yok ateşi çıkmıyor ama biraz yürüse yoruluyor bel ağrısı oluyor kimi zaman bunları sık sık yaşıyor teşekkür ederim canım ilgin içinhalsiz yorgun demişsin ya eşine sık hastalanıyor mu ya da sık ateşi yükseliyor mu? ateş sıkıntı sperm konusunda
bulabiliyorsan her gün içine zeytinyağı damlatılmış taze havuç suyu içebilir çok faydası oluyor aklıma geldikçe yazarım
stres yapmıyorum ama yine araştırıyorum canım ne olur ne olmaz diyeerkekler için keçiboynuzu kürü
kadınlar için soğan kürü sonrasında incir kürü filan vardı
saraçoğlunun
bir araştırın.
ama bence başka şeylerle meşgul olun mümkünse.
tüp bebek tedavisine başlayacakken iş değiştirdiği için veya tayini çıkıp ev taşıdığı için ilgilenemeyip hamile kalan tanıdıklarım var.
hsg niz temiz mi çıktı peki? ben sadece onu yaptırmadım eşimin değerleri düşük diye ona bağladım olmamasını. soğan kürü yapacaktım lakin illa kahverengi kabuklu olması gerekmiş ve şu an hiç bir yerde ondan yokEşine de test yaptırabilirsiniz. Sperm kalitesi ya da sayısı az ise tedavi gerekebilir. İlk gebeliğim hiç tedavi olmadan oldu ama kimyasaldı düşük yaptım. Sonra 9 ay hamile kalamadım. Eşim sperm testi yaptırdı sonuç iyiydi. Sonra hsg çektirdim ve bir sonraki ay hamile kaldım. Ayrıca soğan suyu kürü yapabilirsiniz. Bir de stres yapmamak gerek. Ben artık boş verdiğim olursa olur olmazsa ne yapalım dediğim ay hamile kaldım.
ovülasyon testi aldım ama hiç bir zaman vakti dolmadan önce çift çizgi olmadı bugün de ateş ölçer alacağımOvülasyon testi de kullanabilirsin. Bir de ateş ölçme yöntemi var. 3 ay falan ovülasyon testi +ateş ölçme yapmıştım. Gebelik topiğini bir araştır neler çıkar karşına :)
Ovü testi hep çift çizgi olur. İkinci çizgi de ilki kadar koyu olduğunda yumurtlama gerçekleşir.ovülasyon testi aldım ama hiç bir zaman vakti dolmadan önce çift çizgi olmadı bugün de ateş ölçer alacağım
Evet temiz çıktı ama doktorum biraz bile tıkanıklık varsa açılır demişti.hsg niz temiz mi çıktı peki? ben sadece onu yaptırmadım eşimin değerleri düşük diye ona bağladım olmamasını. soğan kürü yapacaktım lakin illa kahverengi kabuklu olması gerekmiş ve şu an hiç bir yerde ondan yok
Pazarda her yerde var. Kahverengi kabukludan kasıt yemeklere kullandığımız soğanlar.hsg niz temiz mi çıktı peki? ben sadece onu yaptırmadım eşimin değerleri düşük diye ona bağladım olmamasını. soğan kürü yapacaktım lakin illa kahverengi kabuklu olması gerekmiş ve şu an hiç bir yerde ondan yok
Ben hiç bir yerde bulamadım kalın kahverengi Kabuklulardan şimdi ince beyazlar var o yüzden alıp kullanmadımPazarda her yerde var. Kahverengi kabukludan kasıt yemeklere kullandığımız soğanlar.
Bimde var :)Ben hiç bir yerde bulamadım kalın kahverengi Kabuklulardan şimdi ince beyazlar var o yüzden alıp kullanmadım
Arı sütü bal polen vardı gecen gün bitirdi tekrar almadım doktorun yazdığı takviye de vitamin canım tamamenEşinize b12 vitamini verebilirsiniz halsizlik yorgunluk içim ayrıca aktarlarda satılan arı sütü takviyesi de cok faydalı
Amin canım inşallah senin sıkıntın nedir belki benim de bi faydam olurAllah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın kızlar evleneli 3 yıl bitiyor bütün tedaviler boşa gidiyor bütün testler bir öncekinden kötü geliyor her seferinde umudum azalıyor bu boşluk çok farklı hiçbişeyle telafisi yok mantıklı olduğunu düşündüğünüz bütün tedaviyi deneyin gecikmeden ama en önemlisi alanında iyi bir doktor bulup işi uzmanına bırakın tabi şifanın nerden geleceği belli olmaz Allah yardımcımız olsun