meraba ben yenı aranıza katıldım ben 1,5 senelık evlıyım cocugumuzun olmasını cok istıyoruz benim çikolata kisti sorunum vardı ve lakaroskopi amelıyatı oldum 3 ay önce artık hamıle kalabılırım dıyordum ama iki aydır denıyoruz ve olmadı çok uzuluyorum sizinle dertleşmeyı cok isterım
meraba ben yenı aranıza katıldım ben 1,5 senelık evlıyım cocugumuzun olmasını cok istıyoruz benim çikolata kisti sorunum vardı ve lakaroskopi amelıyatı oldum 3 ay önce artık hamıle kalabılırım dıyordum ama iki aydır denıyoruz ve olmadı çok uzuluyorum sizinle dertleşmeyı cok isterım
canım çok geçmiş olsun.bende 2 ,5 yıllık evlyiim 1,5 yıldır çocuk isityoruz ama bizimde olmadı ve bende laparoskopi oldum 2 ay önce 2 aydır deniyoruz ama olmadı bende hmen olur sanıyodum çok büyük hayal kırıklığı yaşanıyo seninde neler yaşadığını çok iyi biliyorum alalh kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah :Saruboceq: peki bişi sorucam sana diren takıldımı ameliyattan sonra valla herkese soruyorum kimseye takılmamış
DOKTORUM ÖNCE ADET OLMAM GEREKDİGİNİ SÖYLEDİ ADETİN 2GÜNÜ GEL TEDAVİYE BAŞLAYALIM DEDİ SEN NASIL BİR TEDAVİ YOLU UYGULUYORSN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BEBİŞLERİMİZE KAVUŞRUZ:Saruboceq: