• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak istiyorum

volnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
meraba ben yenı aranıza katıldım ben 1,5 senelık evlıyım cocugumuzun olmasını cok istıyoruz benim çikolata kisti sorunum vardı ve lakaroskopi amelıyatı oldum 3 ay önce artık hamıle kalabılırım dıyordum ama iki aydır denıyoruz ve olmadı çok uzuluyorum sizinle dertleşmeyı cok isterım

canım keske o kadar kolay olsa kı ınsalh senınkı de oyle kolay olur.bende1,5yıllık evlıyım ve hep denedık beklıyoruz takdır allhtan

canım benim uzulme :teselli:

umarim rabbim bu cuma gunu seninde dileklerin gerceklesir hayırlisyla..

bende 6 aylık evliyim.bahsetmieştim.belki okumussundur.vajinismusum var.egzersizlerle yenmeye calısıyorum.ama oluyo Allahın izniyle:teytey:

Allahım gonlune gore versin..
Arada yaz bana ozelden.dertleselim..yas kac bu arada..

meraba ben yenı aranıza katıldım ben 1,5 senelık evlıyım cocugumuzun olmasını cok istıyoruz benim çikolata kisti sorunum vardı ve lakaroskopi amelıyatı oldum 3 ay önce artık hamıle kalabılırım dıyordum ama iki aydır denıyoruz ve olmadı çok uzuluyorum sizinle dertleşmeyı cok isterım

canım çok geçmiş olsun.bende 2 ,5 yıllık evlyiim 1,5 yıldır çocuk isityoruz ama bizimde olmadı ve bende laparoskopi oldum 2 ay önce 2 aydır deniyoruz ama olmadı bende hmen olur sanıyodum çok büyük hayal kırıklığı yaşanıyo seninde neler yaşadığını çok iyi biliyorum alalh kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah :Saruboceq: peki bişi sorucam sana diren takıldımı ameliyattan sonra valla herkese soruyorum kimseye takılmamış

MRB ARKADAŞLAR BENDE YENİ ÖGRENDİM ÇİKOLATA KİRSTİM OLDUGUNU 2.5 AYDIR ADET GÖREMİYORDM DOKTARA GİTDİGİMDE ÖGRENDİM ŞİMDİ ADET OLMAM İÇİN İLAÇ KULLNIYORM 7 GUNDUR AMA OLMADIM :1no2:BU BENİ ÇOK YEDİRGİN EDYOR BÖYLE OLAN ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEEEN BANA YAZSINNNN:çok üzgünüm:

MRB ARKADAŞLAR BENDE YENİ ÖGRENDİM ÇİKOLATA KİRSTİM OLDUGUNU 2.5 AYDIR ADET GÖREMİYORDM DOKTARA GİTDİGİMDE ÖGRENDİM ŞİMDİ ADET OLMAM İÇİN İLAÇ KULLNIYORM 7 GUNDUR AMA OLMADIM :1no2:BU BENİ ÇOK YEDİRGİN EDYOR BÖYLE OLAN ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEEEN BANA YAZSINNNN:çok üzgünüm:

canım doktorundan hormon tahlillerini iste bendede var aynı sorun

Back
X