Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sorumlu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
52
26
8
35
Arkadaşlar ben bir düşük geçirdim. 1 yıl geçti üzerinden. Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum Allah nasip ederse. Ne yapmam lazım yemem gerek yiyecekler var mıdır, almam gerek vitaminler var mıdır yada pozisyon falan önemli midir, ilişkiden sonra hamile kalanların özel yaptığı Bi şeyler var mıdır bana yardımcı olur musunuz artık evlat sahibi olmayı çok arzuluyorum.

Eşine ilişkiden önce Türk kahvesi ve bitter yedir yeşillik ağırlıklı beslen ve benim sana tavsiyem doktora öncelikle git kan ver neyin eksik ise çıkar ilaç verir benim Demir hiç yokmuş ilaç kullanıyorum ekstra vitamin ve folik Asite de başlattı günde altı ilaç alıyorum kilo almam gerekti aldım daha önce kimyasal geçirdim bende kan pıhtılaşması çıktı o yüzden tavsiyem önce doktor kontrolün olsun sonra da eşine incir bitter çok yedir ilşkiden önce hele ki sonra ilişkiden sonra bacaklarını kaldır altına yastık koy bekle yarım saat falan duşunu geç al yani ben öyle yapa yapa üç gebelik yakaladım ama kimyasaldı ha bir de ovulasyon takibi yapabilirsin test alıp

Dr ye gittim sorun yok dedii, 6 ay Bi dene olmazsa tekrar gel dedi, rahim filmim de temiz çıktı şükür. 2 aydır denemeye başladım. Bu ovulasyon takibini yapamıyorum benn, o güne denk getiremiyorum diye düşünüyorum

canım ovülasyon testi yap birkaç ay da öyle dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…