- 14 Ocak 2009
- 3.362
- 10
- 44
günaydın günaydın kk lı güzel bağyanlar :asigim:
günaydın kızlarrrrr herkese hayırlı cumalarrrrgünaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın günaydın kk lı güzel bağyanlar :asigim:
günaydın kızlarrrrr herkese hayırlı cumalarrrrgünaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
vildan ablacım osmaniyecim hoşgeldiniz ben niye sizi altta görmüyorum hayalet gibisiniz valla :1shok: :1shok: :1shok:
günaydın kızlarrrrr herkese hayırlı cumalarrrr
günaydın canım hoşgeldin Şenizgünaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hadi anlatta keyfimiz yerine gelsin kaydirigubbakcemile5fıkra anlatıp kacagım bari
hoşbuldum cnm Şeniz nasılsınvildan ablacım osmaniyecim hoşgeldiniz ben niye sizi altta görmüyorum hayalet gibisiniz valla :1shok: :1shok: :1shok:
günaydın kızlarrrrr herkese hayırlı cumalarrrr
kızlarrrrrrrr ben geldim hazır ve nazır olaraktan ibaret nbr nassınız bakem
günaydın canım hoşgeldin Şeniz
hadi anlatta keyfimiz yerine gelsin kaydirigubbakcemile5
hoşbuldum cnm Şeniz nasılsın
ben mesajlara cevap veriyodum cnm bi girdim sonra kaçtım topikten görememen normal kaydirigubbakcemile3
günaydın cnm seninde cuman mübarek olsun canım Şeniz
ALİ BABASINA SORMUŞ:
- BABA BEN NASIL DÜNYAYA GELDİM?
-GECE ANNENLE YATMAYA GİTTİĞİMİZDE YATAĞIN ÇEVRESİNE ŞEKER KOYDUK.SABAH KALKTIĞIMIZDA SEN GELMİŞTİN.BU FİKİR ALİ'NİN İLGİSİNİ ÇEKMİŞ VE DENEMEYE KARAR VERMİŞ.YATARKEN YATAĞININ ÇEVRESİNE ŞEKER KOYMUŞ.SABAH BÜTÜN KARINCA, BÖCEKLER, VS. YATAĞIN ÇEVRESİNDEYMİŞ.
ALİ:
- ULAN DEMİŞ, ŞİMDİ SİZE ELİMİN TERSİYLE BİR KORUM.AMA BABA YÜREĞİ....
günaydın fıkrası
sevgi aşkolsun yazdım ya diğer topiğe
iyidir osmaniye senin misafirlerin yohmu
saol canım sanada hayırlı cumalar iyi vallahi sendne ne habergünaydın canım ne haber hayırlı cumalar:1hug:
saol canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın canım hoşgeldin Şeniz
hadi anlatta keyfimiz yerine gelsin kaydirigubbakcemile5
hoşbuldum cnm Şeniz nasılsın
ben mesajlara cevap veriyodum cnm bi girdim sonra kaçtım topikten görememen normal kaydirigubbakcemile3
günaydın cnm seninde cuman mübarek olsun canım Şeniz
ben haber verdim yaa aşk olsun bana küsmekızlar aşkolsun ya bende diğer topikte sizleri arıyom insan haber verir burdayız diye küstüm ben sizeeeeeeeeeeeeeee
bebiş hele hiç küsmesin ben link bile verdim vallahiyeni gördüm günlerdir giriom topiğe kimsecikler yok banane ben küstümmmm bebişimde küstü size........
güle güle canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktantekrardan günaydın herkese...bende diğer topikte bekliyorum kızlar gelmedi diyorumklava: meğer onlar buradaymış. herkes iyidir umarım. geldim ama çıkıyorum işlerim var. görüşmek üzere...