. Dün gittiğim doktorum da rahimde bir sıkıntı olmadığını 3 ay sonra denemeye başlayabilirsiniz dedi sizinki gibi. Bakalım hayırlısı olsun... Çok teşekkür ederim, Rabbim gönlünüze ferahlık versinTeşekkür ederim size de çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bebisler alırız kucagimizaRahim duvarina yumurtlamana bakicam dedi alttan muayene yaptı yumurtlaman iyi rahim iyi her şey iyi dedi çok şükür.Bu süreçte doktor çok önemli o acıyı yaşarken kendi doktorumun ilgisizliği ve ihmalkarligina denk gelmiştim.Simdi OMEGA 3 folik asit ve multivitamin aliyorum bu doktorum takviyelere hemen başlattı beslenme düzenini degistirtti daha az gluten keçi peyniri 0numara yumurta vs gibi şeyler tüketiyorum
bende yarın gideceğim betama da baktırmadımBilmiyorum çok kararsız kaldım ama büyük ihtimalle bir ay beklicem bu ay bir rahatsızlıgi.dan dolayı film cekilcem de çok jarasiz kalmistim bu dan dolayı koruncam acil e gittim bana dediği betanin sıfırlanmasini bekle korun sonrası için kadın doğuma randevu al demişti bide oo yaran var dedi bende korktum anlamadım zannettim de kürtaja alincam doktorda yok dedi rahmin temizlenmiş sadece beta bekleyelim dedi betamda 22 çıktı bir hafta sonra sağlık ocağından betana baktır sifirlanmusmi diye
Aynen baktır önemli hayırlısı inşallahbende yarın gideceğim betama da baktırma
- 21 Nisan 2021
- 712
- 369
- 53
- 27
Merhaba mesajları okuyordum da sorayım dedim yumurta kalitesizliği ultrasondan veya hormonlardan anlaşılır mı? Ben de 1 düşük yaptım da bi görünürde bi sorunumuz yoktu acaba yumurtayla mı alakalı diye düşündüm. Ultrasonda normal gözükse de kalitesi düşük olabilir mi acabaAklima sey geldi acaba sen bi gitsen yumurtalara baktirsan kalitsiz oluyo olabilirmi? Ki genelde erkek faktörü yuzunden bos gebelik veya kimyasal oluyomus doktorum solemisti esin bi üroloji ye gitse sperm testi verse daha iyi olur belkide sorun burda dir en azindan ilac takvisi ile çözülecek bi durundur ?
- 29 Ağustos 2018
- 4.232
- 4.205
- 133
Aslında net emin olmak için genetik gerekiyor ozelde pahali devlette ise iki kalp atisi dusukden sonra yapılıyormuş, genel olarak yumurtayi bu sekilde bakiliyor ama üstün körü bildigim hormonda da anlaşılıyor kanda Yani aşığı yukarı iyi veya kotu die söyleyebiliyor doktorlar ultrason da sanmiyorum kalitesine bisey soyleyeceklerini sayisini ve boyutunu belirleyebilirler yanliz tup bebek gibi bi durumda iseniz doktorlar yumurta topladiklarinda size bunu da aktatiyor zaten gün gun gerileme oluyor yada olusmayan embriyo dan tahmini bilgi veriyolar .Merhaba mesajları okuyordum da sorayım dedim yumurta kalitesizliği ultrasondan veya hormonlardan anlaşılır mı? Ben de 1 düşük yaptım da bi görünürde bi sorunumuz yoktu acaba yumurtayla mı alakalı diye düşündüm. Ultrasonda normal gözükse de kalitesi düşük olabilir mi acaba
Net kalite genetik arastirmada oluyo sperim icinde aslında bu şekilde.
Alınan ornekler ile en fazla yuzdelerini soyluyolar. Kan verin adetliyken az cok bilgi verirler zaten yumurta rezervi icin size . ( Kesinlikle esinizle birlikde muayene olun oda baktirsin )
Yumurtadan da olabilir spermden kaynaklı da sağlıksız gebelik, vücut kabul etmiyor olabilir , stres vs vs cok sebep var düşük veya bos gebelik icin.