- 19 Mayıs 2009
- 2.137
- 2
Yeri göğü yaratan dağa taşa can veren rabbim inşallah umutlarımızada can verir canım.. canı gönülden hamiş olmanı diliyorum :Saruboceq::1hug:cnm ben 17 adet olmasam 18 gidicem kan testine hemde sabahin korunde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeri göğü yaratan dağa taşa can veren rabbim inşallah umutlarımızada can verir canım.. canı gönülden hamiş olmanı diliyorum :Saruboceq::1hug:cnm ben 17 adet olmasam 18 gidicem kan testine hemde sabahin korunde
günaydın kayracım gecen gün sana ne oldu bitanem aklım hep senden kaldı çok üzüldümgünaydın ilter nasılsın chen hamileymiş çok sevindim
iyiyim bitanem ama umudum kalmadı helen gelmedi kanama felan ama artık içimde nedense yokmuş gibi geliyor birdahaki aya belki diyorum artık ama bu ay kalmadı umudum felan canımilter naber canım..nevar ne yokk???kanama geliyormu canım??
nereye gittiniz kızlar yaaa
iyiyim canım buralardayım hamile kalmak isteyenler topiğindeyim bir oraya bir buraya bakıp duruyorum cnaım mburdayım itercakır sen nerdesin nasılsın vereliniortak