- 14 Ocak 2009
- 3.362
- 10
- 44
allah sana bağışlasın kızını uzun uzun ömür versin kızına çok tatlı maşallahsen çalışıyosun tabi canım zor olur gerçi bende kendimi zorlayarak yapıyorum sıcakta hiç canım istemiyor iş yapmak
iltercim kızımın fotolarını ekledim sonunda ekleyebildim yani bakmak istersen yeni yok ama
güle güle kuşummm kendine iyi bak bende çıkıcam şimdikızlar yemek yapmaya gidiyorum görüşürüz hepinize iyi akşamlar
replerinizi bekliyorummmmmmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
5 gün var daha adetime canım son 1 haftadır böyleyim fazlalası var eksiği yok yazdıklarımın ama hamile olduğumu düşünemiyorum bile çünki bu ay hiç umutlanmadım bu ay herşeyi oluruna bıraktım hatta ayın 16 dan önce test yapmıyacam çünki 15 doğum günün o gün kendimi üzmiyecem :)ni demek bana hava yol su olarak döner elbet
sorma cnm banada rep v eren yoh artıkın bende kimseye vermiycem benneyaptımki bu arada ne zaman kırmızıları görüceksin inşallah psikolojik değildir
yok yok bitanem kafama takmıyorum hamilelik belirtiside olabilir elbette adet belirtiside ama ben hamile olduğumu düşünmüyorum zaten bütün yeni hamilelere sordum hepsinde göslerde birşey var ya şişme ya batma ya acıma ama bende hiç birşey yok o yüzden adet diye düşünüyorm sadece erken başladı sanki bu ayhepsi hamilelik belirtisi aynı zamanda adt belirtisi canım kendini kaptırma bence adt olursan sonra çok üzülürsün