Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebruozet04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
10
3
1
24
Mrb ben 3 senedir evliyim ve 1 tane dusuk yaptim hala cocugum olmadi cok istiyoruz hastaneye gittim ama hep ayni seyler soyleniliyor hormon testi esime sperm testi yapildi temiz tepecik arastirma hastanesinde kayit yapip tedavi olmami istedi doktorum ama pandemi doneminde gitmek istemiyorum ne yapmaliyim yardimci olurmusunz

Ben tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum, orda basladim tedaviye ilk aşılamami oldum iki gun once. Pandemi bitmesini beklersen zaman kaybedersin ne zaman bitecegi belli değil, tabi yine senin kararın

Ben tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum, orda basladim tedaviye ilk aşılamami oldum iki gun once. Pandemi bitmesini beklersen zaman kaybedersin ne zaman bitecegi belli değil, tabi yine senin kararın
Peki bisi sorabilirmiyim 182yi aradigimda randevu bulamiyorum sirayla aliyolarmi korkuyorum

Peki bisi sorabilirmiyim 182yi aradigimda randevu bulamiyorum sirayla aliyolarmi korkuyorum
Zaten infertilite bölümü için 182 yada mhrs den sıra alinmiyor. Bende oyle zannediyordum baya zaman kaybim oldu, sabah 7 de hastaneye gidiyorsunuz, sıraya girip fiş aliyorsunuz ordan veriyorlar randevunuzu ayni gun icin.
Hastane cok kalabalik oyle koronaya karsi onlem falan yok yalan söyleyemem simdi size. Herkes ic ice. Cift maske ile kimseye yanasmadan bekliyorum siram gelince giriyorum odaya

Cok tesekkurederim. Peki kayit islemi nedir ve ne kadar bi sure tedavi gorucez

Cok tesekkurederim. Peki kayit islemi nedir ve ne kadar bi sure tedavi gorucez
Adetliyken 2. Gunu gidin, sabah erkenden dediğim gibi, yaninizda sperm testi sonucunuz olsun, amh bakildi mi? Yumurta rezervinize yani? O lazım, birde smear testi yaptınız mi? Rahim filmi cektirdiniz mi?
Ben gittim rahim filmim yoktu orda hemen adetten bi hafta sonrasi icin randevu verdiler rahim filmi cektirdim sadece ilaci siz aliyorsunuz baska hicbirsey icin para odemiyorsunuz. Tüplere bakıyorlar bu şart, smear testi şart rahim kanseri rahim agzi kanseri var mi yok mu diye, ben yaptırmıştım yoksa orda ona da gun verirler. Sizin butun sonuclariniza bakip oyle tedaviyi belirliyor ve başlıyorlar. Sistem iyi aslında sadece testleriniz yoksa en fazla iki ay surer baslarsiniz tedaviye, testler varsa hemen baslarlar

Merhaba ebru hanım aynı seninle olayımız fakat benim prolaktin sorunum var süt hormonum yuksek olduğu için gebe kalamıyorum benim de düşüğüm var ilaç kullanıyorum sen hormon testi yaptırdın mı

Merhaba ebru hanım aynı seninle olayımız fakat benim prolaktin sorunum var süt hormonum yuksek olduğu için gebe kalamıyorum benim de düşüğüm var ilaç kullanıyorum sen hormon testi yaptırdın mı
Yaptirdim sukur bi sorunum cikmadi esimde yapti ama 3 senedir evlada hasretim

Baska belgeler lazimmi peki
Size zahmet hangi belgeler gidiyo bana yazarmisiniz

Ovulasyon testi al eczaneden canim belki yumurtlama gunlerini bilmiyosun veya stresten oluyodur

Baska belgeler lazimmi peki
Size zahmet hangi belgeler gidiyo bana yazarmisiniz
Smear testi
Rahim filmi
Amh
Sperm testi bunlar kesin olmali yoksa orda gun verirler.
Birde hormon testi ama zaten 2. Gun gideceginiz icin orda kan vermenizi isterler sorun olmaz istedikleri hormonlara göre kan verirsiniz.
Hangileri yok sizde

Ovulasyon testi al eczaneden canim belki yumurtlama gunlerini bilmiyosun veya stresten oluyodur
Evet yumurta gunlerini bilmiyorum rahimden sivinaldilar yumurtaliklardada hic bi sorun yok neden oldugunu bilmiyorum konak ozel hayat hastanesine gittim bana iltihabim oldigunu soyledi fitil ve folik asit verdi kullandim hamile kaldim 1.5 aylikti dusuk yaptim 16.agustos 2020de daha da olmadi o gunden sonra

Smear testi
Rahim filmi
Amh
Sperm testi bunlar kesin olmali yoksa orda gun verirler.
Birde hormon testi ama zaten 2. Gun gideceginiz icin orda kan vermenizi isterler sorun olmaz istedikleri hormonlara göre kan verirsiniz.
Hangileri yok sizde
Smear
Rahim film
Amh
Sperm
Bunlarin hic biri yok
Hormon testim var elimde sadece

Smear
Rahim film
Amh
Sperm
Bunlarin hic biri yok
Tamam canim o halde eger gitmeye niyetliysen dedigim gibi, adetliyken gidersin hemen rahim filmine sira verirler, amh her zaman bakılabilir zaten,sadece smear biraz uzun suruyor sonucu bi iki ay kadar. O sirada esin sperm örneğini verir. Sistemli giderseniz iki aya başlarlar tedaviye dedigim gibi.
Tedavi dediğimde;
Benim yumurta rezervim cok fazla bi suru yumurta var ve birbirini sıkıştırıyor büyümüyor. Esimde sorun yok, yumurta geliştirici ilac kullandim iki ay olmadı, bu ay hem yumurta büyüttük hemde aşılama yaptırdım. Aşılama ne demek; esinden sperm ornegi alınıyor yikama teknigi ile en iyi kalitede olanlar ayristiriliyor ve rahme en yakin yere şırınga ile enjekte ediliyor. Yani yumurtaya ulaşma ihtimali arttırılıyor
Devlette hersey kademe kademe, test sonuclarina gore direk aşılama direk tüp bebek diyebilir yada ilk tedavide de hamile kalabilirsin,nasip

Smear
Rahim film
Amh
Sperm
Bunlarin hic biri yok
İnan bende oyleydim bulunduğum ilcede devlette kadin doguma bosu bosuna gittim geldim,keske bana da duzeni boyle anlatan ciksaydi aylarim bosa gitmezdi. O yüzden detayli anlatiyorum ki ben yasadim sen yaşama insallah nasip olur sana vesile olurum

Cok tesekkur ederim size hakkinizi helal edin allah evlat hasretinden kurtarsin sizi isteyen herkesi insllah

Cok sagol allah herkese hayirli bi evlat hayirlisiyla versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…