Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben bebişle ilgili stresi üzwrimden atalı yıllar oldu ..13 yıl dile kolay bu aşamaları çok zorlu geçtim yıllar önce tıp bu kadar ileri bile değildi ..stresim bebek stresi değil birtanem ..neyse herşey düzelir allahın izniyle bebeği hazmettim allah ne zaman verirse artık.. a.s.valla o düşünce bendede vardı ama kürtaj olduktan sonra bişeyim kalmadı.....
arkadaşım kafana takma inan ki ben öyle bi dersimi aldım ki...böyle kafama takmamayıda öğrendim....allah kimseyi böyle sınamasın canım çok üzülmüştüm bende ama kendimi çabuk toparladım..şimdi herşeyin hayırlısı diyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum artık inanki....
herşeyin bir zamanı var canım sıkılmaa gerçektenn...başka uğraşlar bul kendine...
en güzeliiii
Slm canım sende hoşgeldin vereliniortak
Ay evet neslihancım kafana takıyosan hiç takma öylesi daha kötü oluyor üzülme :teselli:nesliii hiç sesin çıkmıyor canım...kafana takma hayatım önümüzdeki ay olur inşallah...üzgünmüsün hala
nbr kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim aslında uzun bi zaman kafa dinlemeye ve yalnız kalmaya ihtiyacım var o yüzden tlf pc kullanmıycam inşallah çabuk atlatırım tabi burdan ayrı kalabilirsem kendinize iyi bakın kızların hepsine selamlar
evet öyle oluyo gerçekten pembeleşiyo
kız ben cesaret edipte hiç biryerde tarif soramıyom
şu inegöl köftenin tarifini bir ele geçirsem :roflol:
nbr kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim aslında uzun bi zaman kafa dinlemeye ve yalnız kalmaya ihtiyacım var o yüzden tlf pc kullanmıycam inşallah çabuk atlatırım tabi burdan ayrı kalabilirsem kendinize iyi bakın kızların hepsine selamlar
Boşver seninde sorunun herneyse takma salla gitsin :teytey:Canım ben bebişle ilgili stresi üzwrimden atalı yıllar oldu ..13 yıl dile kolay bu aşamaları çok zorlu geçtim yıllar önce tıp bu kadar ileri bile değildi ..stresim bebek stresi değil birtanem ..neyse herşey düzelir allahın izniyle bebeği hazmettim allah ne zaman verirse artık.. a.s.
hoşbuldum canım sağola.s.
Canım ben bebişle ilgili stresi üzwrimden atalı yıllar oldu ..13 yıl dile kolay bu aşamaları çok zorlu geçtim yıllar önce tıp bu kadar ileri bile değildi ..stresim bebek stresi değil birtanem ..neyse herşey düzelir allahın izniyle bebeği hazmettim allah ne zaman verirse artık.. a.s.
hoşbuldum canım sağola.s.
Niye böyle düşünüyosun canım sorun nedir bence paylaş rahatlarsın içine atma böyle :teselli:nbr kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim aslında uzun bi zaman kafa dinlemeye ve yalnız kalmaya ihtiyacım var o yüzden tlf pc kullanmıycam inşallah çabuk atlatırım tabi burdan ayrı kalabilirsem kendinize iyi bakın kızların hepsine selamlar
ben geldimmmm
evet canım 10 günlük daha yavruşumuz opuyorumnanaktankardeşin doğummu yapmıştı diloş?????
hoşgeldin canım nasılsın alkisalkisalkisben geldimmmm
Öyle tabi de canım insanız işte yerimsenibenBoşver seninde sorunun herneyse takma salla gitsin :teytey:
sanki üzülünce bişeylermi değişiyo kendimizi mahvettiğimizle kalıyoruz
dilnur salla dedi onu dinliyim sallıyorum :1rolleyes:hııı öylemi ben yalnış anladım ozaman..pardon canım....
noldu başka derdinmi var????
Hoşgeldinnn canısı sefalar getirdin a.s.ben geldimmmm
35 yaşındayım 14 yıllık evliyim canımduru kaç yaşındaydın canım sen..13 senelikmi evlisin??
evet canım 10 günlük daha yavruşumuz opuyorumnanaktan
paylaşmayacaksan sen bilirsin canım güle güle :gitme:hoŞÇakalın kızlar kendİnİze İyİ bakın herkesİ ÖpÜyorum