- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
Bunu söylediğin iyi oldu bunu bende bilmiyordum sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:
aynı ben:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu söylediğin iyi oldu bunu bende bilmiyordum sırnaşık şey
he valla bana da bakma çok biliyo gibi görürler ama pek bişey bilmem yemek dışında :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aynı ben:roflol:
Mrb canım hoşgeldin sen biliyon mu turşu yapmasını alkisalkisalkisdelikafaduldenMerhaba kızlarrr ...... Nasılsınız?yerimseniben
Mrb canım hoşgeldin sen biliyon mu turşu yapmasını alkisalkisalkisdelikafadulden
ya niloşum bişey sorcam sen turşu yapmasını biliyonmu :uhm:
Bilmem ki valla :roflol:Canım pek bilmem bende hep annemden alırım yiyeceğim zaman.Ama bu yıl bende ilk defa kendim yapmak istiyorum geldimi turşu zamanı?
Hoşgeldin ablacım Şenizselam kızlar nasılsınız bakam
Benim anacım çok uzak yaa mafoldumbenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yokk bebeişim yaaa.....anneciğim sağolsun..:lepi:
Bilmem ki valla :roflol:
Canım valla biz eski komşumuzla yapmıştık ilk defa bu turşuyu bu diğerlerine göre daha çabuk oluyo 1 hafta bile olmadan yemeye hazır ve çok da lezzetli oluyo
evde fazla var ondan değerlendirmek istedim ama tarifi bilmiyom nette var tarif ama hepsine de güvenilmiyo en iyisi bende anneme sorayım sağol canım opuyorumnanaktan
Canım ben bu tür tarifleri netten alırım hep.İlk yapıştada tuttururum genelde.Yani pek sıkıntı yaşamadım netteki tariflerde hatta herkesin yaptığından daha güzel olur gelip millet benden tarif alır :) Ben bu yıl öyle yapacağım yine netten alacağım tarifi.Ama sen yinede danış bir bilene...
Sanırım turşu zamanı daha gelmedi sanki yaz sonuna doğru gibi hatırlıyorum acurların minik salatalıkların çıktığı zamanı....Yoksa yanlışmı biliyorum... CADIARZU
Benim anacım çok uzak yaa mafoldumben
Ama 1 ay sonra gidicem nasılsa bende ozaman hallederim öğrenmek istiyorum hihoyyyt
evet canım onların daha zamanı değil doğru biliyosun benim dediğim kırmızı lahana ya ondan şimdi yapılabiliyo çok da güzel oluyo salatalarda falanda kullanabiliyosun
Neyse bende bakayım ozaman deniyim kendim başarıyım demi
Teşekkür ederim canım vereliniortak
Rep için teşekkürler pinkrose ablacım opuyorumnanaktan
Niloşum ve megryann bende sizi repledim kaydirigubbakcemile5
benimkide uzak kız 5 saat var aramızdasenağlama
geldiğinde yapıyorda gidiyor sağolsun..
2-3 ayda bir gelir zaten
Benimkilerle görüşmeyeli 7 ay oldu artık kardeşim falanda doğum yaptı ya yeni döndi eve öncelik onun yanındaydı ben kaldım buralarda senağlamaaaa ben o kırmızı lahanayı direk sirkeye koyuyorum okadar..acaba senin dediğin omu diloğum yaw...
salatalara koyorum bende....
direk sirke okadar...tuz muz koymuyorum canmmm:teytey: