Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım öncelikle hayırlı olsun. inşlh bende faydasını görürüm.çünkü bende bua adaçayı yağını tekrar kullanıcam onun ile birlikte bal polen karışımı ile birlikte yapıcam.Allahım inşlh bende hayırlsıyla sonuç alırım.

Bende kullanacam canım bayağı araştırdım çok işe yarıyormuş... ama 170 tl kadar pahalı olduğunu bilmiyordum

Kızlar merhaba

bende sizler gibi bebeğime kavusmak istiyorum Allah gönlümüze göre versin inşAllah :2:

çok alakasız olacak ama ben gecen ay rahim filmi çektirdim bu konuyla ilgili bir konu açmak istiyorum kk da konu nasıl açılıyor yardımcı olurmuısunuz

Bende kullanacam canım bayağı araştırdım çok işe yarıyormuş... ama 170 tl kadar pahalı olduğunu bilmiyordum

arkadaşım evet pahalı ama nelere para vermiyoruzki. bir ilaca nekadar para veriyoruz. bunlar doğal şeyler. cnm ben kendim yapıcam evde.önceden almış bulundum öyüzden bu ay evde yapıcam faydasını görmezsem "arı dünyası"ndan alıcam. ben aktardan arısütü aldım (7 tl), polen aldım biraz, ve bal aldım kendim yapıcam. inşlh hayırlısıyla Rabbim hayırlısıyla evladımızı bize nasip eder...

selam arkadaşlar,

bende soğan suyunu 6 gündür kullanıyorum.benim adetlerim düzenli kisti yok.ama şifa olur hamileliği kolaylaştırır diye içiyorum.bende hiç akıntı olmadı.bu normal mi acaba???​

Selam hanimlar...2 gundur bu forumu takipteyim oludum ve bitirdim.basta arnavut guzeli babylove ve bilgilerini paylasan tum arkadaslara sonsuz tesekkurler...uzun suredir sebepsiz infertiliteye bagli cocuk sahibi olamiyoruz,adacayi yagini kullanmaya karar verdim fakat korkularim var insallsh dogru kullanabilirim:18:

arkadaşlar ben sadece pede koydum faydası olur mu?çünkü tampon yapamam.umarım peddende etkili olur.ilk gün yaptım daha, 3 gün tekrar edicem Allah kısmet ederse.umarım iyi sonuç alırım.saolun paylaşınlarınız için

bende adaçayı yağını kullanıcam bugün adetimin 4. günü işallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz

2 gün denedim pede koydum ama sanki sonuç alamadım gibi.pede koyunca fayda etmiyor mu acaba yada bir kaç gün sonramı etkisini gösteriyor.

kızlar ben 3 gün yaptım dün akıntı geldi pürtüklü pürtüklü yani yumurtlama akıntısına benzemiyor iltihap olabilir bebiş yapmayı kolaylaştırır mı bilemem ama kesinlikle zararsız biraz yanma ve kaşıntı yaptı o kadar tahriş falan da olmadım pamuğa döküp biraz içime soktum kokusu kötü gibi ama olsun faydalı bişey sonuçta

hamile kaldığımdan beri yazacağım buraya bir türlü olmadı, hep unutdum vs...Ben hamile kaldığım ay bu başlığı okuyup adaçayı yağını okudum sonrada nette araştırdım özellikle egeli kadınların bunu çok sık kullandığını okudum.Aman ne olur ki bir deneyeyim dedim..Ve adetden sonra 3 gün tampona damlatıp kullandım sarı siyah pis bir akıntı geldi..Yumurtlama zamanı kestim 10. gün falan... .Bu arada o ay aman aklımda kalacağına hepsini deneyeyim diye burdaki bütün kürleri denedim...Tarçın bal çörek otu...günde 2 defa 9 gün, 2 /3 gün havuçlu incir kürü, 2 akşam çok tiksindim ama maydonozlu süte oturdum, belime yakı yapıştırdım 8.10. günler 2 gün kadar kaldı..Başka ha bir iki fincan adaçayı..Biraz ondan biraz bundan alternatif tıpı deneyeyim aklımda kalmasın birde uğraşıp durmayayım diye hepsini yaptım az az...Sonra ben 28 günde bir regl oluyorum yumurtlama 12. gün...11. gün eşim aradı şehir dışına görevli gidiyorum öğleden sonra diye, çeşitli sebelerle biz daha siftah yapmamıştık o ay.Eşyalarını ayarlamaya eve geçiyorum dedi.Ben atladım arabaya uçarak eve gittim.11. gün tek ilişki oldu...Niyetim bu değildi sadece vedalaştık daha erken ya olmaz diyordum, 15 gün yoktu.Reglime 1 hafta kala kan testi yaptırdım çünkü gögüslerim çok sızlıyordu dokunamıyordum, o yokken negatif çıktı...Neyse adet geldi çattı olmadım adetim bir gün geçti hah dedim bu kadar kurcaladın kist oldu neyse dedim test aldım ...O da ne minik civcivim yola çıkmış Pespembe bir çizgi (Allah isteyen herkese göstersin o çizgiyi )....
İşte kızlar böyle ama benim denediğim 3. aydı daha ve 28 günde bir adet oluyordum.Herhangi bir sıkıntım yokdu.Sadece 2 ay olmayınca paniklemiş bunları okuyup deneyeyim demiştim..
Bebiş yolu gözleyen herkes için dua ediyorum.....

Son düzenleme:
kızlar bende bebeğim olmuyor diye günlük pedime adaçayı yağı dökmüştüm 5-6 gün boyunca yaptım.
yumurtlama gününde ilişkiye girdiğimizdede nefes egzersizi yaptım ayaklarımı yukarı kaldırarak
ve bi baktım hamileyim. darısı herkesin başına inşallah.

selam kızlar bende bu ay adetimin 2.günü bal,tarçın,çörekotu,polen karıştırıp 9 gün yedim ..1günde pedime adaçayı yagı koydum öyle bi kaç saat durdum sonraki günler yapamadım yaktıgı için ..sizlerin bu olumlu yorumlarından sonra daha da bir hevesleniyorum..inşallah bende hamile kalırım..bu ay ovülasyon testi de yaptım dün koyu çizgi cıktı çalışmaları yaptık :) birde bu ay 41 defa meryem suresini okuyorum.inşallah bende hamile haberimi verebilirim size..

Selam kızlar.....Bende buradan okudum adaçayı yağını aman ne zararı olabilir ki diye düşündüm.Adetden sonra 2 gün pamuğa damlattım koydum 1günde tampona koydum hafif pembe akıntı geliyordu bende iltihap herhalde diye seviniyordum... Derken gece kanamam başladı önce anlamadım sabaha kadar kanamam oldu sabaha karşı artık eşime doktora gidelim dedim kanamam çok artmıştı doktor alltan baktı hamilemisin dedi???bende hayır dedim ...Ama hamileymişim keseyi gördü ultrasonda ağlamaktan anlamadım bile ne dediğini.Meğer üstüne görmüşüm ve ada çayı yağı yüzünden düşük yapıyormuşum.Hemen kürtaja aldı çok kanamam oldu.Hastanede kaldım 1 gece kabus yaşadım sanki.Çok pişmanım böyle şeyler okuyup uyguladığım için sakın kullanmayın yada çok dikkatli olun.Kendi ellerimle yok ettim bebeğimi kaç aydır uğraşıyordum....

Bacım sen hamile kaldın mı???

Cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ya eğer kullanmasaydın bu bebek olabilirmiydi? Ben üstüne görmeyi psikolojik hamilelik olarak biliyorumda yanlış mı biliyorum?

canım çok gemiş olun inş en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın bizimle paylaşman çok iyi oldu daha dikatlı olmalıyız

Bacım sen hamile kaldın mı???
yok cnm yaa nerdee....bende işe yaramadı ..bütün umutlar yine çöpe gitti her ay bıkkınlık geldi olumsuz sonuç almaktan.belki olur diye buna başlamıştım ama yine olmadı artık olabilecegine de inanmıyorum

cok üzüldüm geçmiş olsun cnm..umarım melegine kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…