- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 39
ya diğer yere giriyorum tanıdık kimse yok zaten pekte giremedimde
hg canım nasılsın bakalım?opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya diğer yere giriyorum tanıdık kimse yok zaten pekte giremedimde
canım incir kürüanladım canım incir küründen bahsedermisin biraz çok oldum ama:)
hb canım iyidir ne olsun yaz temizliğine başladım ufaktan onlarla uğraşıyoru battaniyeleri silikon yorganları nevresimleri falan yıkadımslm canım hoş geldişn canım nasıl gidiyor
yaaa vermemişsiniz hakikaten ama sizi gördüğüme sevindim arkadaşa ihtiyacım var hihoyyythihoyyythihoyyyt
hg canım nasılsın bakalım?opuyorumnanaktan
hb canım iyilik ne olsun sen nasılsınsulezehra hoşgeldin canım naber
tşklr sen nasılsın varmı birşeyler ben hala beklemedeyim yarın kırmızı kartı yerim bu doktorda kovasıya kadar ondayım
kız bak gördünmü nekadar faydalı bir hatunum organizatör gibiyim mubarek lülülülülülücanım benim şimdi senin linki görüp geldim yoksa daha ben sizi arardım kaydirigubbakcemile5
ohh ohh ne güzelll bende yapa bilsem keşke ama hiç uğraşacak halimde yok bu ara canım hiç birşey istemiyor benimhb canım iyidir ne olsun yaz temizliğine başladım ufaktan onlarla uğraşıyoru battaniyeleri silikon yorganları nevresimleri falan yıkadım
kız ben sana verdim daha doğrusu verebildiklerime verdim veremediklerim kaldı ama bu gün ben çok az rep almışım saol sende vermişsin ağlıyacam artık eskiden hiç rep istemezdim şimdi zorla rep alıyorum milletten senağlamasenağlamakızlar rep verme isteyen varsa ben isterem
sen çalışıyosun tabi canım zor olur gerçi bende kendimi zorlayarak yapıyorum sıcakta hiç canım istemiyor iş yapmakohh ohh ne güzelll bende yapa bilsem keşke ama hiç uğraşacak halimde yok bu ara canım hiç birşey istemiyor benim
ni demek bana hava yol su olarak döner elbetkayracım rep için teşekkürler canımopuyorumnanaktan
kızlar size birşey soracam kasıklarda batma ve bu batmanın arkasından çok hafif bir mide bulantısı olması normalmi sizde yani bu adet felan belirtisimi ben kafayımı yedim anlamadım yaaaa offf offf
kasıklarım batıyor midem bulanıyor belim ağrıyor ara ara tabii ( birde hiç olmadık birşeyi cnaım istiyor daha mevsimi bile değil delirecem ) aş eriyorum yani bunların hepsinin tek bir işareti var bana göre psikolojik olarak ben hamileyim siz ne diyorsunuz bu işe
hepsi hamilelik belirtisi aynı zamanda adt belirtisi canım kendini kaptırma bence adt olursan sonra çok üzülürsünkızlar size birşey soracam kasıklarda batma ve bu batmanın arkasından çok hafif bir mide bulantısı olması normalmi sizde yani bu adet felan belirtisimi ben kafayımı yedim anlamadım yaaaa offf offf
kasıklarım batıyor midem bulanıyor belim ağrıyor ara ara tabii ( birde hiç olmadık birşeyi cnaım istiyor daha mevsimi bile değil delirecem ) aş eriyorum yani bunların hepsinin tek bir işareti var bana göre psikolojik olarak ben hamileyim siz ne diyorsunuz bu işe
hb canım iyilik ne olsun sen nasılsın