O takviye ne işe yarıyor bilgilendirir misiniz?Hamile kalmak istiyorum Şubat ayında kürtaj oldum sonrasında gebelik kolay olur dendi ama hala oluşmadı ovulasyon testiyle denedim geçen ay olumsuz oldu bu ay bıraktım sadece genovita takviye kullanıyorum.
Kullanan var mı faydalı oldu mu yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Yumurta kalitesini artırıyorO takviye ne işe yarıyor bilgilendirir misiniz?
esim kullandı. 2. pakedin yarısında hamile kaldım. ben farklı bir takviye kullanmistimHamile kalmak istiyorum Şubat ayında kürtaj oldum sonrasında gebelik kolay olur dendi ama hala oluşmadı ovulasyon testiyle denedim geçen ay olumsuz oldu bu ay bıraktım sadece genovita takviye kullanıyorum.
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız bebeğiniziesim kullandı. 2. pakedin yarısında hamile kaldım. ben farklı bir takviye kullanmistim
ben araştırmıştım bu arada. bayağı başarılı bir takviye. insallah sizde de güzel sonuclar verirHayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız bebeğiniziBenim Eşimin değerleri iyi olduğunu ovrendik. Böyle Olduğu için Dr.sadece benim kullanmamı istedi tahlil öncesi ikimizinde kullanmasını önermişti sonuçlar iyi gelince ben tek devam ediyorum.
İlk defa böyle bir takviye deniyorum burdan yapacağım detayları herkese bilgi olması için.
İçinde inositol yoksa ek olarak içmeni tavsiye ederim yumurta kalitesini arttırıyor yumurtaları büyütüyor hücre yeniliyor vs. Eşinde bir sorun yoksa bile kabak çekirdeği ve pekmez yesinHamile kalmak istiyorum Şubat ayında kürtaj oldum sonrasında gebelik kolay olur dendi ama hala oluşmadı ovulasyon testiyle denedim geçen ay olumsuz oldu bu ay bıraktım sadece genovita takviye kullanıyorum.
Çok teşekkür ediyorum aminben araştırmıştım bu arada. bayağı başarılı bir takviye. insallah sizde de güzel sonuclar verir