- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
Rep için teşekkürler pinkrose ablacım opuyorumnanaktan
Niloşum ve megryann bende sizi repledim kaydirigubbakcemile5
sağol canım ben veremedim sana ama en kısa zamanda döneceğimkaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rep için teşekkürler pinkrose ablacım opuyorumnanaktan
Niloşum ve megryann bende sizi repledim kaydirigubbakcemile5
Rica ederim canım nedemek herzaman buyrunnnnnnnnnSağol canım rep veren ellerin dert görmesin.Turşu konusundada çok olmamak şartıyla kendin bir tanesini netten tarif alarak dene sonra bu yıl annenin yada komşunun yaptığıyla karşılaştır.Eğer senin yaptığın daha iyiyse herkes senin turşunu yer zaten.Ama ilk deneme olduğu için küçük bir şeye yap turşuyu iyi olursa daha büyüğüne yaparsın....
Biliyom canikom sende repim kalmaz sana torpil geçtim çabuk sıran geldi :jeyyar:sağol canım ben veremedim sana ama en kısa zamanda döneceğimkaydirigubbakcemile5
Bilmem ki valla :roflol:
Canım valla biz eski komşumuzla yapmıştık ilk defa bu turşuyu bu diğerlerine göre daha çabuk oluyo 1 hafta bile olmadan yemeye hazır ve çok da lezzetli oluyo
evde fazla var ondan değerlendirmek istedim ama tarifi bilmiyom nette var tarif ama hepsine de güvenilmiyo en iyisi bende anneme sorayım sağol canım opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar a.s.
selam duru naber...
aaa diloş tamam bu benim yaptığımdan...kızım bişiyi yok...bi kabın içine bi şişe sirkeyi dök lahanalırı buna bastır bir haftada hazır:lepi:
kışında yapabilirsin bunu kuşum zaten kışın kırmızı lahana var..bunu yazın yemek içinmi yapıyorsun sen şimdi..
yani bunu ben azar azar yapıyorum bir haftada oluyor bir haftada yiyorum...canım iştedikçe dolaba bi kaba yapıp koyorum
İşte bu beeediloş lahanaları doğruyosun üzerini geçecek kadar sirke koyorsun..ben sarımsak koymuyorum ..suda koymuyorum ama bir mesela üzerini gecek kadar sirkeyi koy 4te 1i kadar su koy..su az koy...
ben hiç koymuyorum ...istersen 1 tanede limon sık...
benim sirke tadı bol oluyor ama salataya koyduğumdan gidiyor salatanın içinde...
kızlar ben dün doktora kontrole gittim kürtaj sonrası kontrol..çok iyiymiş içim)))))
normal yaşantına dön dedi....
kızlar ayıpolmasında öpüşmeyi bilem unuttuk nerdeyse 2 aydır.:roflol:..nasıl oluyoduuu naniknanik
valla canım sıkkın stres düşünce nolsun buna şükür deyip oturuyorum işte
Slm canım sende hoşgeldin vereliniortakselam arkadaşlar a.s.
Canım bende sirke kokusunu çok sevmediğim için turşuda varla yok arası kullanılanları seviyorum...
okadar arayı soğutmak iyi değil canım :jeyyar:
Yani çalışmalara başlayabilicenmi şimdi :teytey:
İşte bu beee
Biliyomuşsunda haberin yokmuş be gülüm :roflol:
Yada ben sormasını bilemedim
yok canım kışın değil heran yiyebilirim sırnaşık şey bittimi yine yaparım nasılsa pratik bişey
Bunu adanalı bir komşum vardı onla yapmıştık çok güzel olmuştu hatta o içine bir avuş nohut atmıştı püf noktası budur demişti ne bileyim ne işe yarıyodu bilmiyom :sm_confused:
Tamam hemen yaparım ben bunu çok sağol canişim Şeniz
Çok iyi ya sevindim valla canım süper bir haber bu :hooray:HAFİF BİR KANAMA VAR..yaprak orkidle idare ediyorum ama geçince başlayabilirmişim...
valla nasıl yapcaz bilmiyorum utanıyorum ben artıkkaydirigubbakcemile3
bukadar aradan sonra ilk gece gibi olcek:roflol:
ayy valla unuttuk kız..hamileliğin başından beri yasaktı zaten sonrada kürtaj mürtaj 2 ayı geçti bile....
bende tarifini bi balık lokantasından almıştım..salatalara atıyorlar ya çok hoşuma gidiyordu..sirkeye basıp bir hafta bekletiyoruz demişti..
ki hatta 2-3 günde oluyor canım...1 hafta bile değil yani..sirke deydikçe lahananın rengide pambeleşmeye başlıyor anlıyorsun zaten...