- 24 Mart 2009
- 2.535
- 0
- 37
ıyı gecleer canoovereliniortakhepinize iyigeceler canlarımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu nası fıkra kısss delikafaduldenkadının biri ikiz bebeklerine hamileymiş bi gun kadın parka gitmiş bankta oturuyomus başlamıs bağırmaya parkta görevli polis memuru kadının yanına gelip sormus : hanımefendi ne oldu
kadın da : sancım var doğurucam galiba demiş
poliste hemen kadına : oldugunuz yere uzanın bayan derin nefes alıp verin ve ıkınmaya başlayın demiş
kadında polisin verdiği talimatları yerine getirmiş
polis biraz dha ıkın derken bebeğin kafası gözükmüş ve tam tutup alacakken bebek kafasını içeri sokmus ve yanındakine demişki
: ön kapıda polis var arka kapıdan çıkalım der... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
evet cok komık benı de guldurdun gece gece :roflol:pufi guzel dimi ayy ne guldum buna benn
sen de hosgeldın yavrucuk opuyorumnanaktanBENDE BURDAYIMMM...
GÜSEL FIKRAYMIŞ...delikafadulden
mavi_qozlu, meleksen, scuba İİ GECELER KISSLAR BENİM KOCİŞ MAÇA GİTTİ BİR GİRİM DEDİM..
PUFİCİĞİM BEN SENİ İLK DEFA GÖRDÜM DAHA ÖNCEDEN KARŞILAŞMADIK HİÇ SANIRIM..KENDİMİ TANITIMM 4 YILLIK EVLİYİM 2 YILDIR BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ POS VAR BENDE ÇOK KİLOLU OLD. İÇİN GEBE KALAMIYORUM ADETTE OLAMIYORUM..1 AY ÖNCEYE KADAR AŞILAMAYA KADAR HERŞEY DENENDİ OLMADI.BENDE TEDAVİYİ BIRAKTIMM ŞİMDİ BİTKİSEL ÇAYLAR İÇİYORUM...RABBİMDEN MELEĞİMİ BEKLİYORUM...RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...
kadının biri ikiz bebeklerine hamileymiş bi gun kadın parka gitmiş bankta oturuyomus başlamıs bağırmaya parkta görevli polis memuru kadının yanına gelip sormus : hanımefendi ne oldu
kadın da : sancım var doğurucam galiba demiş
poliste hemen kadına : oldugunuz yere uzanın bayan derin nefes alıp verin ve ıkınmaya başlayın demiş
kadında polisin verdiği talimatları yerine getirmiş
polis biraz dha ıkın derken bebeğin kafası gözükmüş ve tam tutup alacakken bebek kafasını içeri sokmus ve yanındakine demişki
: ön kapıda polis var arka kapıdan çıkalım der... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kıss bu satte ne macı anacım allahtan benimki ne izler nede oynarr koçişi uykuya yatırdım ben kaydirigubbakcemile3
Akıl hastanesinde bir gün bir hasta bakıcıyı yanına çağırır. "Bana çabuk 5 şişe kola getir" der. Hasta bakıcı buna kızar ve hastaya beş tokat atar ve "al işte kolalarını" der. Aradan zaman geçtikten sonra yine aynı hasta, bakıcıyı yine çağırır. Bu sefer hasta bakıcıyı tokatlar."Bakıcı ne oluyor?" der. Hasta cevap verir. "Şişeleri getirdim abi".
heheheh)))))))))))))))allah iyiliğini vermesin ayyy çatlıcamm...arka kapım))))))))yuh anacım yaa...